Dávám opravdu moc čaje?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Kamča.dalmatinka nekojeným dětem se obvykle dává čaj, co tak pozoruju v okolí. U kojených ten fenyklový většinou pije maminka.
A taky u kojených někdo dává čaj nebo vodu hned s prvními příkrmy a někdo až když je příkrmů více (3). a někdo ho dává i kojenému, aby v létě nemusel furt kojit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 píše:
@Kamča.dalmatinka nekojeným dětem se obvykle dává čaj, co tak pozoruju v okolí. U kojených ten fenyklový většinou pije maminka.
A taky u kojených někdo dává čaj nebo vodu hned s prvními příkrmy a někdo až když je příkrmů více (3). a někdo ho dává i kojenému, aby v létě nemusel furt kojit.
já sem toho názoru že teda u kojeních nekojené neznám
stačí mm i ve vedrech, teda mim dětem to stačilo a to jsou oba letní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky dávám čaj, jednak ale neslazenej (nic sladkýho dcera nepije, nejsem ekobio- fakt nechce), dvak dost ředěnej, protože jsem líná dělat dva hrnky
Takže ráno udělám jeden velký, rozdělím ho holkám do flašek a zbytek doliju vodou. Nestěžujou si
starší vypije kolem 500ml, plus stejně tak mlíka, tak snad to stačí
Já taky nejsem velkej píč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamča.dalmatinka mým to taky stačilo, mám jednoho v květnu a druhého v březnu. Teď jak byly vedra letos, tak jsem kojila co hodinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamča.dalmatinka píše:
@Hana89
3 měsíčnímu miminku čaj
Ano nekojím a feniklovej čaj pijeme denne a bezproblemu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem dávala čaj i když jsem kojila. Sice si vždy dala trošičku. Ale žádnej problém v tom nevidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit