Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Snesu i kritiku a omlouvám se za dítě, rušilo mě 😂 https://m.youtube.com/watch?…
To si děláš pr.del? Nebo jsi natočila potají kámošku s chceš se jí tu pomstít?
No po 30 vterinach jsem to vypla, na to nemam… taky to vidim tak, ze chces jen nekoho zesmesnit a nejsi to ty.
Ale pokud jo, tak jako vesnicke karaoke ok, ale jinak anglictina hrozna, zpev taky a celkovy vzhled na videu, postoj, kvalita, strasne taky
@terien píše:
To si děláš pr.del? Nebo jsi natočila potají kámošku s chceš se jí tu pomstít?
Co blbneš?!!!
@Nenitamduch no nevím proč bych to neměla být já ale dobrý kritiku snesu tvůj názor zpívala jsem 7 let na umělecké škole ale fajn
@Tapicka94 píše:
@Nenitamduch no nevím proč bych to neměla být já ale dobrý kritiku snesu tvůj názor zpívala jsem 7 let na umělecké škole ale fajn
To tě tam toho moc nenaučili, zpěv je to opravdu hrozný
@terien píše:
Bych chtěla slyšet tebe jak zpíváš já jsem zpívala i venku se sborem a lidi mě obdivovali takže je mě tvůj názor víš kde
@terien píše:
Kdybys slyšela mě…
No ale to se nestane.
@Tapicka94 píše:
Bych chtěla slyšet tebe jak zpíváš já jsem zpívala i venku se sborem a lidi mě obdivovali takže je mě tvůj názor víš kde
mNĚ.
Proč se nás tedy na názor sama iniciativně ptáš, když je ti u zadku?
Hele a nic si z toho nedělej, já taky zpívám jen v sebeobraně ![]()
@Tapicka94 píše:
Tam berou ze soucitu. Vlastní zkušenost, zpívat neumím. Ty taky ne ![]()
@Tapicka94 píše:
No tu kritiku teda moc dobře nesnasis jak si tvrdila na začátku. No, spousta lidí nemá hudební sluch, takže asi tak…