Priateľka ma vždy odmieta v posteli

Anonymní
21.7.23 14:26

Priateľka ma vždy odmieta v posteli

Sme spolu druhý rok a ja už mám v hlave len sex.
Na začiatku sme ho mali vždy keď bola príležitosť.
Teraz už keď spolu bývame tak raz za 2 mesiace :(
Ja už na nič iné nemyslím.
Vždy je prekážka, " hriech, nemá chuť, má povinnosti, únava "
Na začiatku to nebolo. Je veľmi veriaca ale na začiatku nebol problém. Teraz sa bojím že keď sa vezmeme nezmení sa to. Neverím že by viera bol 100% celý problém. Nikdy nič neinicializuje sama, vždy ja. Už sa cítim ako úchyl stále nadržaný.
Ale čo mám robiť keď spím vedľa priateľky každú noc a nič.

Už sa neteším ani na spoločné dovolenky, lebo to bude zas ako so sestrou. Vždy mi povie že som veľmi zameraný na sex a že ona vždy povinnosti a toto nie je dôležité, už neviem čo mám robiť :/ vždy je niečo prednejšie. Vždy má odmieta a zastaví keď niečo začínam. A vraj som príliš sexuchtivy. Cítim sa ako v pasti a spôsobuje mi to nekonečnú úzkosť lebo ju nedokážem pre to opustiť a ľúbim ju a na druhej strane sa desím života bez sexu. Mám 29 a prvá partnerka bola histriónka tzn. Mala hystericku narcisticku poruchu osobnosti. Najhoršie na tom je že vlastna partnerka má teraz odmieta a milostné zážitky som mal s predchádzajúcou, síce hrane ale pre mňa vtedy zaslepeneho extrémne silné.
Je mi z toho smutno. Nikdy sa o mňa ženy nezaujímali, prvá partnerka v 24 ale už som sa tešil že teraz je tá pravá navždy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Denny.5
21.7.23 14:37

Víru asi nepředěláš, bylo jí to vtloukané odjakživa. Pokud je taková takhle ze začátku, tak se to zlepší těžko :( musela by podle mě zažít nějaký velký otřes, vymazat co jí bylo vtloukané, nebo najít někoho věřícího, kdo má k sexu otevřenější postoj..

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
21.7.23 14:40
@Anonymní píše:
Na začiatku to nebolo. Je veľmi veriaca ale na začiatku nebol problém. Teraz sa bojím že keď sa vezmeme nezmení sa to. Neverím že by viera bol 100% celý problém. Nikdy nič neinicializuje sama, vždy ja. Už sa cítim ako úchyl stále nadržaný.
Ale čo mám robiť keď spím vedľa priateľky každú noc a nič.Už sa neteším ani na spoločné dovolenky, lebo to bude zas ako so sestrou. Vždy mi povie že som veľmi zameraný na sex a že ona vždy povinnosti a toto nie je dôležité, už neviem čo mám robiť :/ vždy je niečo prednejšie. Vždy má odmieta a zastaví keď niečo začínam. A vraj som príliš sexuchtivy. Cítim sa ako v pasti a spôsobuje mi to nekonečnú úzkosť lebo ju nedokážem pre to opustiť a ľúbim ju a na druhej strane sa desím života bez sexu. Mám 29 a prvá partnerka bola histriónka tzn. Mala hystericku narcisticku poruchu osobnosti. Najhoršie na tom je že vlastna partnerka má teraz odmieta a milostné zážitky som mal s predchádzajúcou, síce hrane ale pre mňa vtedy zaslepeneho extrémne silné.
Je mi z toho smutno. Nikdy sa o mňa ženy nezaujímali, prvá partnerka v 24 ale už som sa tešil že teraz je tá pravá navždy.

Co naděláš, nezbude než si najít jinou.

• Citovat
  • Upravit
1261
21.7.23 14:42

Svatbou se určitě nezmění nic. Maximálně na chvíli, až bude chtít mít děti (to se sexem jednou za dva měsíce moc dobře nejde). Po dětech můžeš čekat úplný konec.
Prostě nemá zájem o sex. Nebo o sex s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eustress
21.7.23 14:44

Divíš se?

• Citovat
  • Upravit
20896
21.7.23 15:32
@Anonymní píše:
Ale čo mám robiť keď spím vedľa priateľky každú noc a nič.Už sa neteším ani na spoločné dovolenky, lebo to bude zas ako so sestrou. Vždy mi povie že som veľmi zameraný na sex a že ona vždy povinnosti a toto nie je dôležité, už neviem čo mám robiť :/ vždy je niečo prednejšie. Vždy má odmieta a zastaví keď niečo začínam. A vraj som príliš sexuchtivy. Cítim sa ako v pasti a spôsobuje mi to nekonečnú úzkosť lebo ju nedokážem pre to opustiť a ľúbim ju a na druhej strane sa desím života bez sexu. Mám 29 a prvá partnerka bola histriónka tzn. Mala hystericku narcisticku poruchu osobnosti. Najhoršie na tom je že vlastna partnerka má teraz odmieta a milostné zážitky som mal s predchádzajúcou, síce hrane ale pre mňa vtedy zaslepeneho extrémne silné.

Vykašli se na to. Když bude chtít děti, tak to bude lepší. Pak to ale bude ještě mnohem horší než teďka. A pokud ona nechce, tak s tím neuděláš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8484
21.7.23 15:44

Ja myslím, že po svatbě bude ten sex jen skrz otěhotnění. Neočekávala bych, že nastanou zázraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
21.7.23 15:45

No, ono to s tou virou u pritelkyne zase tak zhave nebude, kdyz soulozila bez svatby :nevim:
Nesoulad v sexu je pomerne velky problem ve vztahu..

• Citovat
  • Upravit
2647
21.7.23 16:06

Přej hřích. :mrgreen: To mě pobavilo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
21.7.23 17:15

Zbav se jí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.23 17:31

Kamarad si nasel holku, na zacatku sexu hodne, ale postupne cetnost klesala, az se dostali s bidou na 1× za mesic. Kamos z toho byl nestastny, ale tu holku miloval, tak se vzali. Cetnost sexu jednou za mesic dva. Ted chce manzelka otehotnet, takze behem ovulace spolu soulozi kazdy den, ale jinak ani tuk. A az se ji povede otehotnet, tak podle me sex uplne skonci. Vykasli se na to. Jsi mlady a mas mit jeste hromady sexu. Si predstav, ze s ni budes zbytek zivota a kdyz bude mit menopauzu kolem 45. roku veku, tak vlastne muzes pocitat s tim, ze sex budes mit ve svem zivote zhruba tak 180×. Dokazes si to predstavit? Ja u sebe ne. A kvuli absenci sexu jsem se s jedním pritelem po 5letem vztahu rozesla.

• Citovat
  • Upravit
18147
21.7.23 17:52

Sex jednou za 2 měsíce v začátcích vztahu je podle mě skoro na 100%, že po dětech bude sex úplně na nule. Do tohoto bych nešla. Jsi mladý, někoho najdeš, tuto „oběť“ nech někomu jinému.
O víře to rozhodně není, pokud píšeš, že na začátku to bylo častěji. To je jen výmluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
21.7.23 18:23

O víře to není. To by ti nedala před svatbou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12593
21.7.23 18:31
@Anonymní píše:
Kamarad si nasel holku, na zacatku sexu hodne, ale postupne cetnost klesala, az se dostali s bidou na 1× za mesic. Kamos z toho byl nestastny, ale tu holku miloval, tak se vzali. Cetnost sexu jednou za mesic dva. Ted chce manzelka otehotnet, takze behem ovulace spolu soulozi kazdy den, ale jinak ani tuk. A az se ji povede otehotnet, tak podle me sex uplne skonci. Vykasli se na to. Jsi mlady a mas mit jeste hromady sexu. Si predstav, ze s ni budes zbytek zivota a kdyz bude mit menopauzu kolem 45. roku veku, tak vlastne muzes pocitat s tim, ze sex budes mit ve svem zivote zhruba tak 180×. Dokazes si to predstavit? Ja u sebe ne. A kvuli absenci sexu jsem se s jedním pritelem po 5letem vztahu rozesla.

Koukam..mne je sát a mohla bych kazdy den. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
21.7.23 18:48
@Anonymní píše:

Ve 45 letech menopauza :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria