Dcera 1 rok a střídavá péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7330
24.11.24 12:28
@j.a.n.i1 píše: Více

ano tak jsem to myslela.. ty strašně dlouhé úseky… příjde mi to příšerné u tak malého dítěte… mi celkově příjde střídavka přišerná… ještě jak je to v jednom městě a stejná škola a rodiče se domluví tak ok. Ale různé města, školy.. dlouhé úseky.. peklo.
Dcera má ve třídě holku ze střídavky… tam fakt poznám jak o ní mluví zda je u mamky nebo tatky. U mamky se musí učit, ze školy rovnou domu.. takové přísnější. U tatky si holka dělá co chce… po škole chodí po kamarádkách, do obchodu kupovat blbosti apod… nevím jak pak funguji doma, tam či tam.. ani neříkám co je špatně a dobře… ale ty rozdíly jsou fakt dost velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
24.11.24 12:28

No za mě, takto malé dítě do střídavky nepatří. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101626
24.11.24 12:30
@KKK85 píše: Více

Tak ale tyhle rozdily by byly i kdyby rodice byli spolu a jeden z nich zrovna nebyl doma. Ja taky u jednoho spoluzaka poznam, ktery z rodicu je zrovna v praci, delaji na protismeny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
24.11.24 12:33
@xavierka píše: Více

Ale prosimte. Domov diteti delaji lide, ne “barak”. Dite potrebuje milujici rodice. Kde s nim jsou je uz vedlejsi. Ano bylo by idealni kdyby byli spolu.
A btw. zajimave, ze “presun” stridavka tak lezi nekterym v zaludku, ale na vikend u vylucne to uz nevadi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
24.11.24 12:34

Nejsmutnější na tom bohužel je, že se partneři spolu rozvedou a mají miminko. Nechci samozřejmě nikoho soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
24.11.24 12:38

Zakladatelko, ja jsem “stridavkove orientovana” ale 14 dni mi v tomto veku prijde fakt moc.
Na druhou stranu to, ze za jejim dnesnim “placem a vztekem” hned vidis to, ze k nemu nechce mi prijde z tve strany kdyz to reknu hnusne “tve zbozne prani”.
Deti se obcas vztekaji, breci, zrcadli rodice, maji obdobi vzdoru, muze na neco lezt, rostou jim zuby … ale to urcite sama moc dobre vis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7330
24.11.24 12:45
@j.a.n.i1 píše: Více

tak my se s mužem v takových to věcech shodujeme… bavíme se, domlouváme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16234
24.11.24 12:53
@Maggdallena píše: Více

Přesně tak, taky nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
24.11.24 12:58

Cítí akorat z tebe, že se něco děje. Takhle malé dítě se fakt neorientuje v týdnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
24.11.24 13:04

Nebo zkuste třeba si 2 týdny dát od stridavky pauzu a uvidíte, jestli se něco změní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
24.11.24 13:14
@xavierka píše: Více
A vsimla jsi si, ze pise o tom, ze to je “dneska”?! :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
24.11.24 13:29
@Maggdallena píše: Více

Jeezis, tak když se jí jako matce něco nezdá, tak proč nezkusit „všechno“? Čím dřív to vyřeší tím líp. Ať je příčina bolavý zub nebo stridavka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101626
24.11.24 13:51
@KKK85 píše: Více

To ale ani v nejmenším neznamená, ze je to tak všude, resp. ono to nevznikne tim rozchodem, ale ty jine nazory na vychovu proste u nekterych jsou uz drive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33553
26.11.24 15:49
@Kiki347 píše: Více

Ty jo, po dvou týdnech? To mi pro tak malé dítě přijde brutální. To máte dané soudně? U takhle malého dítěte bych brala dva, tři dny, ale 14?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
1.12.24 20:29

Jsem asi momentálně zaostalá, ale jak chlap chodí do práce, když má střídavou péči o roční miminko? To snad ani nejde, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová