Podvodník z autobazaru: Mám dceru nohy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
158
11.6.15 20:24

Dcera bez leve nohy,hihi

Ahojda, necekejte zadnou tragedii.chci vas jen pobavit. Pomaham kamaradce prodat auto, je to Honda s automatem, vystavila jssm ho i tady v bazaru na emiminu. Hlavne jsem ho ale dala na jeden inzertni server, hned se zacali ozyvat lidi, auto je pekne. A pozot. Napsal pan, srdceryvny pribeh sve dcery, ze dcera nema levou nohu, tudiz potrebuje auto s automatem. A ze nedaji doma moc penez dohromady, prosil o velkou slevu, v desitkach tisic. Kamoska je hodna, rozhodla se vzhledem k dceri slevit a prodat to jemu. A ted pozor. Nastesti jsem si vygooglila email pana. A vite kdo to je? Pan je z autobazaru, velky autobazar v Praze :-),mohu i jmenovat, ale nechci, aby mi nejaky smejd delal problemy, mohu nazev bazaru a jmeno pana poslat zpravou, kdyby nekdo chtel. Takze chtel takto levne koupit a s marzi prodat, to auto je fakt dobre.Co vy na to? Je to k smichu nebo placi? Dcera bez nohy, vic penez dohromady nedame, pomozte :-)…Stalo se nekomu neco takoveho take, ze jste malem naletely, pro dobrotu na zebrotu. Tohle mi prislo dost drsne

Příspěvek upraven 11.06.15 v 22:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bondatrova
11.6.15 20:26

:nevim: asi nějaký vyčůránek… :think:

• Citovat
  • Upravit
27573
11.6.15 20:27

@radkakinc hele boží mlýny melou pomalu a jistě ono na pána taky dojde já bych se být jím takhle nerouhala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
11.6.15 20:28

Lidi jsou fakt hova.da :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
11.6.15 20:29

@radkakinc
Napište mu, že chcete jeho dceru osobně vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
11.6.15 20:29

Mně to příjde spíš k pláči. Takhle bych nikdy o svých dětech nežertovala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.6.15 20:31

Ahoj,
název diskuse je trochu nešťastný a zavádějící.
Jinak k tématu. Nic podobného se mi nestalo, aspon si nevzpomínám. Ale věřím, že pracovníci na různých úřadech bývají svědky podobných scén.
Osobně nechápu, jak někdo může účelově vylhávat zdravotní potíže, notabene u dětí. Je to podvod, navíc jsem v tomhle pověrčivá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
11.6.15 20:32

Takových pohádek čtu několik do měsíce.
Jsme chudí, mladí, manžel invalidní důchodce, slevte nám na kočárek 2,3000kč.
Nebo často také „miminko nám umřelo a tak stornuji objednávk“ a záhy mi přijde od nich objednávka na druhý eshop kde je doprava o 30kč levnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.6.15 20:33

Koleduje si. Až jeho rodinu skutečně potká nějaká taková tragedie, tak ať si všechny ty takhle nakoupená auta užije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
11.6.15 20:37

Hlavne at si na to vzpomene, az bude mit opravdu dite bez nohy, nebo dokonce on bude takhle postizeny.
az bude potrebovat opravdu pomoc, tak se ji nedocka…jak si takhle lide muzou zahravat. nechapu :think:

• Citovat
  • Upravit
21989
11.6.15 20:38

To je dost drsné.

Každopádně za sebe můžu říct, že bych to nenechala jen tak, na tohle jsem dost alergická… printscreeny, kopie mailů, atd… a šup nahlásit do Autobazaru Libeň (oficiálně majitelům, neoficiálně všude, kde je to možné), rozšířit po facebooku, čím větší ostuda, tím líp, atd. atd.

Tohle jsou svinstva, která by se neměla jen tak tolerovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
11.6.15 20:45

@radkakinc zasáhla jsi včas nebo mu to kamarádka prodala

Jinak tohle komentovat? Je to pěkný hajzl, když takhle na kamarádce parazitovat :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
11.6.15 20:46

@jakanas Tak to je ještě drsnější :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.6.15 20:55

Ježíííííš hele, jak vypadá? Není to takovej špinavej blonďák? No na toho by to sedlo. S tím jsem měla tu čest, když jsem sháněla ojetinu a po zkušenosti s tímto pánem jsme radši koupili auto nové :mrgreen: No to byl extra d.bil a ty kecy :roll: to by vydalo na knihu, jsme se s přítelem řehtali ještě týden po tom. Pošli mi SZ se jménem pls, ať vidíme, jestli je to on ;) Jinak mi můj kámoš, co spravuje auta potvrdil, že autobazaristi z Libně jsou ti největší s. ráči z celý ČR :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2604
11.6.15 20:57

To je fakt hnus…co jsou lidi schopní udělat pro peníze. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie