Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Raymi píše:
No co naplat - je okurková sezóna 😅
tohle ma do okurkove sezony daleko, to se pisi alespon kapku uveritelne pribehny, ale tahle demen.tka si ani nepamatuje co napsala pred 5ti minutama
… zrovna tady bych lobovala za odtajneni anonyma, at vime, ktera z uzivatelek je takhle hloupa
@markytka3 píše:
tohle ma do okurkove sezony daleko, to se pisi alespon kapku uveritelne pribehny, ale tahle demen.tka si ani nepamatuje co napsala pred 5ti minutama… zrovna tady bych lobovala za odtajneni anonyma, at vime, ktera z uzivatelek je takhle hloupa
no bóže, syn nebo dcera, také to hrotíš, vždyť je to jedno - děcko jako děcko
@markytka3 píše:
tohle ma do okurkove sezony daleko, to se pisi alespon kapku uveritelne pribehny, ale tahle demen.tka si ani nepamatuje co napsala pred 5ti minutama… zrovna tady bych lobovala za odtajneni anonyma, at vime, ktera z uzivatelek je takhle hloupa
Vidíš a já slečně dávám bod za snahu ![]()
Dobrovolně píše sloh o prázdninách ![]()
Lezis u nich na posteli, cekas az se mala vzbudi, u toho tam je s tebou kamaradka, ktera pise do diskuze a nevi, ze mas syna, ktery je tam s vami. Mate to tam zajimave
@Anonymní píše:
@Eustress Hloupý komentář. Nevadí. Hloupí lidé se najdou všude.
Ano, a nekteri z nich radi trolli v internetovych diskuzich. A nekteri jsou tak hloupi, ze ani to jim nejde.
@stinga píše:
Blbý je, že toho 12letého by snad už nepřebalovala. I když u zakladatelky těžko říct ![]()
@Anonymní píše:
@Basha3 Pardon, píše to za mě kamarádka protože mi zde blbne připojení ta neví že mám syna. Syn má 12 let a byl u toho. Bohužel.
Zalez trolle. Jsi trapná.
@stinga píše:
Je to mimozemšťan. ![]()
@markytka3 píše:
ty jsi dobra pipka, to nemas v zivote nic jineho na praci nez si vymyslet pribehy? doufam, ze jen zadne dite nemas, zadne dite si nezaslouzi mit takovouhle hloupou mamu. a jestli jsi dite, tak asi rodice te moc radi nemaji, kdyz si nedali praci s tvoji vychovou… fakt krete, nismus nekterych lidi nema mezi… ta kamoska ted lezi s tebou a dcerkou u rodicu tveho pritele![]()
to ti tu mame verit, skoda, ze ti ten tvuj pritel poradne neproplesknul, co s takovym lidskym odpadem, jako jsi ty
![]()
Promin, ale Ty se svym stylem vyjadrovani a pouzivani vulgarnich vyrazu, nejsi o nic lepsi ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Když tohle teď píšu tak pláču. Přijdu si jako k ničemuCelý život jsem žila jen pro syna a byla delší čas sama. Měli jsme se krásně i když mě láska a rodina chyběla rodinu bohužel sama nemám…
Našla jsem si partnera jsme spolu 3 roky. Máme skoro 2 letou dceru. Celé těhotenství bylo náročné. Rozjel se mi diabetes 2 k tomu snížená funkce štítné žlázy a anemie. Jsem častěji unavená ale i tak se snažím co to jde.
Ale co se stalo nyní mě položilo. Jsme na návštěvě na pár dnů u jeho babičky a dědy. Dnes sem dojeli i jeho rodiče. Malá chtěla kolem 3 spinkat ale máma od partnera akorát přijela a donesla malé větrník přičemž najednou nechtěla spát a začala být rozmrzelá. S mužem jsme se domluvili že jí dáme do kočárku a že se půjdeme projít. Od všech z rodiny ale proč někam jdeme že stačí být na zahradě. Tady to totiž funguje tak že se kupuje vše v akci a já si musela objednat šunku a ovoce a pár věcí z Rohliku což mi pak vyčetl i muž a že si zase něco od své babičky vyslechl proč utrácíme atd tak jsem mu vysvětlila že musím jíst zdravě a dát si zdraví do kupy a že chci i kvalitní jidlo pro malou. Pak se mi za to omluvil. Jen že pak musí on poslouchat od babičky výčitky že utrácíme atd.
Ale to jsem nevěděla ještě co se stane 😪
Na procházce se malá začala vzpouzet a plakat říkám muži vezmi malou z kočárku a pochovej ji a jdeme tedy domů když pláče a všimla jsem si že je celá počůrana a on Ježíši je zase celá prochcaná říkám proč to tak hnusně říkáš a radši ji utěš a on at držím hubu. Dorazili jsme domů a malá měla ještě větší brekot úplný záchvat. Jeho máma chtěla at dám malou do kočárku že půjdeme na zahradu pod pergolu ale malá se hrozně vztekala a nešla ani do kočárku dát a ta jeho máma ji tam chtěla pořád dát řekla jsem že to nepůjde a že malou sotva držím že takto ne. Pak došel i muž ven a řekl že jí jde uspat sám ale malá byla stále velmi uplakaná a vztekala se. Přišla jsem za němi do ložnice a řekla jsem mu že jí utěším a on at jdu do prd a do háje. Nešla mu ani předtím přebalit jak sebou házela.. Šla jsem tedy za dveře. A malá šíleně plakala nedalo mi to a potají sem to šla natočit. On to viděl a vyletěl z postele chytl mě za ruku přičemž mě chytl špatně za palec který mě teď trochu bolí a vytrhl mi mobil a dal mi ho na parapet. Ten sem si vzala a najednou přiběhla babička nahoru i jeho máma co se to děje. Já jsem řekla že mě on napadl a nechtěl mi dovolit uspat malou a jeho babička mi řekla že co si to vymyšlím že jsem já na něj zlá že nemá každý den navařený oběd a že nic nedělám a jeho máma že on nás živí já jsem doma a že jen utrácím za blbosti…A že mě domů s malou nepustí… Teď ležím vedle malé on se mi nepřišel ani omluvit ani se mě nezastal a říkám si jak asi teď kují pikle jak se mě zbavit a připravit mě o malou. Je mi tak hrozně cítím se tak špatně. Omlouvám se za dlouhý sloh ale nemohu to nikomu říci. 😪 Ležím teď vedle malé a čekám jak se probudí a hrozím se pak jít dolů za němi…
1 jak kupují věci na akcí? To je co? Nu nás je to maso na grilu, zelenina na gril, pečivo, zelenina a ovoce ze zahrad. Pokud něco chci tak si to přivezu. Objednat si k cizí. Lidé. Rohlík by mě nenapadlo. Jako hostitel bych byla naštvaná protože ti nevoni co mám. Na druhou stranu držet nějakou extra dietu tak to chápu to je normální. Rohlík a šunka mě osobně moc zdravý a kvalitní nepřijdou. Ne tak jako třeba salát, celozrnný pečivo, kus kuřecího k tomu ![]()
2 nějak mi uniklo to přebalování. To jste ji nechali v počůrám plene tak dlouho? Soudě podle toho co si napsala v tom musela být tak 20 minut. Přebaluju hned jak mám možnost.
3 nějak nechápu tu vaši šarvátku. Nejspíš byl nervózní z rodiny. Třeba na tebe nasazují on tě brání. Holka vám ječela. Oba jste byli z toho nesví, možná hladoví, unavený z cesty… Napadení si představuji jinak. Nejspíš jste mezi sebou měli ještě něco když už vypenil. Jinak totiž nenapadá proč by jsi potřebovala dokumentaci v mobilu.
4mas děti 2 a jedno se neúčastní výletu? Je u bio otce?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat