První syn Davídek, jaké jméno pro bráchu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2073
31.7.22 06:43

Marek, Adam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
31.7.22 06:55

Znám bratry : Ondřeje a Davida, Davida a Michala, Davida a Romana, David a Martin.

Matěj, Adam, Štěpán, Daň, Petr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.22 07:52

My máme Davida a Jakuba. Třetí dítě, kdyby bylo kluk, tak je Martin nebo Tomáš.

• Citovat
  • Upravit
428
31.7.22 08:01

@annali Jo presne. Filip je krasne jmeno. To bych taky brala. Bohuzel, taky se tak jmenoval ex. Takze to asi neprojde :/

@Tichošlápek nechci ladit jmena deti k sobe. Jmeno prvniho jsem zminila, aby bylo videt, jaka jmena se nam libi. Klasicka, ceska. :) i kdyz teda je pravda, ze Daniela jsem vyradila, ze mi prislo, aby se David a Daniel nepletlo. Ale treba ne, taky to tu holky zminovaly. S prijmenim to mame blby 😆 k tomu se nehodi nic. Navic prijmeni zacina na Z. Takze mi prijde skoro jako jazykolam takova ty jmena, ktere by se mi take jeste libili - Lukas Z., Tomas Z.

Daniel je uplne uzasny jmeno. @Thomassss @Anna766 To jsem premyslela u prvniho, jestli David nebo Daniel. Ale prijdou mi ty jmena dost podobna. Tak si rikam, jestli to neni blbe? Diky za tip.

Dekuji moc. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.22 09:42

Cokoliv. Ctirad, Vlastislav, Zbyněk, Zbyšek, Rodan, Tórsten, Angus, Dagda, Dalibor, Dalimil, Bohdan, Bolek, Broňa, Bořek, Vladan, Vojslav, Eda, Erik, Ctislav, Čestmír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
31.7.22 20:41
@NikolaKNM píše:
Premyslime jake jmeno dat druhemu synovi. Prvni se jmenuje David. To jmeno je za me naprosto top a u prvniho jsme vubec nemuseli premyslet, bylo hned rozhodnuto. Horsi je to ted. Procitam jmena casto a zadne neni to prave. Mate nekdo Davidka taky jako oblibene jmeno? Jake mate dalsi oblibena? 😆 Potrebuju znat nazor nekoho s podobnym vkusem.

Nějaké,,normální”, česky znějící jméno.
Mě teda jako první napadl Daniel (máme my, takže to jméno mám moc rada :D ), ale nejsem úplně zastánce podobných jmen pro sourozence. Budou se ti plést tak jako tak, a tohle uz je podobné dost, i když dohromady to zní moc hezky :)

Jinak se mi líbí co uz tu bylo psano : Marek, Filip, Martin nebo třeba Radim, Adam, Richard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24744
31.7.22 20:48

Neznáme příjmení…
ale k Davidovi Daniel… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
31.7.22 20:55

Není to jedno? Dejte jaké se vám líbí. A dost záleží na příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148127
31.7.22 23:35
@NikolaKNM píše:
@annali Jo presne. Filip je krasne jmeno. To bych taky brala. Bohuzel, taky se tak jmenoval ex. Takze to asi neprojde :/

@Tichošlápek nechci ladit jmena deti k sobe. Jmeno prvniho jsem zminila, aby bylo videt, jaka jmena se nam libi. Klasicka, ceska. :) i kdyz teda je pravda, ze Daniela jsem vyradila, ze mi prislo, aby se David a Daniel nepletlo. Ale treba ne, taky to tu holky zminovaly. S prijmenim to mame blby 😆 k tomu se nehodi nic. Navic prijmeni zacina na Z. Takze mi prijde skoro jako jazykolam takova ty jmena, ktere by se mi take jeste libili - Lukas Z., Tomas Z.

Daniel je uplne uzasny jmeno. @Thomassss @Anna766 To jsem premyslela u prvniho, jestli David nebo Daniel. Ale prijdou mi ty jmena dost podobna. Tak si rikam, jestli to neni blbe? Diky za tip.

Dekuji moc. :srdce: :srdce: :srdce:

Klidně bych to dala toho Daniela k Davidovi. Zase taaaak podobná nejsou. A mimochodem, mám doma Filipa :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.22 23:50

Staršího máme Davida. U mladšího jsme se rozhodovali mezi Adamem, Danielem, Jakubem a Janem 8)

• Citovat
  • Upravit
1316
1.8.22 00:38

Adam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
1.8.22 07:51

@NikolaKNM nás Adámek má ve školce spolužáky bratry Davida a Daniela…říkají jim Davídek a Danik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
1.8.22 09:34

David a Michal :srdce: Tato dvě jména se mi k sobě moc líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15045
1.8.22 11:48

Dušan :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
1.8.22 12:09

Radek, Radim, Marek nebo i Simon ( bez háčku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze