Partner mě napadl

Anonymní
21.7.23 18:03

Partner mě napadl

Ahoj holky. Když tohle teď píšu tak pláču. Přijdu si jako k ničemu :( Celý život jsem žila jen pro syna a byla delší čas sama. Měli jsme se krásně i když mě láska a rodina chyběla rodinu bohužel sama nemám…
Našla jsem si partnera jsme spolu 3 roky. Máme skoro 2 letou dceru. Celé těhotenství bylo náročné. Rozjel se mi diabetes 2 k tomu snížená funkce štítné žlázy a anemie. Jsem častěji unavená ale i tak se snažím co to jde.
Ale co se stalo nyní mě položilo. Jsme na návštěvě na pár dnů u jeho babičky a dědy. Dnes sem dojeli i jeho rodiče. Malá chtěla kolem 3 spinkat ale máma od partnera akorát přijela a donesla malé větrník přičemž najednou nechtěla spát a začala být rozmrzelá. S mužem jsme se domluvili že jí dáme do kočárku a že se půjdeme projít. Od všech z rodiny ale proč někam jdeme že stačí být na zahradě. Tady to totiž funguje tak že se kupuje vše v akci a já si musela objednat šunku a ovoce a pár věcí z Rohliku což mi pak vyčetl i muž a že si zase něco od své babičky vyslechl proč utrácíme atd tak jsem mu vysvětlila že musím jíst zdravě a dát si zdraví do kupy a že chci i kvalitní jidlo pro malou. Pak se mi za to omluvil. Jen že pak musí on poslouchat od babičky výčitky že utrácíme atd.
Ale to jsem nevěděla ještě co se stane 😪
Na procházce se malá začala vzpouzet a plakat říkám muži vezmi malou z kočárku a pochovej ji a jdeme tedy domů když pláče a všimla jsem si že je celá počůrana a on Ježíši je zase celá prochcaná říkám proč to tak hnusně říkáš a radši ji utěš a on at držím hubu. Dorazili jsme domů a malá měla ještě větší brekot úplný záchvat. Jeho máma chtěla at dám malou do kočárku že půjdeme na zahradu pod pergolu ale malá se hrozně vztekala a nešla ani do kočárku dát a ta jeho máma ji tam chtěla pořád dát řekla jsem že to nepůjde a že malou sotva držím že takto ne. Pak došel i muž ven a řekl že jí jde uspat sám ale malá byla stále velmi uplakaná a vztekala se. Přišla jsem za němi do ložnice a řekla jsem mu že jí utěším a on at jdu do prd a do háje. Nešla mu ani předtím přebalit jak sebou házela.. Šla jsem tedy za dveře. A malá šíleně plakala nedalo mi to a potají sem to šla natočit. On to viděl a vyletěl z postele chytl mě za ruku přičemž mě chytl špatně za palec který mě teď trochu bolí a vytrhl mi mobil a dal mi ho na parapet. Ten sem si vzala a najednou přiběhla babička nahoru i jeho máma co se to děje. Já jsem řekla že mě on napadl a nechtěl mi dovolit uspat malou a jeho babička mi řekla že co si to vymyšlím že jsem já na něj zlá že nemá každý den navařený oběd a že nic nedělám a jeho máma že on nás živí já jsem doma a že jen utrácím za blbosti…A že mě domů s malou nepustí… Teď ležím vedle malé on se mi nepřišel ani omluvit ani se mě nezastal a říkám si jak asi teď kují pikle jak se mě zbavit a připravit mě o malou. Je mi tak hrozně cítím se tak špatně. Omlouvám se za dlouhý sloh ale nemohu to nikomu říci. 😪 Ležím teď vedle malé a čekám jak se probudí a hrozím se pak jít dolů za němi… :,(

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
Eustress
21.7.23 18:04

Zkuste další mimi

• Upravit
Anonymní
21.7.23 18:07

@Eustress Hloupý komentář. Nevadí. Hloupí lidé se najdou všude.

• Upravit
17939
21.7.23 18:07

A kde je ten syn?

• načítám...
13197
21.7.23 18:09

Partner te napadl? ze ti vyrval mobil z ruky? proc jsi ho natacela? proc jsi ho nenechala v klidu uspat malou a musela jsi se do toho s.r.at? tebe mit doma, to musi byt posusnanicko. z toho co tu pises - klasicka hysterka… a kde mas syna?

• načítám...
8480
21.7.23 18:12
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Když tohle teď píšu tak pláču. Přijdu si jako k ničemu :( Celý život jsem žila jen pro syna a byla delší čas sama. Měli jsme se krásně i když mě láska a rodina chyběla rodinu bohužel sama nemám…
Našla jsem si partnera jsme spolu 3 roky. Máme skoro 2 letou dceru. Celé těhotenství bylo náročné. Rozjel se mi diabetes 2 k tomu snížená funkce štítné žlázy a anemie. Jsem častěji unavená ale i tak se snažím co to jde.
Ale co se stalo nyní mě položilo. Jsme na návštěvě na pár dnů u jeho babičky a dědy. Dnes sem dojeli i jeho rodiče. Malá chtěla kolem 3 spinkat ale máma od partnera akorát přijela a donesla malé větrník přičemž najednou nechtěla spát a začala být rozmrzelá. S mužem jsme se domluvili že jí dáme do kočárku a že se půjdeme projít. Od všech z rodiny ale proč někam jdeme že stačí být na zahradě. Tady to totiž funguje tak že se kupuje vše v akci a já si musela objednat šunku a ovoce a pár věcí z Rohliku což mi pak vyčetl i muž a že si zase něco od své babičky vyslechl proč utrácíme atd tak jsem mu vysvětlila že musím jíst zdravě a dát si zdraví do kupy a že chci i kvalitní jidlo pro malou. Pak se mi za to omluvil. Jen že pak musí on poslouchat od babičky výčitky že utrácíme atd.
Na procházce se malá začala vzpouzet a plakat říkám muži vezmi malou z kočárku a pochovej ji a jdeme tedy domů když pláče a všimla jsem si že je celá počůrana a on Ježíši je zase celá prochcaná říkám proč to tak hnusně říkáš a radši ji utěš a on at držím hubu. Dorazili jsme domů a malá měla ještě větší brekot úplný záchvat. Jeho máma chtěla at dám malou do kočárku že půjdeme na zahradu pod pergolu ale malá se hrozně vztekala a nešla ani do kočárku dát a ta jeho máma ji tam chtěla pořád dát řekla jsem že to nepůjde a že malou sotva držím že takto ne. Pak došel i muž ven a řekl že jí jde uspat sám ale malá byla stále velmi uplakaná a vztekala se. Přišla jsem za němi do ložnice a řekla jsem mu že jí utěším a on at jdu do prd a do háje. Nešla mu ani předtím přebalit jak sebou házela.. Šla jsem tedy za dveře. A malá šíleně plakala nedalo mi to a potají sem to šla natočit. On to viděl a vyletěl z postele chytl mě za ruku přičemž mě chytl špatně za palec který mě teď trochu bolí a vytrhl mi mobil a dal mi ho na parapet. Ten sem si vzala a najednou přiběhla babička nahoru i jeho máma co se to děje. Já jsem řekla že mě on napadl a nechtěl mi dovolit uspat malou a jeho babička mi řekla že co si to vymyšlím že jsem já na něj zlá že nemá každý den navařený oběd a že nic nedělám a jeho máma že on nás živí já jsem doma a že jen utrácím za blbosti…A že mě domů s malou nepustí… Teď ležím vedle malé on se mi nepřišel ani omluvit ani se mě nezastal a říkám si jak asi teď kují pikle jak se mě zbavit a připravit mě o malou. Je mi tak hrozně cítím se tak špatně. Omlouvám se za dlouhý sloh ale nemohu to nikomu říci. 😪 Ležím teď vedle malé a čekám jak se probudí a hrozím se pak jít dolů za němi… :,(

Nerozumím tomu proč jsi ho tajně natáčela :think:

• načítám...
4385
21.7.23 18:14
@Anonymní píše:
Na procházce se malá začala vzpouzet a plakat říkám muži vezmi malou z kočárku a pochovej ji a jdeme tedy domů když pláče a všimla jsem si že je celá počůrana a on Ježíši je zase celá prochcaná říkám proč to tak hnusně říkáš a radši ji utěš a on at držím hubu. Dorazili jsme domů a malá měla ještě větší brekot úplný záchvat. Jeho máma chtěla at dám malou do kočárku že půjdeme na zahradu pod pergolu ale malá se hrozně vztekala a nešla ani do kočárku dát a ta jeho máma ji tam chtěla pořád dát řekla jsem že to nepůjde a že malou sotva držím že takto ne. Pak došel i muž ven a řekl že jí jde uspat sám ale malá byla stále velmi uplakaná a vztekala se. Přišla jsem za němi do ložnice a řekla jsem mu že jí utěším a on at jdu do prd a do háje. Nešla mu ani předtím přebalit jak sebou házela.. Šla jsem tedy za dveře. A malá šíleně plakala nedalo mi to a potají sem to šla natočit. On to viděl a vyletěl z postele chytl mě za ruku přičemž mě chytl špatně za palec který mě teď trochu bolí a vytrhl mi mobil a dal mi ho na parapet. Ten sem si vzala a najednou přiběhla babička nahoru i jeho máma co se to děje. Já jsem řekla že mě on napadl a nechtěl mi dovolit uspat malou a jeho babička mi řekla že co si to vymyšlím že jsem já na něj zlá že nemá každý den navařený oběd a že nic nedělám a jeho máma že on nás živí já jsem doma a že jen utrácím za blbosti…A že mě domů s malou nepustí… Teď ležím vedle malé on se mi nepřišel ani omluvit ani se mě nezastal a říkám si jak asi teď kují pikle jak se mě zbavit a připravit mě o malou. Je mi tak hrozně cítím se tak špatně. Omlouvám se za dlouhý sloh ale nemohu to nikomu říci. 😪 Ležím teď vedle malé a čekám jak se probudí a hrozím se pak jít dolů za němi… :,(

Důvod natáčení? Napadení si představuju jinak. Moc to hrotíš.

• načítám...
35789
21.7.23 18:15

Proč tě vůbec napadne, si ho natáčet? :roll: Kde máš to druhý dítě, to s vámi nejezdí? 3 roky spolu a dvouletá dítě, to jste se v podstatě neznali, ne?

• načítám...
Anonymní
21.7.23 18:15

@izabe Protože malou nikdy nějak neutěšuje. Hrozně plakala vzpouzela se a on s ní jen neumím to popsat chytl ji a přimáčkl k sobě. Nijak se více nesnažil a mě z ložnice vyhodil sprostě. Navíc když mě viděl naštvaně vyskočil chytl mě za ruce odhodil mě vzal mě mobil a při tom jak mě chytl mě bolí palec ještě teď..

• Upravit
Anonymní
21.7.23 18:16

@pikola Žádný druhý dítě nemám.

• Upravit
8480
21.7.23 18:18
@Anonymní píše:

A co ten syn, o kterém píšeš?

• načítám...
4385
21.7.23 18:18
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
:think: :think: :think:
  • načítám...
2607
21.7.23 18:19

Nechápu proč si lidi dělají děti s někým koho sotva znají.. Aspoň to pro tebe bude poučení pro příště… Nechápu proč ho natáčís.. (nejsi trochu hystericka)? A navíc podle toho co píšeš ti vytrhl mobil z ruky (nedivím se) a u toho ti zranil prst… Situace byla dost vyhrocena i proto že malá byla mokrá a nešla uspat…(nez jdu uspat dítě tak ho přebalim :zed:)

• načítám...
4385
21.7.23 18:20
@Anonymní píše:
@izabe Protože malou nikdy nějak neutěšuje. Hrozně plakala vzpouzela se a on s ní jen neumím to popsat chytl ji a přimáčkl k sobě. Nijak se více nesnažil a mě z ložnice vyhodil sprostě. Navíc když mě viděl naštvaně vyskočil chytl mě za ruce odhodil mě vzal mě mobil a při tom jak mě chytl mě bolí palec ještě teď..

Mému chlapovi by se taky nelíbilo, když bych ho z ničeho nic začala natáčet.. kam jsi tím natáčením směřovala? Nechápu.

• načítám...
1127
21.7.23 18:20

Dokážu si představit jak byl partner flustrovany z toho pláče a že mu nejde malou utěšit a ty si ho natacis? Se divím že ti s tím mobilem netrisknul o zem. A pak řekneš jeho rodině, že tě napadl :roll:. A ještě čekáš omluvu… Ach jo.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová