Dcera (15) chce spát u přítele (17)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
11.8.19 09:20

K tomu aby měli sex nějaké povolené přespání fakt nepotřebuji, nebuďte naivní… Dost pravděpodobně už ho měli, takže poučit a pustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
11.8.19 09:30

Když spolu budou chtít spát, tak spolu prostě budou spát. Nebudou čekat až jim to rodiče dovolí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.19 09:39
@Kresatkovi píše:
Když spolu budou chtít spát, tak spolu prostě budou spát. Nebudou čekat až jim to rodiče dovolí. :roll:

Právě taky si myslím. A v to tom mám s dcerou otevřený vztah. Sama jsem se jí ptala jestli nechce antikoncepci říkala, že zatím ne. A je dostatečně poučena. A můžu říct, že v to tom ji věřím. Je mi jasné, že „mazleni“ už bylo. Ale v sexu jim zabránit nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12888
11.8.19 09:45

Promluvila bych si s jeho rodiči a pokud bych měla všeobecně pocit, že on je slušný a jeho rodiče nemají problém, pak bych s dcerou vyřešila antikoncepci a pustila bych ji.
Určitě bych vní nechtěla vzbuzovat dojem, že sex v 15 je něco, za co by se měla stydět nebo to neměla mít dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
11.8.19 10:15
@warita píše:
Kdyby moje dcera chtela mit sex v 15, tak ji pretrhnu jako hada. Vsak to je jeste dite, na sex ma casu vic nez dost a moje dite se nebude tahat s chlapama jako nejaka ciganka. Ani nechci vedet, jak by vyvadel manzel, kdyby s timhle prisla nase dcera.Cili, ja bych ji rekla, ze vzhledem k tomu, ze si myslim, ze by doslo pak na sex, tak si to nepreju a tudiz NE.

Je vidět, že máš ještě malé dítě a máš vše idealizované a naivita, že v 15 letech budeš své dítě ovládat jak psa a budeš mít nad ní 100% kontrolu, je vidět. I když jí řekneš ne, tak bude mít sex potají. To je snad ještě horší, dcera nebude mít k rodičům důvěru a nebude se jim svěřovat, tím blíž bude k nějakému průšvihu. V 15 už se beztrestně sexu věnovat může. A protože bude vědět, že by matka řádila, bude vše tajit. Tak je chybě mnohem blíž a na malér má zaděláno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
11.8.19 10:23

V USA by na tebe poslali sociálku. Ale nejsme v USA. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
11.8.19 10:37
@bartsch píše:
Je vidět, že máš ještě malé dítě a máš vše idealizované a naivita, že v 15 letech budeš své dítě ovládat jak psa a budeš mít nad ní 100% kontrolu, je vidět. I když jí řekneš ne, tak bude mít sex potají. To je snad ještě horší, dcera nebude mít k rodičům důvěru a nebude se jim svěřovat, tím blíž bude k nějakému průšvihu. V 15 už se beztrestně sexu věnovat může. A protože bude vědět, že by matka řádila, bude vše tajit. Tak je chybě mnohem blíž a na malér má zaděláno.

ani ja, ani manzel jsme pred 20citkou nemeli sex. Jasne, nase dcera muze byt uplne jina. Ja pevne doufam, ze nebude. Snad se neco z vychovy na ni pozitivne projevi. Boze, sex v 15, kam ten svet speje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
11.8.19 10:43
@warita píše:
ani ja, ani manzel jsme pred 20citkou nemeli sex. Jasne, nase dcera muze byt uplne jina. Ja pevne doufam, ze nebude. Snad se neco z vychovy na ni pozitivne projevi. Boze, sex v 15, kam ten svet speje.

To je vtip, že? :nevim: Desítky let je to legální. Já jsem sice měla sex později než v 15 letech, ale mnohé holky kolem mě ano. A to věkem narození patřím do sedmdesátých let.

Příspěvek upraven 11.08.19 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
11.8.19 10:46

Pustila bych, ale hormonální antikoncepci takhle mladé holce rozhodně nezařizovat. Samozřejmě poučit o ochraně, já bych navrhla kondom plus přerušovanou soulož

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
11.8.19 10:46
@bartsch píše:
To je vtip, že? :nevim:

ne, neni? Mne teda prijde vtip sex v 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
11.8.19 10:53
@bartsch píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
11.8.19 10:58

@Tecumseh @TeSudička předháníte se, kdo z vás se umí projevovat jako větší buran? Tohle člověk neslyší snad ani od bezdaku na nádraží

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
11.8.19 11:00
@bartsch píše:
:palec: přesně tak. Aby to nedopadlo tak, že dcera půjde s prvním chlapem, co ji odvede z „domácího vězení“
  • Citovat
  • Upravit
2324
11.8.19 11:00

@debilstoleti
Pustila bych ji. Ale já jsem v mnoha věcech víc tolerantní. Moje dcera si přála k 15. narozeninám antikoncepci. K narozeninám ji nedostala, ale po narozeninách jsme zašly na gynekologii…
Pokud chlapce znáš, znáš i jeho rodiče a on byl už týden u vás, pustila bych ji. Nedělám si iluze, že nic neproběhne a nedělám si iluze ani o tom, že ještě nic nebylo.

S tím nickem tomu nerozumím, tvůj přítel tobě založil nick na emiminu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
11.8.19 11:14

Nevidím rozdíl v tom, když on je týden u vás nebo ona týden u nich. Zařídila bych dceři antikoncepci, poučila bych ji a pustila. Sex už spolu pravděpodobně dávno měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová