Dávám opravdu moc čaje?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6945
30.9.12 18:04

dávám opravdu mooc čaje?

Ahojky holky, zaskočilo, co mi řekla jedna známá, prej že dávám malý hodně čaje dávám jí zhruba těch 800-1000 ml čaje je to hodně??Mé princezničce jsou 3 roky. :)
Jako mě se to nezdá hodně, ale tak řeba jo, já nevím, mě to příjde lepší nežli voda, ale třeba se mýlím, děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
30.9.12 18:10

Mi se to taky nezdá teda moc. Pitný režim je potřeba dodržovat buď ráda, že ti pije tak hezky.
Mám 4letou nejraději má vodu ze sirupem a vypije mi 4-5 flašek od jupíka denně, když bylo horko chtěla i víc, někdy chce čaj, každý den polévku jedenkrát někdy 2× taky má hodně tekutin.
Jak ti holka jí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
30.9.12 18:15

No snídani vůbec, rozjí se v 11 takže šunka, sýr a občas k tomu sní chleba, rohlík, rozdoubě jen ten vnitřek, někdy mlíko, ale tohomoc ne to musí být vyjímka
oběd:polévka 2 talíře do sebe nabouchá :D
svačinka:nějayký sýr nebo ta šunka
večeře:polévka, ale jinak jinýho mi jíst bohužel nechce, mezitím i zelenina, ale ted tý zeleniny už moc není, ovoce mi nejí to plive, jogurty nejí
Pitný režim ten čaj a do toho ta voda :roll: :roll:
PS:někdy venku sní tvaroháčka, ale to musí mít just chuť a taky kuře sní, ale to nemuzu vařit furt :lol:,to by jsme se ukuřatovali
a pak si doubně, co mi máme k obědu, ale to sou jen 5 soust

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
30.9.12 18:18

Ahoj tumpach.Moje kamarádka má chlapečka 20měsicu a lékař ji řekl že může vypít za 24hod denně 1,5L takže hodně ji opravdu nedáváš. malej ji vypil deně 4L a pak to s ním seklo a byl v nemocnici tak musí max litr a půl. Tak se neboj litr není hodně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
30.9.12 18:22

Možná šlo kamarádce spíš o ten čaj, ne? náš pije tedy většinou vodu, sladké pití hrozně málo - babička, ale zuby si nic moc nevyčistí, takže mu nechci dávat zbytečně sladké pití. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
30.9.12 18:34
:srdce:
@kozisek píše:
Možná šlo kamarádce spíš o ten čaj, ne? náš pije tedy většinou vodu, sladké pití hrozně málo - babička, ale zuby si nic moc nevyčistí, takže mu nechci dávat zbytečně sladké pití. :think:

já jí ho ale nějako hoodně nesladím a zuby si čistí, spíš já no, ono jak tak přejede :lol: a ted na ní asi něco leze je protivná, zda se mi, že je trošku rozpálená na čele, a teploměr do ní neodstanu :? :?,takže jí na noc radši dám nurofen nebo paralen, uvidím, jinak mi i vnoci docela kašlala přes den sdobrý uvidíme v noci :)

Příspěvek upraven 30.09.12 v 18:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
30.9.12 18:35

Tak v tekutinách to rozhodně nebude, to hodně nepije. Když si nechá přečistit je to fajn, náš rozhodně ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
30.9.12 18:36
@tumpach píše:
Ahojky holky, zaskočilo, co mi řekla jedna známá, prej že dávám malý hodně čaje dávám jí zhruba těch 800-1000 ml čaje je to hodně??Mé princezničce jsou 3 roky. :)
Jako mě se to nezdá hodně, ale tak řeba jo, já nevím, mě to příjde lepší nežli voda, ale třeba se mýlím, děkuju za odpovědi

myslím, že je to naprosto v pořádku, pokud měníš čaje -ovocné, bylinkové a pokud jsou neslazené tak proč ne.

• Citovat
  • Upravit
6945
30.9.12 18:39

Jinak mě celkem naštvala protože jejímu dítěti dáva bublinkový slazený vody, to je ještě horší snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
30.9.12 18:48

No to je určitě horší. Bublinky podle mého asi nejsou dobrý pro malé dítě.
Hele tak ji změř ve spánku. Já malého taky přes den jinak nezměřím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.9.12 18:59

@tumpach myslím že pije normálně, co bych za to dala, mám doma nepiče :roll:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
30.9.12 19:00
@kozisek píše:
Tak v tekutinách to rozhodně nebude, to hodně nepije. Když si nechá přečistit je to fajn, náš rozhodně ne :zed:

to chce zakleknout, ruce i nohy a jde to ;)

• Citovat
  • Upravit
35545
30.9.12 19:11
@K.Black píše:
to chce zakleknout, ruce i nohy a jde to ;)

I to jsme zkoušeli, to už je spíš vyčistím čubině než jemu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.9.12 19:12

@tumpach a preco Ti prijde lepsi caj nez voda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
30.9.12 19:36

Mně tolik vypije kluk v 11m :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie