Dcera Adi vidí ducha?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
neonka
23.7.16 12:24

Imaginarni kamarad a reakce na nadprirozenou osobu si myslim, ze jsou dve ruzny veci, co se daji rozpoznat. Osobne ma s timto zkusenost /duch/, co se deti tyce, vetsina mych kamaradek a ja taky. Na tyto veci stopro verim a chapu i duvody, proc je vidi hlavne deti, at si je „veda“vysvetluje jak chce po svem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.16 12:40

@Swami Harashimi Ona je hyperaktivni jiz od narozeni, ma svuj svet, svoje mysleni, o tom zadna, ale nikdy o nicem nelhala, nikdy si nic nevymyslela, je to dite, ktera vas doslova setre, treba kdyz jsem ji jednou rekla, at da papat medvidkovi, tak mi rekla, ze nema zaludek, ze nemuze papat a ze ma zasitou pusinku, je proste jina a my ji tolerujeme. Kamarády nemá, nerozumí si s dětma, jen s tima staršíma, je to těžké vysvětlovat, ale je inteligenčně napřed a s vrstevníkama se nudí… Trauma nemá, nevím z čeho by měla trauma, žijeme poklidný život, děti nebijeme, neřveme na ně, jen upozorňujeme a napomínáme. U doktorky jsme sice byly, ale byla to žena a neměla rukavice, také tomu nerozumím, navíc říkala, že vidí pouze bílé ručičky a pak toho pána, ale že ty ručičky byly samotné. :nevim: Já jsem jeden čas mívala stavy, kdy jsem byla po po a nebo před probuzením paralyzovaná, neptejte se, těžké období, hodně aktivit, málo spánku a měla jsem také halušky, ale dalo se to dopořádku, ale dcerka se probudila, chvíli se smála, s něčím povídala a pak mi to oznámila, v klidu si lehla do postýlky a když jsem odešla, tak se opět smála… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23.7.16 14:13
@Anonymní píše: … Já jsem jeden čas mívala stavy, kdy jsem byla po po a nebo před probuzením paralyzovaná…

Spánkovou paralýzu, která patří do okruhu tzv. parasomnií, mohou provázet i halucinace, kdy snící v tomto stavu vnímá hučení, hlasy, vídá osoby, duchy, má pocit, že s nimi komunikuje.

Je možné, že to dcerka zdědila. Nebojte, samo to časem přejde. Vyslechněte ji, pochopte a dejte nebuďte z toho nijak vyplašená, aby se toho nezačala bát. Když to přijmete klidně, stejně, jako přijmete, když vám vykládá sen, bude to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.7.16 15:23

@neonka U dcery jsem nemohla s jistotou říct, zda je to imaginární „ségra“ nebo nějaký duch. Trvalo to delší dobu a vždy mi jí dcerka popisovala stejně, věrohodně, jak kdyby tam opravdu byla. Ale nijak zvlášť jsem to neřešila, protože ona byla spokojená. Možná jí měla fakt dobře vymyšlenou, že měla popis vzdá stejný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
25.7.16 16:09

Zakladatelko, myslím, že tvá dcera může něco vidět, před 14ti dny jsem to také řešila. Dcera 4 roky si už dlouho ztěžovala, že na ni mluví lustr v pokojíčku, strašně se ho bála a do postele vždycky rychle přeběhla a zahrabala se do peřin. když jsem se jí ptala, jestli jí říká něco škaredého, tak prý ne, že jí i zpívá ukolébavky nebo říká, aby ještě nespala. v jiné diskusi tady jsem narazila na paní, která odvádí duchy na dálku a v tomto ohledu nám pomohla, i já se nyní v domě cítím daleko lépe, zažívala jsem zde pocity toho typu, že máte pocit, že na vás někdo kouká a tak se ohlédnete. V noci jsem se i s dcerou budila nočníma můrama, prostě jsem se tady taky strašně bála…a nyní? klid a je to super :mrgreen: a lustr jsme pro jistotu odmontovali a objednali jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
17.8.16 15:23

Taky jsem jako malá měla imaginární kamaradku :D a mamka to brala jako normální věc a je to normální věc ;) ale v dnešní době se mi zdá že maminky se koukají často na horory a potom takhle s prominutim vidí nadpřirozeno v každé kravině :andel: Děti mají velkou fantazii a rozhodně nevěřim že vidí duchy atd. ;) i velice inteligentní dítě může občas zalhat a nebo mít bujnou fantazii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
17.8.16 16:21

@Jitulinka.1 všechno lepší, než panenka Chuckie, no ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.16 17:56

Zakladatelko: ja na to asi nemam vyhraneny nazor. Muze to byt vselijak.

Ale kdyz jsme se s muzem prestehovali do druheho bytu, v noci se nam sam poustel vodovodni kohoutek, sam se zapinal a vypinal zesilovac (blikal a protacelo se kolecko k regulaci hlasitosti). Obcas bylo rano v obyvaku rozsviceno. Kdyz k nam poprve prisla na navstevu kamaradka, ktera o tech vecech nevedela, rekla, at jdem radsi nekam ven, ze se ji tu dela spatne, ze je tam nejaka spatna energie.
Pak jsme se doslechli, ze ten byt byl za valky rozstrilen granaty a zemrel tam jeden odbojar.
Prestehovali jsme se jinam. A po nejake dobe zesilovac opet zacal blbnout. Kohoutek se taky spoustel…
Zesilovac byl promeren a je naprosto v pohode. Kohoutek byl vymenen a delal to i tak.
Prestehovali jsme se zase jinam a ja kdyz jsem vyklizela byt a byla jsem tam sama, mela jsem pocit, ze tam nekdo je. Nahlas jsem rekla, at ode mne odejde pryc, ze odchazim a nechci, aby sel se mnou.
Bydlime pul roku jinde a zesilovac se zahadne uzdravil. S kohoutky taky zadne problemy.

Kdyz jsem byla mala, vidavala jsem v protejsim okne houpat se cloveka. Mama rikala, ze si vymyslim. Az kdyz jsme tam davno nebydleli, jsem se dozvedela, ze jeste pred mym narozenim se na tom miste obesil najemnik.

Ale vesmes na ty veci neverim :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
545
17.8.16 18:45

Ja na takove veci 100 % verim, znam zenu, ktera mluvi s andely a myslim, ze silena neni. Kdyz jsem u ni byla, rekla mi presne co si myslim a co nikdo nevi a tak, poznala i meho pritele takhle, predpovedela i zhruba co se stane (co ji andele naznacili, neni jasnovidka) a presne to vychazi…rikejte si co chcete, ale ja na takove veci verim. Pred tremi mesici mi zemrel otec a dam ruku do ohne za to, ze ho nekdy citim, napr. kdyz jsem mela jizdy v autoskole (byl vynikajici ridic a bavilo ho to, myslim ze mi pomahal) a obcas vecer citim pohlazeni po hlave… Podle me si Tva dcera nevymysli, ani nema bujnou fantazii. Deti jsou vnimavejsi, ale dospeli si to nechteji priznat, kazdy z jineho duvodu… vetsina se jich proste jen boji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.8.16 19:34

@Zuuuzaaa122 Zaujimave :think: Mohla by som poprosit o kontakt na tu pani ktora hovori s anjelmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
17.8.16 20:53

@Imkova Ona pracuje jen s malym okruhem lidi, spis se znamyma od jejich pratel a tak, ja ji znam od mamky a ta ji zase zna od kamaradky, je celkem tezke se k ni dostat… :/ ale urcite je jich vic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.8.16 20:05

Já bych řekla že v meditaci může s anděly mluvit každý. Zkoušela jsem něco podobného podle postupu který jsem kdysi zahlédla na netu. Stačí si vybrat jméno andělíčka (nebo podobné bytůstky) a každý večer před usnutím myslet na ono jméno a zkusit se zeptat na to co chci vědět. Podobné postupy se používaly třeba ve starém egyptě. Něco je o tom v překladech papyrů, jsou volně na netu. Ale pouze anglicky a německy. Případně jména dobrých bytůstek o kterých lze meditovat a které mohou poskytnout radu jsou v knížce Arbatel, Z magie starých. Stačí zadat název do gůgle. Případně na https://uloz.to/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
18.8.16 20:20

@Karola5 Za pokus to stoji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
18.8.16 21:37

@Karola5 Urcite to jde :) ale kdyz nekdo nema dar, do takove podoby jako nekteri lide to nikdy nedostane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
18.8.16 21:54

Inak zakladatelka, ja by som dcerke verila.Ale nerobila by som z toho paniku, ako uz bolo vyssie spomenute.Moja sestra mala /a este aj ma/ v pestunskej starostlivosti jedno dievca, prisla k nim byvat ked mala 5 rokov. Sestre rozpravala ze po prebudeni obcas vidi sediet na jej posteli nejakeho pana v plasti a s klobukom /nikto taky v dome s nimi nebyval, iba sestra, svagor a ta mala/.Casom o tom prestala hovorit a na celu vec sa akosi zabudlo.Nez sa po case narodila sestre dcerka.Ked mala ca 2,5 roka, len tak mimochodom medzi recou spomenula pana v klobuku ktory sedava v jej pokojicku. Nebala sa, neprislo jej to zvlastne.Par krat sa o nom zmienila, casom ho prestala vidat.Zeby nahoda, ze takto nezavisle na sebe a po takom case mali dve deti rovnake predstavy? Sestra zacala patrat a zistila, ze miestnost, v ktorej deti spali bola kedysi mastal pre zvierata.Ta vyhorela a umrel tam nejaky vojak a krava.Po rokoch novy majitel domu spravil z mastale dalsiu obytnu miestnost, zvacsil si tak dom. Z toho domu sa sestra s rodinou odstahovala. Vcera som volala sestre aby mi zopakovala co to dievcata videli a ako to vsetko bolo, lebo ma zaujala tato diskusia. Tazko vsak robit zavery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat