Dcera Adi vidí ducha?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ja nekde cetla, ze deti jsou na tohle citlivejsi, ale tezko rict, kde je pravda. Ja se takovyma vecma nezabyvam.
Ale lidi, co na to veri, to tvrdi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dcera asi ve věku dvou let, taky viděla ducha. Za bílého dne, když si hrála v obýváku u stolečku se otočila a řekla mi " mami, já se toho pána bojim, ať jde pryč." Jsem nechápala souvislost, nikde nikdo, v televizi kreslená pohádka… Ptala jsem se jakého a ona ukázala vedle sebe a prej „tohohle“
Je fakt že se nám v tu dobu v noci různě zapínala televize a občas něco spadlo, ale já jsem to nijak neřešila. Řekla jsem to jedné kamarádce, která ma v rodině někoho kdo se zabývá věcmi mezi nebem a zemí a bylo mi potvrzeno, že jsme doma měli nějakého (údajně zlého) ducha. Pak byl od nás tou pani „odveden“. Od té doby byl klid a to i s televizí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelka: Já jsem právě posera, těmhle věcem se vždy chci vyhnout obloukem, mám strach i z hororu a nebo z nějakého děsivého příběhu a tohle mě fakt dostalo, nehledě na mou vzpomínku z dětství, kdy jsem spala v posteli ( nahoře na palandě ) a cítila jsem jak za mnou za zády někdo stojí, bylo to opravdu silné a na to jsem cítila silný stisk ramene… bylo to fakt psycho, okamžitě jsem se počůrala a to mi bylo asi 7 let, nikdo nikde a podemnou spala ségra. U nás se divné věci ani tak nedějí. spíš si občas řeknu, že jsem zapomněla zavřít, někde zhasnout a nebo proč je to tu a tam ( ale přičítam to dětem a manželovi), který za sebou zanechávají stopy. No dcery jsem se dnes opět ptala a prý tam byl, v pokojíčku a prý ležel na stropě a zanechával tam ručičky-bílé… ![]()
- Citovat
- Upravit
Zakladatelko, taky jsem na to dřív nevěřila, dokud se nám to nestalo. Jde hlavně o to, jestli se TOHO děti bojí nebo ne. Prej s námi můžou být někdy duše našich blízkých, kteří nás chrání a jsou hodní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wewerka80 Ona se nebojí, říká, že je hodný a říká, že je to tatínek ( napadá mě jen to, že jeho zemřelý strýc je mu hodně podobný - bratr od jeho matky umřel v 15 letech na zástavu srdce ) Vlastně měl pokoj v pokoji našich dětí… Dcera se nebojí, já se bojim…
![]()
- Citovat
- Upravit
Nase starsi dcera vidavala obcas pana a obcas pani. Rikala, ze jsou hodni, nijak se jich nebala. Jen obcas prisla rict, ze treba byli v pokojicku. Vcelku jsme tomu nevenovali pozornost. Zlom nastal, kdyz jsem se zacala znovu po delsi dobe zabyvat intenzivne rodokmenem (muj konicek) a probirala jsem stare fotky. Dcera nektere pribuzne, kteri uz nejsou mezi nami poznala a rikala, ze k nam chodi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Předem prosím o zachování anonymity. Bydlím v domě, který patří rodině mého manžela, je starý 50 let a zemřeli zde již 4 lidí ( prababička, pradědeček, dědeček, manželův strýc ve věku 15 let ). Co mě ale nahání hrůzu je to, že má dcera 3 roky, která je opravdu pravdomluvná a dost realistická, tak říká, že v pokoji na stropě vidí bílé ručičky a že patří nějakému pánovi, který tam je také. Ten večer byl zvláštní v tom, že jsem si volala s mamkou a její hlas zněl úplně jinak, jestli znáte scénky z filmu, kdy se snaží změnit hlas přes nějaký přístroj, tak nějak tak to znělo, dost děsivé, ale vyplatí jsem hovor zavolala zpět s v pohodě, poté se mi začly obě děti budit, chodila jsem do pokoje co 10 minut. A pak dcera s Tima rucickama a pánem, dokonce říkala, že je hodný a že jí nic nedělá, byla jsem pos… strachy, tak jsme spali s lampičkou, ani manžel nebyl doma… co myslíte, může dítě vidět něco, co my ne?
Já sama jsem to zažila. Chodila za mnou moje mrtva kamarádka a to tak dlouho, dokavad jsem nešla k jedné kartářce, která mi s ní udělala odpuštění a odvedla jí pryč. Vysvětlila mi proč umřela, že na tomto světe neměla co dělat. Zemřela na mentální anorexii. Znala nás obě od malička. Kamarádka, která se mnou ke kartářce šla říkala, že tohle v životě neviděla a nikdy neměla takovej strasnej pocit jako když ji odvádela pryč. Ještě dneska když si na to vzpomenu tak mě mrazí. Je to 10 let, bylo mi 20. Takže za mě ano, podle mě deti můžou vidět ruzne věci a nejen deti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tedy tomudle věřím a respektuji to, co mohou vidět. Děti to vnímají a mají k tomu sklony, ale je fakt, že jak vyrostou, přestanou to „vídat“ a zapomenou. Hlavni je, aby z toho neměli strach a pak ani ty nemusíš. Ale rozhodně bych z dětí nedělala lháře…Oni nejsou „zkažený“ americkýma hororama jako my
Ani jim to nepřijde. To jen my šílíme a hned vidíme krev a hnusný mrtvoly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bych ji veřila vtomhle, ze nelze. Ja osobne s detstvi mam podobny zazitek. Bydlelisme v jednom domě kde byl driv domov duchodcu. A ja sem vysla na chodbu a hledala mamku a misto mamky tam byl sami duch otevirali se sami dvere od pavlace byli tam stiny. Kdyz sen dosla na pavlac nikdo tam nebyl jen ty stiny na chodbe. Druhej den sem to rikala mamce a ona mi nato nic nerekla az sem byla vetsi mi teprve rekla, ze tam byl domov duchodcu driv. Proto mozna tam byli ty stiny a vse. No zazitek na celej zivot obcas uvazuji jestli se me to jen nezdalo, ale myslim si, ze ne. Protoze tak pred ctyrma rokama sem videla unas doma sedet postavu za stolem. Tak sem utekla do pokoje zapla lampicku a spala. Rano semse ptala ldo unas byl a pry nikdo. Tak nevim bud se mito vzdy tak realisticky zda nebo opravdu existuji.
A svemu diteti bych urcite verila, protoze deti malo ldy dlou tak male. ![]()
- Citovat
- Upravit
Dcera, když jí byla cca 2,5 roku u nás v domě také vídala zvláštní věci. Do pokojíku jí chodila holčička bez hlavy nebo v obýváku na gauči nám sedával nějaký pán. Chovala se tak, jako by tam ti dva opravdu byli, tenkrát nám přišlo, že je fakt vidí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, pokud se malá nebojí a zřejmě by to mohl být někdo z příbuzných, tak bych to nijak neřešila. Nebo pokud chceš mít klid, na netu určitě najdeš nějakou pomoc. Prej taky pomáhá požádat HO aby odešel, ale to nevím jak se to dělá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wewerka80 Ne ne nebojíse ho, dokonce se v pokojíku i smála a ukazovala kde je, byla úplně v pohodě, jen jí to nějak nenechalo spát, když usnula, za chvíli se vzbudila, stejně tak druhé dítko, vzbudily se na stejno, nevím, říká, že se na ní smál a že byl šedý a měl bílé ručičky…
- Citovat
- Upravit
Předem prosím o zachování anonymity. Bydlím v domě, který patří rodině mého manžela, je starý 50 let a zemřeli zde již 4 lidí ( prababička, pradědeček, dědeček, manželův strýc ve věku 15 let ). Co mě ale nahání hrůzu je to, že má dcera 3 roky, která je opravdu pravdomluvná a dost realistická, tak říká, že v pokoji na stropě vidí bílé ručičky a že patří nějakému pánovi, který tam je také. Ten večer byl zvláštní v tom, že jsem si volala s mamkou a její hlas zněl úplně jinak, jestli znáte scénky z filmu, kdy se snaží změnit hlas přes nějaký přístroj, tak nějak tak to znělo, dost děsivé, ale vyplatí jsem hovor zavolala zpět s v pohodě, poté se mi začly obě děti budit, chodila jsem do pokoje co 10 minut. A pak dcera s Tima rucickama a pánem, dokonce říkala, že je hodný a že jí nic nedělá, byla jsem pos… strachy, tak jsme spali s lampičkou, ani manžel nebyl doma… co myslíte, může dítě vidět něco, co my ne?