Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedávám. Jen vyjímečně, pokud jsou ovćhotní přijít do bytu, když mi dítě spí. Většinou nejsou. Ale jsou to mrchy, vždycky tvrdí, že nemaj nazpátek.
Kdyz platim predem nedavam. Proto je pan vzdycky asi tak neprijemny. A kdyz mam neco na dobirku tak to zaokrohluji. Vetsinou zaokrouhluji na padesatikoruny. Jak kdy a podle toho jake u sebe mam penize.
tak čerstvej štrůdl mě dostal
Pokud je placeno předem nedávám, pokud na dobírku, zaokrouhlím na celou desetikačku a naší ochotný pošťačce asi letos koupím k vánocům bombošku…nemusela by ale balíčky mi nosí ochotně až domu a občas i mimo službu když jde venčit psa ![]()
nedávám, maj to v popisu práce a už to mají naúčtováno ve faktuře, tak proč bych měla někomu něco dávat navíc, když mě nikdo taky nic nedá. O peníze přicházim jinde, takže je nehodlam ještě někomu dávat. Když se ale třeba jedná o korunu nebo 2, tak to někdy necham, na tom nezchudnu, ale kdyby to mělo být víc, tak ani omylem.
Občas nechám zaokrouhlit do desetikoruny a 126 na 130 a tak podobně..A někdy prosím prosím prosím, aby mi to donesl až do výtahu ( mikrovlnku), tak jsem potom také víc tvárná, když je ochota..
![]()
Loffda píše:
tak čerstvej štrůdl mě dostal![]()
Pokud je placeno předem nedávám, pokud na dobírku, zaokrouhlím na celou desetikačku a naší ochotný pošťačce asi letos koupím k vánocům bombošku…nemusela by ale balíčky mi nosí ochotně až domu a občas i mimo službu když jde venčit psa
Já to mám přesně stejně, platba předem - nic nedávám, na dobírku zaokrouhlím na desetikoruny a také už jsem dala jednou pošťačce bonboniéru, když mi nosila v jedné době hodně balíčků ![]()
Pettulle píše:
nedávám, maj to v popisu práce a už to mají naúčtováno ve faktuře, tak proč bych měla někomu něco dávat navíc, když mě nikdo taky nic nedá. O peníze přicházim jinde, takže je nehodlam ještě někomu dávat. Když se ale třeba jedná o korunu nebo 2, tak to někdy necham, na tom nezchudnu, ale kdyby to mělo být víc, tak ani omylem.
Je pravda, že poštovné je drahé už tak až dost ![]()
Teda teď jste mě inspirovaly, že asi koupím pošťačce taky nějakou bombošku… ![]()
Teď objednávám hodně z MMB, tak každý den něco přinese a je šťastná, když mě tu chytí, že se s tím nemusí v tomhle počasí vláčet zpátky…a je fakt milá..
Holky kolik dáváte dýško? Když máte objednaný a zaplacený těžší balík? Potřebuji aby mi ho kurýr donesl domů. Už se mi jednou stalo že pán byl velice nepříjemný mi ho vynést pár schodů a dala jsem mu 20. Pro všechno si jinak chodím až k jeho autu.
Nedávám, ale chodím si pro všechno k autu. Jo, když mi přivezli pračku a sami od sebe se zeptali, kde bude stát a donesli mi ji do patra, tak ti samozřejmě dostali.
@Anonymní píše: Více
Tak jelikož to má doručit za první uzamykatelné dveře, tak…
Těžší balík do patra- 20 mi přijde neodpovídající. 30-50 asi OK.
20 dávám, když si „to“ vyzvedávám u branky a může to mít třeba 30 deka.
@Ivan PPZ píše: Více
Ten balík měl 8 kilo ale já si ho nemohla donést sama. Už je to dlouho.