Dáváte někdo příkrmy Hami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7811
24.9.11 15:45

davate někdo příkrmy hami

Ahojky chci se zeptat jestli někdo dava příkrmy Hami.?já je davam od začatku a ještě sem s nima nezkončila nevařím,tak bych rada jestli jsou tady maminky ktere davají jen příkrmy a nevaří :lol: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1304
24.9.11 15:50

Ahojky :mavam: davala jsem. Začínala jsem první lžičkou a pokračovala dál. Malej je přímo miloval. A taky jsem dávala a ještě dávám přesnídávky těch musím kupovat víc protože je miluje i manžel :lol:
Jinak už od uk. desátýho měsíce vařím, a s přechodem jsem neměla žádnej problém ba naopak, přijde mi, že mu to chutná ještě víc. Jo a s Hami jsem neskončila kupuju je když jedeme na výlet nebo k manželovým rodičům na víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
24.9.11 15:58

já do roka vařila asi tak :think: ..4krát?jen hami,ted už má stravu jako my a naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
24.9.11 16:15

Já to střídala,chvíli jsme vařila,chvíli skleničkovala.Hami naší malej moc chutnalo a chutná,ale už začínám dávat naše jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
24.9.11 16:20

Já Hami používám a nemužu si stěžovat… občas něco ukuchtím ale hami u nás vede :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.9.11 16:32

Tak já Hami a Hamánka dávala cca do 11m. pak už jsem dělala domácí a naštěstí mu to chutná. ale občas ještě koupim špenátovou skleničku a taky mu jede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13725
24.9.11 17:29

Já jsem Hami nedávala, nevyhovovalo mi svým složením… Dávala jsem jiné skleničky, cca do 9m, pak jsem pomalu začala vařit zeleninu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
24.9.11 17:53

Dávám doteď, střídám to s Babylove. Malej mi domácí odmítá, tak ho někdy ošidím půl na půl, někdy sní někdy ne. Manžel říká, že do 18cti je jíst nebude :mrgreen: .
A vadí ti to nějak nebo jen průzkum :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
24.9.11 18:25

Taky dáváme Hami,přijdou mi lepší ty příkrmy,měli jsme od Hipp nebo od Sunárku a ty byly hrozný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
24.9.11 18:28

davam hami,ale i ostatni znacky,adamek je miluje,je to zrout:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
24.9.11 19:11

Stridala jsem to tak do 10 mesicu,pak se mala sekla a zadnou sklenicku neveme do pusy,to radsi nebude cely den jist,takze varime

• Citovat
  • Upravit
1707
24.9.11 19:23

Já dávám Hami a Alnaturu…občas uvařím, ale malý domácí nechce..jí pouze jednu kombinaci, kterou mu jednou týdně teda doma udělám, má to na dva dny a jinak většinou skleničky :roll: …jinak mu je 8m :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
24.9.11 19:30

já to střídám, co zrovna mají, moc výběr tu není. Ze začátku jsem ale Hami nedávala, protože už od toho 4.měsíce tam cpali hodně druhů zleniny najednou, což nešlo, když jsme měli zkoušet postupně různé druhy zvlášť. Malá má ABKM, takže musím na tu stravu opatrně. Teď už se k nim zase celkem vracím, ale píšu-neřeším značku, dívám se na složení, páč třeba zrovna po brokolici se osypala, takže s brokolicí nic nekupuju. Teď jsem si všimla, co jsem měla doma HIPP od 7.m že je tam přidaná sůl???? 8-o jak jsem jí to ohřívala, tak jsem ochutnala a zdálo se mi to nějaké nezvykle slané, tak jsem to začala zase pořádně študovat a ve složení je sůl-proč proboha?? u jiných značek jsem to snad neviděla, tak mě to docela naštvalo, jinak mi HIPP totiž vyhovoval. Jinak já to tak různě střídám, snažím se vařit domácí, ale na dědině těch surovin člověk v obchodě moc nesežene, takže ne vždy to jde, navíc občas prostě už faktn evím co, připadá mi to strašně dokola, takže někdy pro zpestření koupím skleničku nebo když někdy mám nějaké pojížďky a nestihnu uvařit nebo na cesty, návštěvy apod…a taky ji vždycky kupuju při přechodu na další měsíc, abych viděla, jak velké kousky už si můžu dovolit jí dát, jakou to může mít konzistenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
24.9.11 19:59

Ahojky já na Hami začínala, teď dávám taky, ale jen když jedem někam pryč, nebo nemám zásoby :lol: jinak mu vařím domácí. Ale ovoce zatím jen Hami, s tím dělat nechci, budu mu kupovat přesnídávky a pak až bude jíst kousky ovoce, tak už to bude fuk :nevim: Hami je absolutně nej značka. Jednou jsem mu zkusila Sunárka a znechutila jsem mu zeleninu na tři dny dopředu :poblion: - měli jsme u oběda hysteráky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
24.9.11 20:41
Pájinka25 píše:
Ahojky já na Hami začínala, teď dávám taky, ale jen když jedem někam pryč, nebo nemám zásoby :lol: jinak mu vařím domácí. Ale ovoce zatím jen Hami, s tím dělat nechci, budu mu kupovat přesnídávky a pak až bude jíst kousky ovoce, tak už to bude fuk :nevim: Hami je absolutně nej značka. Jednou jsem mu zkusila Sunárka a znechutila jsem mu zeleninu na tři dny dopředu :poblion: - měli jsme u oběda hysteráky :nevim:

Já jsem Sunárka ani nezkoušela, už od pohledu to nevypadá lákavě, takže chápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí