Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dcera mi v roce spadla z gauče. Aspoň jeden večer byla trochu v klidu. Jinak je dívá.
Zvrací? Je malátná. nebo jinak se chová? Spíš bude otřesena z toho že se uhodila
Nezvrací, ale přijde mi taková méňe akční než normálně všimla jsem si modřiny na tváři a má úplně rudé tváře
Z toho, co popisujes, by jedina alarmujici vec mohla byt ta ospalost. Ale ospala muze byt i z toho, ze hodne brecela. Proste se tim vysilila. Mne dokaze dcera usnout i z hodne silneho vzteku. Tak zalezi, jak vypada ta ospalost. Ale nejspis to nic nebude
Pokud je jen trosku unavena, byla bych v klidu. Ale pokud ti porad usina, a ty na ni musis mluvit nebo s ni cloumat, aby se probrala, tak to uz bych jela na pohotovost.
@Anonymní píše:
Dcera mi v roce spadla z gauče. Aspoň jeden večer byla trochu v klidu. Jinak je dívá.
Zvrací? Je malátná. nebo jinak se chová? Spíš bude otřesena z toho že se uhodila
Mám hlavně hrozny strach aby jsem něco nezanedbala
Všimla jsem si ze má modřinu pod okem a rudé tváře, ale nezvrací jen je taková méně akční než bývá
@Verca2020 píše:
Nezvrací, ale přijde mi taková méňe akční než normálně všimla jsem si modřiny na tváři a má úplně rudé tváře
Jak je to dlouho po tom, co prestala plakat? Plakala hned po tom padu?
Dcera ve 12 mesicich spadla ze schodu, kdyz tchan nezavrel dvere. 14 mramorovych schodu, byla sama modrina. A z place ji dokonce stoupla teplota na 38 st. Tak jsme jeli k lekari. Ale krome tech modrin ji nic nebylo.
@Janča6 Plakala jen chvilku během půl minuty pláč ustál a najednou začala byt ospala a usínat.. Zrudli ji tváře a je taková méně akční než bývá
ale nezvrací nic.. Mám strach hlavně protože se dnes bouchla několikrát.. Pořad jen padala i když jen seděla ![]()
@Anonymní píše:
@Janča6 Plakala jen chvilku během půl minuty pláč ustál a najednou začala byt ospala a usínat.. Zrudli ji tváře a je taková méně akční než býváale nezvrací nic.. Mám strach hlavně protože se dnes bouchla několikrát.. Pořad jen padala i když jen seděla
To zvraceni pri otresu mozku nemusi byt hned. Muze prijit treba za hodinu. No a jak je to dlouho, co prestala plakat?
Jestli začala hned po pádu usínat a nezdá se Ti, jela bych do nemocnice. Držím palce
Mrkni na profil Pudloslavy https://www.emimino.cz/…/pudloslava/
Ale podle me bude ok. Muze byt unavena, ale nemela by usinat treba u hrani. Nicmene pokud ti to pomuze k vetsimu klidu, tak na pohotovost zajed, nadavat ti tam nebudou.
Potažmo se můžou povídat jestli nemá třeba něco s uchem pokud padá často.
Jestli usina timto zpusobem, tak bych jela https://m.youtube.com/watch?…
A ona se uhodila do obliceje? Modrina pod okem po padu muze byt brylovy hematom muze byt i jednostranny. Vznika pri zlomenine spodiny lebecni, pokud tam nebyl dnes uraz v obliceji a tato modrina vznikla po tomto padu a k tomu je ospalost, jedte hned.
Dcera takhle padá několikrát za den
jestli hned potom brecela, reaguje normálně (já kontroluju i zornicky u horších padu), není nějaká mimo, bledá, nezvraci, tak na 99% ji nic nebude. To spaní je blby, když spadne takhle na večer, tak už se blbě poznává, jestli je dítě ospale z padu nebo proste jen proto, ze je čas jít spát
nicméně pokud se ti cokoliv nezdá, tak na pohotovost můžeš zajet.
Ahoj holky potrebuji radu.. Dnes měla dcera padací den pořád jen padala i když jen seděla na zemi najednou spadla na záda a uhodila se do hlavičky… Po koupání jsme si šli hrát malá se postavila vedle stolu a najednou spadla a bouchla se do hlavy ze zadu.. Nastal hrozny pláč a malá začala být ospalá a chytá se za ouško.. Zrudli jí tvářičky a já si nevím rady zda jet pro svůj klid na pohotovost? Omlouvám se ze to píšu zde ale je to mé první dítě a bohužel žádné zkušenosti nemám