Dáváte dětem k večeři kapra?

192
24.12.10 07:40

Dáváte dětem k večeři kapra?

Ahojky,trochu svatecni tema :-D .Nas maly,21.mesicu,ma rad vsechno a i kapra jsem mu uz zkousela dat takze vim,ze dnes bude veceret s nami i kdyz teda budu muset hodne predkousavat kvuli pripadnym kostickam :mrgreen: .Jak je to u vas?
Hezké Vánoce a stastny Novy rok vsem maminkam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9943
24.12.10 07:58

my máme děsného divocha, co u jídla chvíli neposedí, takže já kapra radši ne, protože se bojím, že bych mohla nějakou kostičku přehlídnout a on by ji spolehlivě v tom svém běu zhltnul. Takže já volím radši rybu bez kostí.Ale jinak proč ne-když si dáš opravdu pozor a budeš to přebírat milimetr po milimetru :wink: kdyby nebyl takový divočák, tak to asi zkusím taky už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
24.12.10 08:55

Kluci budou mít řízek nebo pangase,ale přítel jim určitě kousek kapra dá ochutnat.Mám strašnej strach z kostí,proto ho ani já nejím.Jinak v mase jako takovém nevidím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
24.12.10 09:09

kapra 100% dám, měl ho už i loni, vybírala sem ty konce kde sou hlavně jen dlouhý kosti a každý sousto sem mu promakala :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
24.12.10 10:36

ja davam,z kosti strach nemam. Mame v rodine same rybare, tak se u nas ji bezne. Male davam tu cast bricha, ktera je „placata“, tam jsou jen dlouhe silne kosti, ty se vyndaji snadno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
24.12.10 10:38

Oba budou jíst kapra na přírodní způsob, řízky moc nemusí.
Když už ryby, tak kvalitní. Pangase neuznávám - není to ryba, ale hormony vyhnaný paskvil. Stejně tak nějaké levné filé.

Samozdřejmě pečlivě vykostíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.12.10 10:43

Mala pangasiuse.Dam ji odeme ochutnat.Ale mam strach s kosti takze kapra mit nebude letos.Jinak ryby miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
24.12.10 10:48

Ahoj,já dám malému file,které jím sama,a vím,že tam nejsou kosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
24.12.10 10:48
Jana206 píše:
Když už ryby, tak kvalitní. Pangase neuznávám - není to ryba, ale hormony vyhnaný paskvil. Stejně tak nějaké levné filé.Samozdřejmě pečlivě vykostíme.

no ono jde o to, jakeho pangase koupis, ten co stoji pod 100,– je jak blato, hnus. Je to ryba puvodem z jihovychodni Asie. Proc by v nem mely byt hormony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
24.12.10 10:58
lucie.t píše:
Jana206 píše:
Když už ryby, tak kvalitní. Pangase neuznávám - není to ryba, ale hormony vyhnaný paskvil. Stejně tak nějaké levné filé.Samozdřejmě pečlivě vykostíme.
no ono jde o to, jakeho pangase koupis, ten co stoji pod 100,– je jak blato, hnus. Je to ryba puvodem z jihovychodni Asie. Proc by v nem mely byt hormony?

Spíš jde o to, že to není ryba původem z jihovýchodní Asie (ikdyž se tam chová), ale ryba „z laboratoře“ vyšlechtěná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
24.12.10 11:21
Alpaka píše:
lucie.t píše:
Jana206 píše:
Spíš jde o to, že to není ryba původem z jihovýchodní Asie (ikdyž se tam chová), ale ryba „z laboratoře“ vyšlechtěná

na tuhle kravinu jste prisli jak? Chova se „umele“ treba v USA, stejne tak, jako se umele rozmnozuje a slechti kapr v jiznich cechach. Domovem pangase je Asie, kde se jako druh vyvinul, nebyl tam vyslechten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
24.12.10 12:16

Tady je článek o pangasiovi:
http://www.dietmindspirit.org/…h-gray-sole/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
24.12.10 12:17

Myslím si, že v dnešní době se nadá věřit ani tomu kaprovi :think: když už se mluví o filém atd. člověk nikdy neví, ale nesmí to tak hrotit, to by nejedl za chvíli nic.
Tak holky kašlete na hormony aspoň jeden den v roce a pořádně se nadlábněte :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
24.12.10 12:46

Sama nemám ryby ráda, vadí mi jak rybí chuť tak kosti a z těch mám strach i u Natálky. Ale dostane pangase, ten kosti nemá a myslím, že někdo u stolu jí dá ochutnat i toho kapříka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
24.12.10 12:55

Našemu malému je 20 měsíců. K večeři mu uděláme kapří karbanátek (kosti se rozvaří a rozemelou)a bramborovou kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí