Mám týden debil

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1961
10.6.15 10:48

mám týden debil

Ahoj, holky jdu se jen vypsat a postěžovat si, jak si tenhle týden připadám neschopná, trapná, až retardovaná a situačně šikanovaná. Pojďme se zasmát, nebo si to už fakt hodím.
Minulý týden jsem 3 dny pracovala na zaměstnaneckých smlouvách, byla jsem na sebe tak pyšná, jak jsem si dala záležet :oops: nic zlého netuše jsem je naservírovala šéfovi. Smlouvy se předělávali v následujících dvou dnech 3×, neboť pan šéf měl jiný vzor smlouvy, než využívá celá společnost :oops: :cert: takže všechny zaměstnance jsem hnala k podpisu 3× :oops: :oops: No nic, vše jsem si vyžrala, vyjednala s centrálou a začala řešit jiné problémy. V zájmu toho, abych pro všechny udělala to nejlepší, jsem ještě doma byla telefonicky pruzena ve smyslu „co a proč a proč tehdy a tehdy“, vše se vysvětlilo v můj prospěch, ale ty nervy :cert: :cert:
Dnes jsem zcela zapomněla přístupy do systémů, prostě mi vypadl mozek, tudíž opravdu vypadám jako naprosto neschopný idiot, který snad ještě na něčem jede, soudě dle pohledu šéfa :roll: :oops: :oops:
Když si chci dom dáchnout zjistím, že včerejší oběd zkysl, jeden den se podělal na čistě vytřené podlaze pes, druhý den se na opět čistě vytřenou podlahu poblila kočka, a to ráno a za dveře, abych si to pěkně vychutnala, do toho manžel pracoval s medem, takže se ještě k tomu vše lepí. Už 3 dny nespím a bojím se vůbec ráno opustit byt, či se do něj pak navrátit. :roll: :mrgreen:

Cítím se opravdu tak akorát na 10m provaz a cestu ke kandelárbu, fakt trapná, neschopná, dutá osoba :oops:

Jak se máte vy? Potěšte mě :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
10.6.15 11:21

Já to takhle měla asi před měsícem, bylo mi už do breku, i vlastním dětem jsem říkala, ať po mě vše kontrolují, vše mi připomínají a raději na mě nespoléhají, protože jsem popletla vše, co jsem mohla a nedařilo se fakt vůbec nic už třeba od toho blbého vaření. Trvalo to taky cca týden, nadělala jsem si potíže kde jsem mohla, všem jsem se omlouvala, vše napravila (stálo mě to i pár peněz) a teď už zase život běží jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
10.6.15 11:31

@zuzkasim Dík :kytka: :kytka: bude fakt doufat, že mě to opustí, přijde mi to jak nějaká chyba v systému, ani si to nedokážu vysvětlit. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
10.6.15 11:34

@puntice neda mi to, abych nereagovala. Tvuj prispevek je typicka ukazka negativniho mysleni. Pokud to tedy neni jedna velika nadsazka.
Precti si to a zamysli se, jak k sobe pristupujes a jake myslenky o sve osobe si tvoris v hlave. Pokud si budes cpat do hlavy, ze jsi neschopny idiot, tak jim i budes. Delat chyby je normalni, navic to chapu tak, ze s temi smlouvami to vlasne nebyla tva chyba.
Hod se do klidu, vse dalsi jsou malickosti, ktere se daji pro priste vyresit. To, ze jsi zapomnela pristupy do systemu, to uz mi pripada jako vysledek tvych nervu, strachu a neadekvatnich reakci k sobe same

• Citovat
  • Upravit
2422
10.6.15 11:36

Nic si z toho nedělej-já mám měsíc blbec, ale bohužel po zdravotní stránce-bloklé záda, nachcípane děti do toho jsem já chytla angínu a včera si skřípla mladší dcera prst do branky a má jeden steh. Už se bojím dalšího dne co se zase vyhnojí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
10.6.15 12:11

@merde máš pravdu, já to i vím, jak mi večer hučí ty myšlenky v hlavě, že už jsem z toho fakt v mínusech a jsem z toho tak rozpačitá, až jsem roztěkaná a nesoustředěná, jenže můj šéf se umí tak podívat, jako by byl člověk fakt lejno… to se uklidňuje trochu stěží. Ale brala jsem to spíš pro pobavení, ne jako životní katastrofu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
10.6.15 12:11

@baaruunkaa :mrgreen: toto období máme již za sebou, celý únor a březen :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
10.6.15 13:20

@puntice Já už si s tím dělám srandu, že na pos. aného aji záchod spadne :mrgreen: a věřím, že zas bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí