Partner mě napadl

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20838
21.7.23 20:30
@markytka3 píše:
ty jsi dobra pipka, to nemas v zivote nic jineho na praci nez si vymyslet pribehy? doufam, ze jen zadne dite nemas, zadne dite si nezaslouzi mit takovouhle hloupou mamu. a jestli jsi dite, tak asi rodice te moc radi nemaji, kdyz si nedali praci s tvoji vychovou… fakt krete, nismus nekterych lidi nema mezi… ta kamoska ted lezi s tebou a dcerkou u rodicu tveho pritele :lol: :lol: to ti tu mame verit, skoda, ze ti ten tvuj pritel poradne neproplesknul, co s takovym lidskym odpadem, jako jsi ty :lol: :lol:

Dobrý den,

v poslední době si čím dál častěji všímám Vašich urážlivých a zbytečně agresivních příspěvků. Zkoušela jsem Vás žádat po dobrém, ať se snažíte zdržet takových komentářů. Zkoušela jsem to i po zlém s možností dočasné blokace účtu. Prosím Vás tedy ještě jednou, snažte se zbytečně neútočit. Možná by některé Vaše životní zkušenosti mohly zajímat a pomoci ostatním uživatelkám. Zkuste pomoct, kde je potřeba.

Mějte se hezky a doufám, že nebudeme muset přistoupit k udělení banu.

Jana :srdce:

• načítám...
20838
21.7.23 20:39

Dobrý den všem,

příběh má spoustu trhlin a příspěvky od zakladatelky je nevyplňují. Za normálních okolností bych s Vámi souhlasila a myslela si, že se jedná o trolla. Jelikož se ale jedná o stálou uživatelku, musím první kontaktovat ji. Nevím, jestli není spíše rozrušená, zda to píše opravdu ona a zjistiti jak to tedy je. Tak mějte trpělivost..

Mějte se hezky

• načítám...
20838
21.7.23 21:10

Dobrý den,

tak ještě jednou se hlásím. Na přání zakladatelky uzamykám tuto diskuzi. O trolla se nejedná. Byl to spíše nešťastný pokus o zametání stop k dohledání uživatelky. A ruku na srdce, v tom vyhledávání jste vážně dost dobří, to se Vám musí nechat. :D Tak to tak nechme, myslím, že má nyní spoustu starostí i tak.

Mějte se hezky a užijte si víkend

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky