Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě to naši povolovali, ale musela jsem každý den volat a brát pravidelně antikoncepci ![]()
Omlouvám se nestihla jsem to dopsat. No a přišli za mnou, že by chtěli, aby ona přestala na týden u nich. Já znám jeho rodiče a on je taky velmi fajn. Vím, že za chvíli to nebude jen vodeni za ručičky. Pustili by jste svoje dítě?
PS. To jméno vymyslel můj přítel, nevíte jak ho změnit?
Přítele rozhodně vyměňte! Jak, to vám neporadím. Dcerka je dost mladá, mně by se to jako matce nelíbilo a snažila bych se tomu zabránit. Nicméně, nasaďte antikoncepci, nedá se nic dělat..
Jestli je jeji pritel stejny idiot, jako ten tvuj, radsi bych ji nepustila at nema vo.la jako jeji mama
@Kaci89 píše:
Jestli je jeji pritel stejny idiot, jako ten tvuj, radsi bych ji nepustila at nema vo.la jako jeji mama
Můj přítel je vůl. Už s ním půl roku nejsem ale měli jsme hesla a tak společné takže dělal peklo.
@debilstoleti me to naopak pobavilo, to jsou porad nejaka hesla a prezdivky…co clovek musi vymýšlet
..dceři zaridte antikoncepci a je jen na vas jestli ji tam pustite.kdyz byl hoch už u vás tak bych ji možná pustila ale ne na týden.
@debilstoleti píše:
Můj přítel je vůl. Už s ním půl roku nejsem ale měli jsme hesla a tak společné takže dělal peklo.
jestli je stejný jako ten tvůj tak potěš
Příspěvek upraven 11.08.19 v 09:00
Mě by máma v patnácti hnala
a já dceru asi taky. Ať se schází, ať přijde na čaj atd, ale na noc ještě ne. Kor po čtyřech měsících,, vztahu"
Já bych nepustila, je dost mladá a jen vodění za ručičky to nejspíš fakt nebude. Ale to je můj názor.
Ale zase je lepší ji pustit s nějakým nastavením pravidel, než aby holka utekla z domu.
Takže za mě je lepší ji pustit a nastavit pravidla.
Předpokládám, že poučená o bezpečném sexu a antikoncepci je, tak bych se jen ujistila, že má dostatek kondomů a ví jak se používají. Žádný alkohol, přiměřená večerka atd. Dohodnout se s rodiči chlapce, aby na to dohlédli. V určitou hodinu bych ji volala a probrala co a jak.
Jméno tady na fóru ti může změnit admin. Napiš soukromou zprávu na @admin.
Sex legálně už může, tak snad mate v dceru nějakou důvěru s je rozumná a ví, jak co funguje. Nemá smysl to zakazovat. Holt už dávno měla proběhnout sexuální výchova.
Kdyby moje dcera chtela mit sex v 15, tak ji pretrhnu jako hada. Vsak to je jeste dite, na sex ma casu vic nez dost a moje dite se nebude tahat s chlapama jako nejaka ciganka. Ani nechci vedet, jak by vyvadel manzel, kdyby s timhle prisla nase dcera.
Cili, ja bych ji rekla, ze vzhledem k tomu, ze si myslim, ze by doslo pak na sex, tak si to nepreju a tudiz NE.
K tomu aby měli sex nějaké povolené přespání fakt nepotřebuji, nebuďte naivní… Dost pravděpodobně už ho měli, takže poučit a pustit.