Uvažovali jste po porodu o plastice prsou?

Anonymní
22.11.24 17:43

Uvažovali jste po porodu o plastice prsou?

Hezký večer,

potřebuji se zeptat na jednu velmi osobní věc. Jsem skoro 3 měsíce po porodu. Jak už to bývá, tak těhotenství ženu ovlivní. Kdy po porodu jste podstoupili plastiku nebo modelaci prsou?

Nebo asi necelé 3m jsou asi brzy?

Nebo pokud o tom uvažujete tak napište klidně i pocity, plány…
Byla bych ráda také za reálné zkušenosti. Nebo i jak se k tomu staví manželé. Můj sice nevyskočil 20 metrů do vzduchu, ale nechal to na mně, chápe mé důvody.

Děkuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6928
22.11.24 17:48

Tak asi stěžejní informace je, zda kojíš. Jinak ano, je to extrémně brzo, počkala bych cca rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.24 17:53

Ne, nekojím, nedařilo, se. Jsme už měsíc i něco na umělém.

• Citovat
  • Upravit
17441
22.11.24 17:58

Při operaci prsou musíš být po skončení kojení minimálně šest měšíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25017
22.11.24 18:07

Počkala bych rok až si vše sedne…
já bohužel nekojila :( ale z asi sedmiček jsem si na pojišťovnu (a povinný dar fakultce) vylítala pěkné trojky, je to asi 15 let, pořád se hezky drží… za mne to je dobrá investice, jsem spokojená, jen ty jizvy jsou docela brutální, s tím musí člověk počítat…
nelituji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
22.11.24 18:22

Když byly malé rok a 5 měsíců. A vůbec nelituji. Jen zmenšení a modelace a hezčí prsa jsem neměla ani zamlada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
22.11.24 18:23

Ja mela plastiku v planu, mela jsem na ni odlozene penize bokem uz od tehotenstvi. Kojila jsem dokonce do 2 let, po skonceni kojeni par mesicu nevypadaly prsa zrovna vystavne, ale pak se to srovnalo tak dobre, ze zadnou plastiku nepotrebuju. Jakoze jo, po plastice by ty prsa byly urcite hezci, ale zase se s ni poji mozna rizika a moje prsa uz ted nevypadaji tak blbe, aby mi ty rizika za to stala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
22.11.24 18:28

Uvažovala celé těhotenství- vyskočili o hodně a měla jsem problemy s krcni pateri.

Po porodu i z důvodu nekojeni se to vrátilo během chvíle do lepšího stavu a aktuálně čekám, co to udělá dal a jak moc se zmensi. Není to jako dřív ale rozhodně o dost lehčí.

Nevím zda kojis ci ne. Pokud nekojis, asi bych řešila s gynekologem zda se to jeste změní.
Pokud kojis nebo jsi kojila pockala bych min mesic dva po odstavení- po úplném odstavení - jak to ovlivni stav. Každá to ma jinak.

Držím palce aby se to dalo samo do lepšího stavu a nemusela jsi na to jít. Me se hrozně ulevilo, že nemusím pod kudlu. Jinak chlap to nechal na me - sam uznal že co je moc to je moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.24 18:36
@maruska1996 píše: Více
Děkuji všem za reakce a zkušenosti.

A ne nekojím. Už je to asi měsíc. Podle všeho jsem o tom mléko přišla úplně.

Jen opravdu nevím jak dlouho čekat. Bylo tady, že tak 6m ale asi pořeším s lékařkou.

Ono já mám i dlouhodobě psychický problém s tvarem prsou, čili to ještě dávno dávno před kojením. Proto bych chtěla/potřebovala modelaci a silikony se zpevnění a mírné zvětšení.

• Citovat
  • Upravit
18
22.11.24 18:40

Já bych počkala fakt do toho roku, měla bych strach, že ta operace přijdě vniveče ata prsa se změní, když to člověk podstoupí dřív, než se tělo dá úplně dohromady.
Ale kdybych enbyla spokojená, vůbec enváhám, ale jak říkám, s rozumem, aby se to povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6128
22.11.24 18:46

Mně zůstalo 1 prso o 2 velikosti větší. Člověk by se i smířil s tím, že nejsou už pevná, ale ten rozdíl je brutální.
Nicméně jsem plánovala ještě jedno dítě, to přijde na svět za 2 měsíce a za cca rok bych s tím chtěla něco udělat no….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17441
22.11.24 19:30
@Anonymní píše: Více

ne tak 6 měsíců, ale minimálně šest měsíců a déle. pracuji na plastice iks let… tak tohle prostě vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
22.11.24 20:16

Já podstoupila 5. měsíc po prvním porodu.
Nejlepší rozhodnutí na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.24 21:22

Ja bych na modelaci chtela. Prsa resim vlastne uz od puberty. Prvni byla mala, pak divny tvar a ted mi jeste narostla a bradavky zacly koukat dolu. :(
Mam nasetreno, ale bojim se pro zmenu kvuli zdravi. Jsem samozivitelka a aby se mi neco stalo a deti zustaly bez mamy kvuli blbym prsum, to se bojim riskovat.
Toho jste se nebaly?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.24 21:29
**
@Anonymní píše: Více

Osobně ne. Neboť zase vždy se může něco stát. Snažím se na ty věci tak nedívat, protože můžu jít ven a přejede mě auto nebo spadne strom… nebo kdeco*. **Toho jste se nebaly?***

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová