Dáváte dýško při přebírání zboží?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81479
17.12.10 10:54

Nedávám. Jen vyjímečně, pokud jsou ovćhotní přijít do bytu, když mi dítě spí. Většinou nejsou. Ale jsou to mrchy, vždycky tvrdí, že nemaj nazpátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
17.12.10 11:17

Kdyz platim predem nedavam. Proto je pan vzdycky asi tak neprijemny. A kdyz mam neco na dobirku tak to zaokrohluji. Vetsinou zaokrouhluji na padesatikoruny. Jak kdy a podle toho jake u sebe mam penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
17.12.10 11:30

tak čerstvej štrůdl mě dostal :mrgreen: :palec: Pokud je placeno předem nedávám, pokud na dobírku, zaokrouhlím na celou desetikačku a naší ochotný pošťačce asi letos koupím k vánocům bombošku…nemusela by ale balíčky mi nosí ochotně až domu a občas i mimo službu když jde venčit psa :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
17.12.10 11:55

nedávám, maj to v popisu práce a už to mají naúčtováno ve faktuře, tak proč bych měla někomu něco dávat navíc, když mě nikdo taky nic nedá. O peníze přicházim jinde, takže je nehodlam ještě někomu dávat. Když se ale třeba jedná o korunu nebo 2, tak to někdy necham, na tom nezchudnu, ale kdyby to mělo být víc, tak ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
17.12.10 12:01

Nikdy mě to ani nenapadlo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
17.12.10 13:58

Občas nechám zaokrouhlit do desetikoruny a 126 na 130 a tak podobně..A někdy prosím prosím prosím, aby mi to donesl až do výtahu ( mikrovlnku), tak jsem potom také víc tvárná, když je ochota.. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
17.12.10 19:37
Loffda píše:
tak čerstvej štrůdl mě dostal :mrgreen: :palec: Pokud je placeno předem nedávám, pokud na dobírku, zaokrouhlím na celou desetikačku a naší ochotný pošťačce asi letos koupím k vánocům bombošku…nemusela by ale balíčky mi nosí ochotně až domu a občas i mimo službu když jde venčit psa :pankac:

Já to mám přesně stejně, platba předem - nic nedávám, na dobírku zaokrouhlím na desetikoruny a také už jsem dala jednou pošťačce bonboniéru, když mi nosila v jedné době hodně balíčků :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
17.12.10 19:40
Pettulle píše:
nedávám, maj to v popisu práce a už to mají naúčtováno ve faktuře, tak proč bych měla někomu něco dávat navíc, když mě nikdo taky nic nedá. O peníze přicházim jinde, takže je nehodlam ještě někomu dávat. Když se ale třeba jedná o korunu nebo 2, tak to někdy necham, na tom nezchudnu, ale kdyby to mělo být víc, tak ani omylem.

Je pravda, že poštovné je drahé už tak až dost :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
18.12.10 23:33

Teda teď jste mě inspirovaly, že asi koupím pošťačce taky nějakou bombošku… :kytka:
Teď objednávám hodně z MMB, tak každý den něco přinese a je šťastná, když mě tu chytí, že se s tím nemusí v tomhle počasí vláčet zpátky…a je fakt milá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.24 15:21

Holky kolik dáváte dýško? Když máte objednaný a zaplacený těžší balík? Potřebuji aby mi ho kurýr donesl domů. Už se mi jednou stalo že pán byl velice nepříjemný mi ho vynést pár schodů a dala jsem mu 20. Pro všechno si jinak chodím až k jeho autu.

• Citovat
  • Upravit
101575
9.4.24 15:45

Nedávám, ale chodím si pro všechno k autu. Jo, když mi přivezli pračku a sami od sebe se zeptali, kde bude stát a donesli mi ji do patra, tak ti samozřejmě dostali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20874
9.4.24 16:06
@Anonymní píše: Více

Tak jelikož to má doručit za první uzamykatelné dveře, tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
9.4.24 16:11

Těžší balík do patra- 20 mi přijde neodpovídající. 30-50 asi OK.
20 dávám, když si „to“ vyzvedávám u branky a může to mít třeba 30 deka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.24 16:16
@Ivan PPZ píše: Více

Ten balík měl 8 kilo ale já si ho nemohla donést sama. Už je to dlouho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová