Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, od září jde dcerka do školky a manželka do práce, ty tři roky utekly jako voda a dneska na mě padla nějaká depka, začínám být z toho smutný, přeci jen byl člověk zvyklý je mít doma, hrát si, výletit apod.
Pracuju z domova, takže mě nic nového nečeká.
Jak jste si na to zvykali?
@Fl.49 píše:
Ahoj, od září jde dcerka do školky a manželka do práce, ty tři roky utekly jako voda a dneska na mě padla nějaká depka, začínám být z toho smutný, přeci jen byl člověk zvyklý je mít doma, hrát si, výletit apod.Pracuju z domova, takže mě nic nového nečeká.
Já jsem ráda, že chodím dva dny v týdnu na brigádu a syn si v té době užívá tatínka a naopak - syn má 10 měsíců, doma nepracuje ani jeden z nás. Hrát si a výletit zvládáme i tak ![]()
Příspěvek upraven 21.07.23 v 20:15
@Fl.49 píše:
Ahoj, od září jde dcerka do školky a manželka do práce, ty tři roky utekly jako voda a dneska na mě padla nějaká depka, začínám být z toho smutný, přeci jen byl člověk zvyklý je mít doma, hrát si, výletit apod.Pracuju z domova, takže mě nic nového nečeká.
Ty děláš, že život končí nebo co. Hlavně jim to nějak protiv a ve finále se budete hroutit všichni.
@Kelsey píše:
Ty děláš, že život končí nebo co. Hlavně jim to nějak protiv a ve finále se budete hroutit všichni.
Asi končí, nebude je mít pod dohledem ![]()
Kamarád měl podobný problém, tak svojí ženě jako řešení koupil menší zavedený e-shop a jsou doma oba ![]()
Neboj, ony bývají děti nástupem do školky hodně nemocný, tak bych řekla že to tak žhavý nebude a budeš ji/je mít doma často.
Vyletit budete muset o víkendech (nebo kdy má manželka volno) tak jako zbytek lidí co pracuje.
Život je o etapách. A když něco končí, zas něco nového začíná a každé životní období má své
. Dcera bude mít nové zážitky ze školky a všichni se budete na sebe těšit. A třeba si někdy tu mateřskou zopáknete ![]()
Dej tomu pár týdnů. Nakonec budeš rád, že máš nějaký čas pro sebe.
@Fl.49 píše:
Chápu, ti neokoukaní kolegové v práci, to bude výzva ![]()
Hlavně, aby tam nebyl rošťák se zlým kukučem, který nemá snížený testosteron pečovatelstvím…
Příspěvek upraven 21.07.23 v 20:47
Máte pravdu, jsem celkem tvrďák, ale tohle mě teďka docela semlelo ![]()
@pohledzdruhestrany To je to poslední, co s mýma kvalitama řeším
![]()
@Fl.49 píše:
Jako částečně chápu. Někdo má rad ten srumec. První dítě chodil
Manžel do práce a druhé je s nama doma na HO skoro furt. Už jen to, ze za nim dcera doleze se pomazlit, tak je změna. Skončí a hned je s detma… no až půjdu makat, tak stejne budu zas na HO a budu si brát děti ze školky klidně po obědě, takže pro nás skoro beze změny.
@Fl.49 píše:
@pohledzdruhestrany To je to poslední, co s mýma kvalitama řeším![]()
Tohle smutnění ukazuje na sníženou hladinu testosteronu ![]()