Dáte mi prosím komentář na můj zpěv?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
27.3.22 09:12
@Modra1 píše:
Zpěv máš hezký. Akorát tvá prezentace kazí veškerý dojem a kvůli tomu nejsem schopna se na video vůbec podívat. Hezky se obleč (tepláky a košile není vhodný oděv ani na doma), učeš, namaluj.. Počkej až dítě usne (opravdu nevhodné ho zveřejňovat na tak velký veřejný portál) a natoč video znova. Někde v hezcim prostředí nebo aspoň u bílé zdi. Uvidíš, že potom budeš vypadat o něco sympatičtěji a dockas se i lepších komentářů.

A ne zespoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.3.22 09:12

Trénuj dál a nenechej se odradit. Jen se drž zpěvu v jazyku, který je tobě bližší. Angličtina není pravé ořechové.

Nejlepší je drobek. Jak mamce ohlodává ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
27.3.22 09:14

@Nenitamduch to nerozporuju, souhlasím..
Ale smát se někomu za to, jak bydlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.3.22 09:18
@Gaforia píše:
@Nenitamduch to nerozporuju, souhlasím..
Ale smát se někomu za to, jak bydlí?

Je to asi nějaká hvězda povrchní. Každý mladý nemá automaticky na nové bydlení. Nějak se prostě začíná. Pořád lepší starší byt, než bydlet ve stanu nebo pod mostem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
27.3.22 09:19

Ta jo… Zpíváš jako já a to já tvrdím že zpívám pouze v sebeobraně… já jsem tedy chodila na zpěv tak vím jak by to zpívání mělo vypadat. Samozřejmě je to lepší než normální průměr lidské populace ale prosím tě zpívej si jen pro sebe, doma případně pro kamarády.
Pokud se budeš prezentovat ano… jde o zpěv ale lidi si všímají i vizuální prezentace…

Ano zpíváš lépe než 80% běžné populace, ale nech si to fakt jen na svůj koníček. Nic s tím nepodnikej. :srdce:

PS: hodně ti to kazí ta angličtina

• Citovat
  • Upravit
34473
27.3.22 09:20
@Modra1 píše:
Zpěv máš hezký. Akorát tvá prezentace kazí veškerý dojem a kvůli tomu nejsem schopna se na video vůbec podívat. Hezky se obleč (tepláky a košile není vhodný oděv ani na doma), učeš, namaluj.. Počkej až dítě usne (opravdu nevhodné ho zveřejňovat na tak velký veřejný portál) a natoč video znova. Někde v hezcim prostředí nebo aspoň u bílé zdi. Uvidíš, že potom budeš vypadat o něco sympatičtěji a dockas se i lepších komentářů.

Prezentace je jak od Mařeny od plotny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42649
27.3.22 09:21

Tak hele, do sprchy dobrý, na karaoke taky. Nezníš falešně, ale úplně tam postrádám to něco, co dělá zpěváka zpěvákem. Ty máš problém s výslovnosti i v češtině a výsledný dojem stojí za prd. Chybí ti to hlavní, talent. Ale to neznamená, že nemáš zpívat pro radost.
A máš překrásné dítě, takže máš být na co hrdá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40437
27.3.22 09:23
@Tapicka94 píše:
Dobře teda a co tohle?https://m.youtube.com/watch?…

Já bych to stáhla, aby se lidi u toho nechlámali…

Pokud to je myšleno jako komediální výstup za účelem obveselit ostatní, ber můj komentář jako bezpředmětný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
27.3.22 09:25

@free333 Hele zpívám asi na stejný úrovni a u táboráků a pro děcko dobrý! Nebo v autě ráda zpívám… :palec:

U táboráku ti říkej že by ses tím měla živit. :) Ono taky u těch táboráků se něco vypilo,.

• Citovat
  • Upravit
40437
27.3.22 09:27
@ludmilaadamkova píše:
@free333 Hele zpívám asi na stejný úrovni a u táboráků a pro děcko dobrý! Nebo v autě ráda zpívám… :palec:

Taky zpívám pro děcko, ale na net bych to dávala jen jako obveselující vložku a připsala bych tam „parodie na zpěv“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42649
27.3.22 09:27
@ludmilaadamkova píše:
@free333 Hele zpívám asi na stejný úrovni a u táboráků a pro děcko dobrý! Nebo v autě ráda zpívám… :palec:

Vždyť jo, takhle nás zpívá hodně, taky jsem byla ve sboru, ale sprchou a táborákama s kytarou mé ambice končí, protože jsem soudná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
27.3.22 09:28
@Kelsey píše:
Je to asi nějaká hvězda povrchní. Každý mladý nemá automaticky na nové bydlení. Nějak se prostě začíná. Pořád lepší starší byt, než bydlet ve stanu nebo pod mostem.

jo to vidim ze to je nejaka socka kdyz tady zaklada diskuze o pujckach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
27.3.22 09:30
@Betty MacDonald píše:
Vždyť jo, takhle nás zpívá hodně, taky jsem byla ve sboru, ale sprchou a táborákama s kytarou mé ambice končí, protože jsem soudná.

muž mi říká že jestli ho miluju nemám prznit Qeeny (když hrajou v rádiu v autě) a dcera to převzala protože co řekne táta je svatý a řve zezadu maminko nezpívej!
Ale doma když u toho táta není tak jí někdy naopak zpívat musím.. já ji teda dělala i představení :))

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
27.3.22 09:32

Vzpomínáta na Gunčíkovou jaká ta holka měla hlas.. a kde je jí dneska konec.. strašně dlouho jsem o ní neslyšela.. živí se vůbec ještě zpíváním..

A zo holka měla vše nádhernou vizáž skvělej hlas zázemí v rodině…

Tak aktuálně žije vLondýně a živí se zpěvem

Příspěvek upraven 27.03.22 v 09:35

• Citovat
  • Upravit
40437
27.3.22 09:33
@Betty MacDonald píše:

My jsme byli ve sboru ve škole skoro všichni napůl povinně… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová