Dávám opravdu moc čaje?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@tumpach píše:
Ahojky holky, zaskočilo, co mi řekla jedna známá, prej že dávám malý hodně čaje dávám jí zhruba těch 800-1000 ml čaje je to hodně??Mé princezničce jsou 3 roky.
Jako mě se to nezdá hodně, ale tak řeba jo, já nevím, mě to příjde lepší nežli voda, ale třeba se mýlím, děkuju za odpovědi
Množství je v pořádku, buď ráda, že pije. Jen bych neřekla, že tolik čaje je nejlepší. Spíš bych dávala vodu anebo ten čajík půl na půl vodou naředit ![]()
Kéž by mi Ondra tolik vypil! Denně do něj dostanu cca 200ml Cara s mlíkem a jednu velkou skelnici vody (nebo slabého sirupu). Víc ani ťuk
. No a polívku, jinak se nepřetrhne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj taky hodně pije, od roka se rozpil (předtím byl kojený tak jinému pití moc nedal). Teď má ráno 250ml UM, a během dne vypije někdy i litr čaje (neslazený sáčkový dětský, střídám je)a ředěný džus, tak tři 150ml flašky. Takže dohromady víc jak 1,5l tekutin. Lepší když pije, než kdyby nepil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, a jak to děláte, že vám děti tak pěkně pijí? Já vymýšlím Ondrovi džusíky (ředěné), sirupy různých chutí a vůní, čaj, vodu a vždycky si jen ucucne. Nejvíc pak vypije večer při čistění zubů, to zhltne půl kelímku vody…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Citovat
- Upravit
@KPKristy píše:
Holky, a jak to děláte, že vám děti tak pěkně pijí? Já vymýšlím Ondrovi džusíky (ředěné), sirupy různých chutí a vůní, čaj, vodu a vždycky si jen ucucne. Nejvíc pak vypije večer při čistění zubů, to zhltne půl kelímku vody…
mě ze tří nepijí dvě
teď v létě, když měl dny kdy nepil skoro vůbec, tak jsem napustila vanu, a on tam dělal kraviny, potápěl se, pil z autíček a kelímků
někdy měl i bubliny ![]()
- Citovat
- Upravit
Myslím, že je to v pohodě. My naštěstí problémy nikdy s pitém neměli (ťuk ťuk). Synátor čaj nesnáší dodnes ![]()
pije sirupy, ale kupuju ty YO nebo takové, pokud možno třeba domácí, zuby si už čistí sám a má je OK.
Jinak bych bublinky fakt nedávala, minimálně proto, že nadýmají, aby nebolelo bříško. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K.Black píše:
mě ze tří nepijí dvěteď v létě, když měl dny kdy nepil skoro vůbec, tak jsem napustila vanu, a on tam dělal kraviny, potápěl se, pil z autíček a kelímků
někdy měl i bubliny
Jo, tak ve vaně mejdlovou vodu hltá taky, ale aby se napil něčeho normálního, to se můžu stavět na hlavu a stejně ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy píše:
Množství je v pořádku, buď ráda, že pije. Jen bych neřekla, že tolik čaje je nejlepší. Spíš bych dávala vodu anebo ten čajík půl na půl vodou naředitKéž by mi Ondra tolik vypil! Denně do něj dostanu cca 200ml Cara s mlíkem a jednu velkou skelnici vody (nebo slabého sirupu). Víc ani ťuk
. No a polívku, jinak se nepřetrhne…
voda naředěná moštíkem to jo nebo voda obyčejná ale ne bublinková slazená to jako fakt nee
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje mala ma 3 mesíce a taky jí davam hodne čaje, a i když ríkají že nemuže moc ale pije čajik feniklovej a chutna a pomaha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To není hodně, já také davám tolik. Pokud ho pije, tak bud ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě malá taky pije hodně čaje, ten litr denně vypije. Akorát já ho nesladím vůbec a nebo trošku domácího medu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy píše:
já ani nevím, on tak pije sám od sebe, manžel taky pije hodně. Od 8m jsem mu zkoušela dávat vodičku a pak čajík z flašky s pítkem, ale rozpil se až po 10m a po roce už ten litr vody nebo čaje dal. Mu je jedno co pije, hlavně že to teče. Ale slazené mu nedávám, čaj dělám slabý, nesladím, džusy dávám jen z koncentrátu a hodně je ředím, chovám se k nim spíš jako k sirupu. Některé děti mají větší potřebu pít a jiné menší a co jsem vypozorovala, tak ani tak nezáleží co pijí, že prostě i kdyby to bylo něco echt mňam (obvykle sladké až moc) tak toho nevypijí moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak záleží jaký… pokud je černý, nebo hodně slazený, asi to nejlepší není. Pokud je ot nějaký dětský a nesladíš, tak to je paráda, že ti tak pije. Každopádně čistá voda je nejlepší, to je jasné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit