Dávky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Rodičovský příspěvek budeš čerpat, dokud nevyčerpáš celou částku. Nástup do zaměstnání na to nemá vliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jen na základě vasi dohody ho nevyloučí, plus tedy pokud on ma vyšší prijem, tak vam ani neschválí střídavou péči bez alimentů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rodicak můžeš brát dál. Prace na to nemá vliv.
Dávky na dobrý slovo fakt ne. Takových by bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My práve střídavou péči chceme dohodou….
A ne se zbytečně tahat po soudech….
Nekde jsem cetla ze staci sepsat dohoda a ověřit na poste podpisy. Takze zjevně nestaci a soud stejne proběhnout musí jinak nemam teda na nic nárok? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Samozřejmě, ze to staci, dokud jste schopni se na vsem dohodnout, dokonce ani nic nemusíte sepisovat a potvrzovat na poště, akorát se pak celkem logicky pro dávky počítáte jako úplná rodina a pokud dohodu jeden prestane dodrzovat, tak je nevymahatelna…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máš nárok na to jít do práce a oba se máte postarat o děti…proč to všem máme platit z daní?…to je i s kroužkama, nemáme žádné přídavky, tak pěkně za své a kdo má přídavky, tak mu přispějou i na kroužky ![]()
- Citovat
- Upravit
Proc anonymne? Ty se za svuj nazor stydis? Ja mam stejny. Kdo ma davky, ma obedy, druzinu a krouzky zdarma. Tenhle system se mi nelibi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nárok máš na to se postarat o své dítě, stejně tak i jeho otec. To dítě nemáš se statem, ale s konkrétním chlapem, tak se starejte vy dva a laskavě do toho netahejte daňové poplatníky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaký je důvod pro pobírání přídavků a pnb? Máte rp, budete od února vydělávat, otec dítěte bude přispívat, resp. tedy bude střídavka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@šklíbakočka samozřejmě nedosáhnu, ja spis řeším co potom až mi rp skončí….tak mi penize budou chybět…narok bych pote mela ale kdyz budu posuzována s nim tak prave ne.
- Citovat
- Upravit
Tak bud příspěje otec dítěte nebo ty v době, kdy bude dítě u otce ve střídavé péči, si najdeš brigádu a přivydělaš si.
A pan otec přestane pracovat na dohody a začne se živit jako dospělý člověk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dítě má dva rodiče. Proč by jsme vám ho měli živit mi. Taky si své děti živíme sami. Ať jde otec makat a postará se. Co je to zase za parodii na chlapa. A ty muzes na brigádu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak já doufám, že nárok nemáte. Po soused a mít to ofiko nee, ale čerpat příspěvky ano.
Tak se domluvte, ať Ti půlku chybějícího RP dává a ty si na půlku najdi brigádu.
- Citovat
- Upravit
Ahojky, chci se zeptat, vůbec tomu nerozumím ….s přítelem spolu už déle nežijeme, pobírám rp až do října….v únoru bych ale chtěla nastoupit do prace s tím že jsme se dohodli ze žádné alimenty a bude střídavá péče. Chci se zeptat jak je to pak s rodicakem? Zanikne? Nebo mi stále naleží?
A co pridavky na dítě a pnb? Porad ho posuzuji s nama. Lze ho vyjmout i bez soudního rozhodnutí, na základě naší dohody? … Jinak on ma jen Dpč ale nevim zda to ma nějaký vliv. Předem moc děkuji za normalni odpovědi.