Dcera (15) chce spát u přítele (17)

5040
11.8.19 08:36

A dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.8.19 08:36

Mě to naši povolovali, ale musela jsem každý den volat a brát pravidelně antikoncepci :oops:

• Citovat
  • Upravit
11.8.19 08:37

Omlouvám se nestihla jsem to dopsat. No a přišli za mnou, že by chtěli, aby ona přestala na týden u nich. Já znám jeho rodiče a on je taky velmi fajn. Vím, že za chvíli to nebude jen vodeni za ručičky. Pustili by jste svoje dítě?

PS. To jméno vymyslel můj přítel, nevíte jak ho změnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
11.8.19 08:42

Přítele rozhodně vyměňte! Jak, to vám neporadím. Dcerka je dost mladá, mně by se to jako matce nelíbilo a snažila bych se tomu zabránit. Nicméně, nasaďte antikoncepci, nedá se nic dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
11.8.19 08:45

Jestli je jeji pritel stejny idiot, jako ten tvuj, radsi bych ji nepustila at nema vo.la jako jeji mama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.19 08:56
@Kaci89 píše:
Jestli je jeji pritel stejny idiot, jako ten tvuj, radsi bych ji nepustila at nema vo.la jako jeji mama

Můj přítel je vůl. Už s ním půl roku nejsem ale měli jsme hesla a tak společné takže dělal peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
11.8.19 08:57

...

Obávám se, že kocour už v troubě stejně dávno byl. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
11.8.19 08:58

@debilstoleti me to naopak pobavilo, to jsou porad nejaka hesla a prezdivky…co clovek musi vymýšlet :mrgreen:..dceři zaridte antikoncepci a je jen na vas jestli ji tam pustite.kdyz byl hoch už u vás tak bych ji možná pustila ale ne na týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
11.8.19 08:58
@debilstoleti píše:
Můj přítel je vůl. Už s ním půl roku nejsem ale měli jsme hesla a tak společné takže dělal peklo.

jestli je stejný jako ten tvůj tak potěš

Příspěvek upraven 11.08.19 v 09:00

• Citovat
  • Upravit
PHV
1319
11.8.19 08:59

Mě by máma v patnácti hnala :mavam: a já dceru asi taky. Ať se schází, ať přijde na čaj atd, ale na noc ještě ne. Kor po čtyřech měsících,, vztahu"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
11.8.19 09:02

Já bych nepustila, je dost mladá a jen vodění za ručičky to nejspíš fakt nebude. Ale to je můj názor.
Ale zase je lepší ji pustit s nějakým nastavením pravidel, než aby holka utekla z domu.
Takže za mě je lepší ji pustit a nastavit pravidla.
Předpokládám, že poučená o bezpečném sexu a antikoncepci je, tak bych se jen ujistila, že má dostatek kondomů a ví jak se používají. Žádný alkohol, přiměřená večerka atd. Dohodnout se s rodiči chlapce, aby na to dohlédli. V určitou hodinu bych ji volala a probrala co a jak.
Jméno tady na fóru ti může změnit admin. Napiš soukromou zprávu na @admin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
11.8.19 09:09

Sex legálně už může, tak snad mate v dceru nějakou důvěru s je rozumná a ví, jak co funguje. Nemá smysl to zakazovat. Holt už dávno měla proběhnout sexuální výchova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
11.8.19 09:15

Kdyby moje dcera chtela mit sex v 15, tak ji pretrhnu jako hada. Vsak to je jeste dite, na sex ma casu vic nez dost a moje dite se nebude tahat s chlapama jako nejaka ciganka. Ani nechci vedet, jak by vyvadel manzel, kdyby s timhle prisla nase dcera.

Cili, ja bych ji rekla, ze vzhledem k tomu, ze si myslim, ze by doslo pak na sex, tak si to nepreju a tudiz NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
11.8.19 09:16

@Tecumseh taky si myslim, ze uz si krocana ohral uz davno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
11.8.19 09:20

K tomu aby měli sex nějaké povolené přespání fakt nepotřebuji, nebuďte naivní… Dost pravděpodobně už ho měli, takže poučit a pustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová