Dávám opravdu moc čaje?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32873
30.9.12 21:39

@Kamča.dalmatinka nekojeným dětem se obvykle dává čaj, co tak pozoruju v okolí. U kojených ten fenyklový většinou pije maminka.
A taky u kojených někdo dává čaj nebo vodu hned s prvními příkrmy a někdo až když je příkrmů více (3). a někdo ho dává i kojenému, aby v létě nemusel furt kojit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.9.12 22:31
@andelka83 píše:
@Kamča.dalmatinka nekojeným dětem se obvykle dává čaj, co tak pozoruju v okolí. U kojených ten fenyklový většinou pije maminka.
A taky u kojených někdo dává čaj nebo vodu hned s prvními příkrmy a někdo až když je příkrmů více (3). a někdo ho dává i kojenému, aby v létě nemusel furt kojit. :nevim:

já sem toho názoru že teda u kojeních nekojené neznám :lol: stačí mm i ve vedrech, teda mim dětem to stačilo a to jsou oba letní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
30.9.12 22:39

Taky dávám čaj, jednak ale neslazenej (nic sladkýho dcera nepije, nejsem ekobio- fakt nechce), dvak dost ředěnej, protože jsem líná dělat dva hrnky :oops: Takže ráno udělám jeden velký, rozdělím ho holkám do flašek a zbytek doliju vodou. Nestěžujou si :nevim: starší vypije kolem 500ml, plus stejně tak mlíka, tak snad to stačí :think: Já taky nejsem velkej píč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32873
1.10.12 08:09

@Kamča.dalmatinka mým to taky stačilo, mám jednoho v květnu a druhého v březnu. Teď jak byly vedra letos, tak jsem kojila co hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
1.10.12 11:50
@Kamča.dalmatinka píše:
@Hana89
3 měsíčnímu miminku čaj 8o

Ano nekojím a feniklovej čaj pijeme denne a bezproblemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
2.10.12 06:33

Tak já jsem dávala čaj i když jsem kojila. Sice si vždy dala trošičku. Ale žádnej problém v tom nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí