Dát kočárek pryč z domu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
9.6.11 08:47

Zas to bylo takvé jednodušší… Teď je milion kočárů a člověk neví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
9.6.11 09:37

já to s kočárkem měla jednoduché, už někdy v 11TT sem ho měla připravený u švagřice (od nějaké její kamarádky), nádherný, jako nový, zadáčo :palec:
a byla u toho zrovna na návštěvě i tchýňka, takže když jsme jí vezli domů, tak sme tam kočár rovnou vyhodili u ní, a nebylo o čem diskutovat - zaprvé ty pověry a navíc ona má barák jak krávu a my přestavujem, aby mimi mělo na podzim co potřebuje. Takže by se tam kočár tak akorát pletl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
9.6.11 10:09

holky potěšilo mě a trochu uklidnilo, že nejsem jediná, kdo má kočárek „doma“ protože reakce okolí byli právě opačné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.11 10:18

Ahojky,
budeme mít třetí. Pokaždé jsem měla kočárek doma, i teď. Včera jsem ho prala a drhla. Na pověry nevěřím - co se má stát, stane se. Dokonce i věším záclony - chybí mi žán, který by to za mě udělal.
Ale s těma kočárkama je pravda. Přesně, mamča říkala, že když mě čekala (sedmý měsíc), objednala si na Mělníku kočár - dorazil měsíc po mém narození. Říkala, jak jí všichni odsuzovali, že to nepřinese nic dobrého.
Není nádhera kochat se výbavičkou už teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
9.6.11 11:08

tak jako záclony, jsem taky už věšela, ani jsme nevěděla, že to se taky nesmí :lol: :mrgreen: :roll: taky to tak říkám, pokud by se něco mělo stát tak to záclonamaq nebo kočárkem nebude, ale tím, že mimi prostě nebylo v pořádku. jen jsem chtěla vědět, že takhle blázen a hazardér :lol: nejsem sama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
9.6.11 11:41

:lol:
No já sem věšela vánoční výzdoby a mamky kamarádka se úplně zhrozila, že se malé omotá pupeční šňůra kolem krku, když budu zvedat ruce nahoru :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
9.6.11 11:50

takže holit pod pažou s evlastně taky nesmí :think: sakra to bud prales :-D :lol: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
9.6.11 22:18

Mně hlavně překvapilo, jak tu někdo psal, že nemá být složená postýlka, dokud není mímo doma 8-o Už se vidím jak 4 dny po císaři přijedu domů a budu držet mimi hodinu v ruce než mi chlap smontuje postýlku :-D
Ty pověry mě fakt někdy zaráží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.11 00:03

Přesně. U první holky jsem měla postýlku měsíc předem a na kluka od 24. týdne - začali problémy a já chtěla mít nachystanou alespoň základní výbavičku. Nakonec jsem ho přenášela, ale každý večer, když jsem šla spát, jsem jí pohladila a těšila se, jak v ní bude prcek spát. Teď bych jí už taky chtěla, ale není jí kam dát. Byt se dodělá jen tak tak před porodem… Ještě, že je teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí