Partner mě napadl

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13197
21.7.23 18:44
@Raymi píše:
No co naplat - je okurková sezóna 😅

tohle ma do okurkove sezony daleko, to se pisi alespon kapku uveritelne pribehny, ale tahle demen.tka si ani nepamatuje co napsala pred 5ti minutama :-)… zrovna tady bych lobovala za odtajneni anonyma, at vime, ktera z uzivatelek je takhle hloupa

• načítám...
5810
21.7.23 18:46
  • načítám...
76616
21.7.23 18:46
@markytka3 píše:
tohle ma do okurkove sezony daleko, to se pisi alespon kapku uveritelne pribehny, ale tahle demen.tka si ani nepamatuje co napsala pred 5ti minutama :-)… zrovna tady bych lobovala za odtajneni anonyma, at vime, ktera z uzivatelek je takhle hloupa

no bóže, syn nebo dcera, také to hrotíš, vždyť je to jedno - děcko jako děcko

• načítám...
559
21.7.23 18:52
@markytka3 píše:
tohle ma do okurkove sezony daleko, to se pisi alespon kapku uveritelne pribehny, ale tahle demen.tka si ani nepamatuje co napsala pred 5ti minutama :-)… zrovna tady bych lobovala za odtajneni anonyma, at vime, ktera z uzivatelek je takhle hloupa

Vidíš a já slečně dávám bod za snahu :mrgreen:
Dobrovolně píše sloh o prázdninách :lol:

• načítám...
4152
21.7.23 19:01

Lezis u nich na posteli, cekas az se mala vzbudi, u toho tam je s tebou kamaradka, ktera pise do diskuze a nevi, ze mas syna, ktery je tam s vami. Mate to tam zajimave

• načítám...
Neilika
21.7.23 19:02
@Anonymní píše:
@Eustress Hloupý komentář. Nevadí. Hloupí lidé se najdou všude.

Ano, a nekteri z nich radi trolli v internetovych diskuzich. A nekteri jsou tak hloupi, ze ani to jim nejde.

• Upravit
5571
21.7.23 19:03
@stinga píše:
no bóže, syn nebo dcera, také to hrotíš, vždyť je to jedno - děcko jako děcko

Blbý je, že toho 12letého by snad už nepřebalovala. I když u zakladatelky těžko říct :mrgreen:

• načítám...
56505
21.7.23 19:07
@Anonymní píše:
@Basha3 Pardon, píše to za mě kamarádka protože mi zde blbne připojení ta neví že mám syna. Syn má 12 let a byl u toho. Bohužel. :,(

Zalez trolle. Jsi trapná.

• načítám...
56505
21.7.23 19:08
@stinga píše:
no bóže, syn nebo dcera, také to hrotíš, vždyť je to jedno - děcko jako děcko

Je to mimozemšťan. :lol:

• načítám...
Vesnickaholka
21.7.23 19:52
@markytka3 píše:
ty jsi dobra pipka, to nemas v zivote nic jineho na praci nez si vymyslet pribehy? doufam, ze jen zadne dite nemas, zadne dite si nezaslouzi mit takovouhle hloupou mamu. a jestli jsi dite, tak asi rodice te moc radi nemaji, kdyz si nedali praci s tvoji vychovou… fakt krete, nismus nekterych lidi nema mezi… ta kamoska ted lezi s tebou a dcerkou u rodicu tveho pritele :lol: :lol: to ti tu mame verit, skoda, ze ti ten tvuj pritel poradne neproplesknul, co s takovym lidskym odpadem, jako jsi ty :lol: :lol:

Promin, ale Ty se svym stylem vyjadrovani a pouzivani vulgarnich vyrazu, nejsi o nic lepsi :nevim:

• Upravit
7221
21.7.23 20:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Když tohle teď píšu tak pláču. Přijdu si jako k ničemu :( Celý život jsem žila jen pro syna a byla delší čas sama. Měli jsme se krásně i když mě láska a rodina chyběla rodinu bohužel sama nemám…
Našla jsem si partnera jsme spolu 3 roky. Máme skoro 2 letou dceru. Celé těhotenství bylo náročné. Rozjel se mi diabetes 2 k tomu snížená funkce štítné žlázy a anemie. Jsem častěji unavená ale i tak se snažím co to jde.
Ale co se stalo nyní mě položilo. Jsme na návštěvě na pár dnů u jeho babičky a dědy. Dnes sem dojeli i jeho rodiče. Malá chtěla kolem 3 spinkat ale máma od partnera akorát přijela a donesla malé větrník přičemž najednou nechtěla spát a začala být rozmrzelá. S mužem jsme se domluvili že jí dáme do kočárku a že se půjdeme projít. Od všech z rodiny ale proč někam jdeme že stačí být na zahradě. Tady to totiž funguje tak že se kupuje vše v akci a já si musela objednat šunku a ovoce a pár věcí z Rohliku což mi pak vyčetl i muž a že si zase něco od své babičky vyslechl proč utrácíme atd tak jsem mu vysvětlila že musím jíst zdravě a dát si zdraví do kupy a že chci i kvalitní jidlo pro malou. Pak se mi za to omluvil. Jen že pak musí on poslouchat od babičky výčitky že utrácíme atd.
Ale to jsem nevěděla ještě co se stane 😪
Na procházce se malá začala vzpouzet a plakat říkám muži vezmi malou z kočárku a pochovej ji a jdeme tedy domů když pláče a všimla jsem si že je celá počůrana a on Ježíši je zase celá prochcaná říkám proč to tak hnusně říkáš a radši ji utěš a on at držím hubu. Dorazili jsme domů a malá měla ještě větší brekot úplný záchvat. Jeho máma chtěla at dám malou do kočárku že půjdeme na zahradu pod pergolu ale malá se hrozně vztekala a nešla ani do kočárku dát a ta jeho máma ji tam chtěla pořád dát řekla jsem že to nepůjde a že malou sotva držím že takto ne. Pak došel i muž ven a řekl že jí jde uspat sám ale malá byla stále velmi uplakaná a vztekala se. Přišla jsem za němi do ložnice a řekla jsem mu že jí utěším a on at jdu do prd a do háje. Nešla mu ani předtím přebalit jak sebou házela.. Šla jsem tedy za dveře. A malá šíleně plakala nedalo mi to a potají sem to šla natočit. On to viděl a vyletěl z postele chytl mě za ruku přičemž mě chytl špatně za palec který mě teď trochu bolí a vytrhl mi mobil a dal mi ho na parapet. Ten sem si vzala a najednou přiběhla babička nahoru i jeho máma co se to děje. Já jsem řekla že mě on napadl a nechtěl mi dovolit uspat malou a jeho babička mi řekla že co si to vymyšlím že jsem já na něj zlá že nemá každý den navařený oběd a že nic nedělám a jeho máma že on nás živí já jsem doma a že jen utrácím za blbosti…A že mě domů s malou nepustí… Teď ležím vedle malé on se mi nepřišel ani omluvit ani se mě nezastal a říkám si jak asi teď kují pikle jak se mě zbavit a připravit mě o malou. Je mi tak hrozně cítím se tak špatně. Omlouvám se za dlouhý sloh ale nemohu to nikomu říci. 😪 Ležím teď vedle malé a čekám jak se probudí a hrozím se pak jít dolů za němi… :,(

1 jak kupují věci na akcí? To je co? Nu nás je to maso na grilu, zelenina na gril, pečivo, zelenina a ovoce ze zahrad. Pokud něco chci tak si to přivezu. Objednat si k cizí. Lidé. Rohlík by mě nenapadlo. Jako hostitel bych byla naštvaná protože ti nevoni co mám. Na druhou stranu držet nějakou extra dietu tak to chápu to je normální. Rohlík a šunka mě osobně moc zdravý a kvalitní nepřijdou. Ne tak jako třeba salát, celozrnný pečivo, kus kuřecího k tomu :nevim:
2 nějak mi uniklo to přebalování. To jste ji nechali v počůrám plene tak dlouho? Soudě podle toho co si napsala v tom musela být tak 20 minut. Přebaluju hned jak mám možnost.
3 nějak nechápu tu vaši šarvátku. Nejspíš byl nervózní z rodiny. Třeba na tebe nasazují on tě brání. Holka vám ječela. Oba jste byli z toho nesví, možná hladoví, unavený z cesty… Napadení si představuji jinak. Nejspíš jste mezi sebou měli ještě něco když už vypenil. Jinak totiž nenapadá proč by jsi potřebovala dokumentaci v mobilu.
4mas děti 2 a jedno se neúčastní výletu? Je u bio otce?

• načítám...
76616
21.7.23 20:07

@Atisia heeej, dočítej diskusi, jde o trolla

• načítám...
7221
21.7.23 20:09
@stinga píše:
@Atisia heeej, dočítej diskusi, jde o trolla

Ok 8o :?

• načítám...
30664