Dávky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9085
27.11.24 18:20
@Anonymní píše: Více

Ale to je celkem dost věc vás obou, že spolu nebydlíte. Ofic. jste partneři, rodiče společného dítěte. Už stačí, že dítě v tom bude mít binec, chvíli tam a chvíli tady. Dítě cca 3 roky asi tak, ne? A ještě chcete, abychom Vám Vaše rodinné experimenty financovali my ostatní? A proč? Čili někdo bude pracovat, protože spolu nebydlíte? A to proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101633
27.11.24 18:22

No tak až ti skončí, tak snad budeš pracovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.24 18:45

My ale nejsme uz partneři, otcův prijem me pak proste vubec nezajima, resim sebe a at utáhnu sama dvě děti bydleni apod. ze zaměstnání coz zrejme ne. Proto ho chci vyloučit …on ma novou paní a maji dva příjmy, on me proste vubec nezajima …
Otec je bude živit ve své dny a ja zase ve své…do prace musim protoze otec mi nechce přispívat na deti, tak jsme se domluvily na střídavé péči a ze pujdu do prace a budeme si deti živit kazdy za své. Nevim co tu všichni nadáváte ze ždímám stát. Nekde za pokladnou si vydelam 25tis a to mozna a výdaje mam 21,ukažte mi jak vyžijete se 4ma tisicema na mesic i s dvěma detma…Bohuzel situace je jaka je…treba az si tez najdu noveho partnera nebudu muset,,ždímat” stát.

• Citovat
  • Upravit
2607
27.11.24 18:48

A od toho jsou soudy. Jakože on řekne ze nechce a ty na to kývneš a chceš ty prachy po nás. Postarat se mají rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.24 18:50

A nevidim důvod proč bychom měli být posuzováni spolu když s jeho příjmem ja nemam nic společného. Musim se proste postavit na vlastní nohy, kdyz udelal podpásovku. A zjišťuji si dopředu jak to bude s prispevky az přestanu pobírat rp…Momentalne mam rp a plus k tomu nastoupim do prace takze prispevky potrebovat nebudu ale od října uz rp mit nebudu. Misto normálních odpovedi se tu člověk dočte jen blbých narážek a nadávek. Clovek potrebuje pomoct a vy hned takto, to si pište nasim černým spoluobčanům co gemblujo nepracuji a pobírají neprávem tučné dávky, např za,,pěstounství” 🤮

• Citovat
  • Upravit
2607
27.11.24 18:51

Navíc pokud budete mit střídavou peci tak ty si můžeš najít brigádu když děti budou u otce. Nebo snížit výdaje. Pořad nevím co s tím ma společný stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
27.11.24 18:51

Postavit se na vlastní nohy s dávkama :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21823
27.11.24 18:52

Tebe možná příjem otce nezajímá. Ale tvé děti by zajímat měl. Děti mají živit rodiče. Proč mám ze svých daní živit děti kdejakých netahel.
I při střídavě péči je možno žádat alimenty. To, že jemu se nechce platit na svoje děti, je mi úplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16240
27.11.24 18:54
@Jemako píše: Více

Snad i u střídavé klidně alimenty jsou, když je rozdíl v platu. Pak dostane peníze navíc a nemusí řešit stát 8) Kdo má děti, má se jaksi starat, mají rodiče dva, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
27.11.24 18:55

Hmmm. Ty děti jsou Vaše a toho pána, který Vás už vůbec ale vůbec nezajímá. Dokonce jsou tedy dvě. To nejsou moje děti, já mám svoje. Budete asi muset zvýšit své příjmy (třeba pracovat více ve dny, kdy děti bude mít otec). Snížit výdaje. Zdá se, že Vy i děti jste zdraví, Vy jste schopna pracovat, děti snad Vaše rodinné šarády odnesou jen málo. Kde je nějaká Vaše odpovědnost za Váš život? A otce dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16240
@Jemako píše: Více

Jistě, to se bude hezky stát :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
@Dahlia0409 píše: Více

To by ale musela k soudu. Oni se ale domluvili ze to zaplatí stát.😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21823
27.11.24 19:01

On nechce platit alimenty. Tak ona místo, aby to dala řádné k soudu, tak bude sockovat na úřadech dávky, ať ji děcka živíme my ostatní.
Zas další, co si dělá děti s přáteli.

Pokud on žije s paní, tak to je super, bude se posuzovat i její příkrm a budou vyšší alimenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
27.11.24 19:06
@mado píše: Více

Ano je to divné. Já jsem vždy myslela, že přítel je člověk, se kterým jdu na sklenku, když mi není OK a komu mohu zavolat o půlnocí, že nejsem OK. Člověk, s kterým má žena děti, je podle mého názoru manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16240
27.11.24 19:07

@Jemako @mado Mají v hlavě, že. Dokážou se přece domluvit, netřeba soud. Ale po úřadech skrz dávky klidně běhat bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat