Dáváte někdo příkrmy Hami
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak ja jenom jestli davate taky skleničky napřed sem měla strach že to neni domací ale ted jemu to šmakuje hned od začátku papka hezky mame sedum měsícu ale mám problém tedka davat ty s těma kouskama nechce mě to jíst jen to hodně rozmixované nevím co s tím…a přesnídavky kupuji taky od Hami ..myslím fakt že je tam více zeleniny než masa ale aj tak mu to šmakuje..davam zatím ty male skleničky chci přejít na ty větší ale nechce mě to jíst aj dyž to dam na pul..nemate s tím někdo zkušenosti?, ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
j.borufka píše:
Tak ja jenom jestli davate taky skleničky napřed sem měla strach že to neni domací ale ted jemu to šmakuje hned od začátku papka hezky mame sedum měsícu ale mám problém tedka davat ty s těma kouskama nechce mě to jíst jen to hodně rozmixované nevím co s tím…a přesnídavky kupuji taky od Hami ..myslím fakt že je tam více zeleniny než masa ale aj tak mu to šmakuje..davam zatím ty male skleničky chci přejít na ty větší ale nechce mě to jíst aj dyž to dam na pul..nemate s tím někdo zkušenosti?,
adamovi je 8 mesicu, s prikrmama jsem zacala pred mesicem a pul a rovnou sklenicky a vycitky fakt nemam,ze mu nevarim:-))) za prve,zahradku nemam a o zelenine ze supermarketu pochybuju.. a ve sklenickach je vse kontrolovane-zelenina i vyroba a za druhe,ten cas,ktery bych stravila u sporaku,muzu travit s nim. Samo,ze az bude moct jit se mnou,tak mu budu varit. ale ted mi to tak vyhovuje,jemu chutna,k obedu zvladne i velkou sklenicku a jako presnidavku davam ovocnou sklenicku a mnam,mnam:-)) ted pridavam bile jogurty,kasi,detske susenky:-))
blbe se citit nemusis a stim mixovanim pul na pul ti neporadim:-))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem od začátku příkrmování dávala skleničky, různé.....Moc nejedla, potvora, takže vařit se nevyplatilo…Ted už je jí rok pryč a začíná jíst normálně, takže se vyplatí spíše vařit…Uvařím na dva dny a jí s námi…Samozřejmě nekořením a dělám vařené, žádné smažené jí nedávám......
Ale proti skleničkám nic nemám, je to úžasná pomoc.
- Citovat
- Upravit
x-juliet tak ja tedka taky nemám vyčitky že nevařím už ne rada čas věnuji rači malemu než abych vařila ja sama si chodím pro obědy.A jaky mate jidelníček na den naš malej to má takto v noci mu mlíko nedavam nějak začal sam že neplakal tedka řeve ale snažím se nedavat dyž ho už 14 dni v noci nepil rano v 6 ma 160 mlika
v 9 120 mlika
pak oběd ve 12 mala sklenička hami v 13 jde spat dostane 110 mlíčka
v 16 svačinka mala ovocná přesnídavka mezi tim ma třeba sušenku nebo betlepkovou křupku v 18 kaše 80 ml a 19 45 mlíčko na noc asi 140.Chi už mu zkusit ty velké skleničky ale nechce to potvurka jíst sou tam ty kousky zkusím to dnes
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj borufko,ja ho tak v 6 nakojim,v 9 mu dam ovocnou presnidavku s bilym jogurtem a nadrobenou susenkou(kousky mu nevadi),v 1 velkou sklenicku,nekdy ho dokojim,ve 4 vetsi misku kase a pred 7 ho nakojim.. Mezi tim nejaka ta susenka,krupka,rohlik-ale ten spis ozuzlava a je to pro nej sranda:-) Tak snad si na ty kousky zvykne:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj x-juliet,tak to mate skoro podobně akorat že ja nekojim
ale malej si zvykl.Sušenky mě taky ji a ty kousky mu nevadí,rohlik nebo kurku od chleba taky ožužlava tak snad by mu to vadit nemělo zkusim to dnes jinak my mame taky osum měsícu teda budeme mit 3.10 letí to jak voda.5ikala sem si že to ovoce mu budu davat i rano ale jemu zase mlíčko chutná.Tak uvidim vy už mate skleničky od uk. 8 měsíce už je papkate.Jo eště se chci zeptat mužu mu už davat piškotek?co myslíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz zvlada rohlik a chleba,tak urco zvladne i ti kousicky v tom:-) Ja davam hami,od uk.6 mesice a v tom jsou male kousky,treba dnes bude mit jarni zeleninu s krutou:-) Jj,piskot obcas dam,je myslim od 6mesicu:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojík taky dáváme Hami…od mlíka…kaše az po sklenicky máme 7mesícu…asi 5× jsem varila, ale letelo to nechce to prská to po me…chtela jsem od pul roku varit, ale zatím porad sklenicky…tak uvidime jak to bude dal ale od roku bych urco chtela varit…presnidavky máme obyc…Pro nejmensi..nebo jak se to jsmenuje a ty nam chutnaji…a od hami..banan a tvaroh a spis takove dobroty…jediny problém co mám je ze mi taky mala nehce kousky porad ji musim kupovat od 4-5mesice…6m nechce jist je to takove vodnate a s kouskama… a ona se tím daví..nejaky TIP
- načítám...
- Citovat
- Zmínit