Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Eliška píše:
A kde je ten syn?
A sakra, to se nepovedlo.
Kdo si chce vymýšlet, musí mít holt dobrou paměť. ![]()
@Anonymní píše:
@pikola Žádný druhý dítě nemám.
Vsak hned v uvode puses, ze jsi cely zivot zila pro syna
![]()
@Basha3 Pardon, píše to za mě kamarádka protože mi zde blbne připojení ta neví že mám syna. Syn má 12 let a byl u toho. Bohužel. ![]()
@Anonymní píše:
@Basha3 Pardon, píše to za mě kamarádka protože mi zde blbne připojení ta neví že mám syna. Syn má 12 let a byl u toho. Bohužel.
ale ale ty kecko, TROLL,
zbytečné dále reagovat
@Anonymní píše:
@Basha3 Pardon, píše to za mě kamarádka protože mi zde blbne připojení ta neví že mám syna. Syn má 12 let a byl u toho. Bohužel.
a to v té posteli vedle malé ležíš ty, tvůj syn a tvoje kamarádka? ajta krajta ![]()
@Anonymní píše:
Jasně
Kamarádka neví, že máš syna, ale píše za tebe ![]()
@pikola píše:
JasněKamarádka neví, že máš syna, ale píše za tebe
vypadá to, že do 4. září nemá smysl reagovat na jakoukoli diskusi, dětičky se nudí
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Hodně trapný… raději si běž hrát s kámoškama ven.
@GirlsNick píše:
Ty kraso, asi slusnej matroš. Kamoska nevi, ze mas syna.![]()
Třeba to jen všechno bere moc hopem. S chlapem si taky pořídila děcko, když se znali týden i s cestou. Tak možná tu kamarádku poznala dneska dopoledne na ulici a nestihly si ještě všechno říct ![]()
@Anonymní píše:
ty jsi dobra pipka, to nemas v zivote nic jineho na praci nez si vymyslet pribehy? doufam, ze jen zadne dite nemas, zadne dite si nezaslouzi mit takovouhle hloupou mamu. a jestli jsi dite, tak asi rodice te moc radi nemaji, kdyz si nedali praci s tvoji vychovou… fakt krete, nismus nekterych lidi nema mezi… ta kamoska ted lezi s tebou a dcerkou u rodicu tveho pritele
to ti tu mame verit, skoda, ze ti ten tvuj pritel poradne neproplesknul, co s takovym lidskym odpadem, jako jsi ty
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat