Dcera Adi vidí ducha?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Imkova Pán tam zřejmě zůstal. Dušičky po tragické smrti mívají problémy se vzpamatovat, zorientovat v situaci a odejít včas, jak odejít mají.. to, že holky o pánovi přestaly mluvit nebo ho přestaly vnímat je normální. Děti po narození mají velice čistou energii a jsou dlouho čistě napojené nahoru, nemají ještě vědomí minulých životů a meziživotů „zamčené“ a díky své čistotě toho i hodně vidí (duše, energie, aury, zony.. ).. časem, velice individuálně, ale většinou mezi třetím až šestým rokem se jim tohle vidění/vědomí „zamyká“, aby neovlivňovalo aktuální inkarnaci, život. Proto maličké děti mluví o paní, pánovi, kamarádovi.. a ukazují do prázdna, miminka koukají lidem za hlavu, kde „nic“ není a smějou se nebo hystericky brečí, vypráví o tom „když jsem byla ještě veliká..“ apod. Ať dušička cíleně škodí nebo ne, nemá tady už co dělat. Bez svého fyzického těla nemá jak jinak čerpat energii než stahováním energie z lidí kolem sebe, takže pokud ji někdo doma má, bývá rodina doma nějak záhadně unavená, vyčerpaná, podrážděná, nervozní, děti neklidné, vyhýbají se některým místnostem, budí se, bývají závany chladu, husí kůže, divný pocit strachu v jinak běžných situacích apod. Každá duše po životě na zemi si zaslouží klid, vrátit se nahoru, srovnat se s uplynulým životem a nachystat se na příští..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata Ahoj, mela bych takovy netypicky dotaz, jde i z ostatnich diskusi videt, ze tomu opravdu rozumis. V jakem stavu ta duse odchazi? Mysleno, jako dite jsem mela s mamou hezky vztah, byla to fajn zenska, na vecnost odesla ale jako nekdo jiny (alkoholismus) a ani vztahy jsme uz nemely dobry. Kdybych k ni chtela promlouvat, ke komu mluvim? K te mamce, kterou si pamatuju, nebo k cloveku, ktery mi byl naprosto cizi? Snad to neni moc zmatecny dotaz. Dekuji
- Citovat
- Upravit
@Wewerka80 prosím a víte ještě kontakt na něj? Potřebuji pomoct
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata já v to věřím to co tu píšete a i Ve vaše schopnosti, potřebuji opravdu pomoct pomůžete mi prosím… Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, malé děti vidí duchovní svět. O tom nepochybuj.
@Anonymní píše:
Předem prosím o zachování anonymity. Bydlím v domě, který patří rodině mého manžela, je starý 50 let a zemřeli zde již 4 lidí ( prababička, pradědeček, dědeček, manželův strýc ve věku 15 let ). Co mě ale nahání hrůzu je to, že má dcera 3 roky, která je opravdu pravdomluvná a dost realistická, tak říká, že v pokoji na stropě vidí bílé ručičky a že patří nějakému pánovi, který tam je také. Ten večer byl zvláštní v tom, že jsem si volala s mamkou a její hlas zněl úplně jinak, jestli znáte scénky z filmu, kdy se snaží změnit hlas přes nějaký přístroj, tak nějak tak to znělo, dost děsivé, ale vyplatí jsem hovor zavolala zpět s v pohodě, poté se mi začly obě děti budit, chodila jsem do pokoje co 10 minut. A pak dcera s Tima rucickama a pánem, dokonce říkala, že je hodný a že jí nic nedělá, byla jsem pos… strachy, tak jsme spali s lampičkou, ani manžel nebyl doma… co myslíte, může dítě vidět něco, co my ne?
Je to realita! Malé dítě ještě není zkažené tímto zkaženým, materiálním světem. Proto malé děti vidí démony kolikrát ne v jejich podobě, protože se snaží o to, abychom věřili lžím a odpoutali se tak od našeho Boha. Když si budeš odříkávat Svatý Růženec, tak tvoje dcera už nic neuvidí. Pomůže taky svěcená voda do každého rohu v domě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pomůže taky svěcená voda do každého rohu v domě.
Pak bude vaše obydlí před démony neviditelné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit