Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dekuju mnohokrat za nazory a rady, vsechno poctive ctu, jen nestiham moc reagovat. Za me vyhrava asi Lukasek, Daniel a Tomasek. Filipek by byl taky super, ale to mame blizkyho pritele, tak to asi vyskrtneme kvuli nemu. :/
Nejvic se asi priklanime k Lukaskovi. Sice Daniel je za me TOP, ale manzel je proti, ze je to blby mit Davida a Daniela. Treba kdyby se povedlo do tretice 🙊 😂 Moc dekuju za Vase reakce i ostatni jmena. Pomohlo mi to. Kalendar jsem projizdela nekolikrat, ale par jmen jsem proste presla, ze me nezaujaly. Pritom, kdyz tu nektera padla, tak jsem si rekla, ze je to vlastne hezky jmeno. ![]()
Ale ten Davidek je stejnak nej nej nej 😂 😂
Diky moc
![]()
@NikolaKNM Lukáše schvaluji, tak se jmenuje manžel
chtěl syna taky Lukáše, nakonec máme Michala a zkouší to na mě s Lukášem teď u druhého znovu
každopádně ať se hlavně jméno líbí vám
a není krkolomné s příjmením.
@petasp k nasemu prijmeni se nehodi nic
😂 krom toho Davida. Bude to asi Lukas Z.. Ale koukala jsem i na google a je vic Lukasu, kteri maji prijmeni na Z. Me to prijde mirne jako jazykolam, ale kdyz si reknu treba Lukas Zelenka, tak mi to tak ani neprijde. Takze to asi jen moc resim. ![]()
Dekuju
Michal je taky krasne jmeno ![]()
Dala bych taky na 5 písmen. Nejvíce se mi k tomu líbí Marek, dále pak Šimon, Tomáš, Filip ![]()
Filip, Patrik, Erik, Marek, Adam, Jakub, Kamil, Radim, Libor, Simon, Petr
@NikolaKNM píše:
@petasp k nasemu prijmeni se nehodi nic😂 krom toho Davida. Bude to asi Lukas Z.. Ale koukala jsem i na google a je vic Lukasu, kteri maji prijmeni na Z. Me to prijde mirne jako jazykolam, ale kdyz si reknu treba Lukas Zelenka, tak mi to tak ani neprijde. Takze to asi jen moc resim.
DekujuMichal je taky krasne jmeno
Co třeba Radovan Zelenka nebo Oskar Zelenka? ![]()
@kikacek píše:
@Morrígan Ní_Boii Podle knížek to tak je, ale může to zachránit příjmení či druhé jméno, takže se to neda tak úplně říct. Ale pokud máte Samuela tak se nebojte. Právě jedu z dovolené a knížku nemám u sebe, takže až budu doma a vy budete chtít, mohu vám o Samuelovi něco napsat.
Jaké knížky? Myslíte ty Samuelovy? ![]()