Dcera do školky, manželka do práce - jak jste si zvykli?

121
21.7.23 20:13

Dcera do školky, manželka do práce.

Ahoj, od září jde dcerka do školky a manželka do práce, ty tři roky utekly jako voda a dneska na mě padla nějaká depka, začínám být z toho smutný, přeci jen byl člověk zvyklý je mít doma, hrát si, výletit apod.

Pracuju z domova, takže mě nic nového nečeká.

Jak jste si na to zvykali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16278
21.7.23 20:14
@Fl.49 píše:
Ahoj, od září jde dcerka do školky a manželka do práce, ty tři roky utekly jako voda a dneska na mě padla nějaká depka, začínám být z toho smutný, přeci jen byl člověk zvyklý je mít doma, hrát si, výletit apod.

Já jsem ráda, že chodím dva dny v týdnu na brigádu a syn si v té době užívá tatínka a naopak - syn má 10 měsíců, doma nepracuje ani jeden z nás. Hrát si a výletit zvládáme i tak :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.07.23 v 20:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.7.23 20:15
@Fl.49 píše:

Ty děláš, že život končí nebo co. Hlavně jim to nějak protiv a ve finále se budete hroutit všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16278
21.7.23 20:16
@Kelsey píše:
Ty děláš, že život končí nebo co. Hlavně jim to nějak protiv a ve finále se budete hroutit všichni.

Asi končí, nebude je mít pod dohledem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
21.7.23 20:39

Kamarád měl podobný problém, tak svojí ženě jako řešení koupil menší zavedený e-shop a jsou doma oba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35787
21.7.23 20:41

Neboj, ony bývají děti nástupem do školky hodně nemocný, tak bych řekla že to tak žhavý nebude a budeš ji/je mít doma často.
Vyletit budete muset o víkendech (nebo kdy má manželka volno) tak jako zbytek lidí co pracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14940
21.7.23 20:41

Život je o etapách. A když něco končí, zas něco nového začíná a každé životní období má své :kytka:. Dcera bude mít nové zážitky ze školky a všichni se budete na sebe těšit. A třeba si někdy tu mateřskou zopáknete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
21.7.23 20:44

Dej tomu pár týdnů. Nakonec budeš rád, že máš nějaký čas pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
21.7.23 20:45
@Fl.49 píše:

Chápu, ti neokoukaní kolegové v práci, to bude výzva :think:

Hlavně, aby tam nebyl rošťák se zlým kukučem, který nemá snížený testosteron pečovatelstvím…

Příspěvek upraven 21.07.23 v 20:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383

To víš, takový je život :D Co ti na to jiného říct? :palec: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121

Máte pravdu, jsem celkem tvrďák, ale tohle mě teďka docela semlelo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
21.7.23 20:46

@pohledzdruhestrany To je to poslední, co s mýma kvalitama řeším :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18640
21.7.23 20:48
@Fl.49 píše:

Jako částečně chápu. Někdo má rad ten srumec. První dítě chodil
Manžel do práce a druhé je s nama doma na HO skoro furt. Už jen to, ze za nim dcera doleze se pomazlit, tak je změna. Skončí a hned je s detma… no až půjdu makat, tak stejne budu zas na HO a budu si brát děti ze školky klidně po obědě, takže pro nás skoro beze změny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
21.7.23 20:49
@Fl.49 píše:
@pohledzdruhestrany To je to poslední, co s mýma kvalitama řeším :pankac: :mrgreen:

Tohle smutnění ukazuje na sníženou hladinu testosteronu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
21.7.23 20:50

@pohledzdruhestrany Spíš na láskyplné vztahy v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí