Dcera "ničí" náušnice

2129
1.11.18 13:33

Zkus ji ty nové nechat ve zlatnictví rovnou zamknout .Mám dceru se stejným „problémem“,dokud měla na uchu zlaté a zamkle,tak samozřejmě pohoda .teď má od léta jen takové ty na šroubek, stříbrne.za 2m už má třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.11.18 13:44

Evidentně to ucho naušnici nechce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
1.11.18 14:01

Měli jsme takové období v šesti letech :) ,dcera poztracela,poničila (aniž by na ně sahala,šest naušnic,do dnes nevím proč,co se pořád dělo,k 7mým narozeninám dostala nové a ty má zaplaťbůh do teď :lol: (8,5)

Asi nějaká chyba v něčem nevim čem :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21954
1.11.18 15:09

koupila bych nausnice z chirurgicke oceli, klidne dva stejne pary. a holt budete doplnovat. za teto situace bych urcite neinvestovala do zlatych nausnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
1.11.18 15:44

Díky, je mi líp, že v tom nejsme sami :mrgreen: Docela se mi zamlouvá nápad s náušnicemi z chirurgické oceli, proberu to s mužem, i když ten bude určitě pro, už začínal mít z těch zničených náušnic trochu tik. Ona dcera není svatoušek, ale skutečně mám pocit, že v kauze náušnic je nevinně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.11.18 16:08

Od mala do asi páté třídy jsem měla naušnice se zapínáním zepředu. Nějak se ohybal ten háček aby nešly otevřít. Byli jsme jednou u zlatníka když jsem šla na operaci s mandlemi. Ten je odemčel a sundal a potom jsem je zase dostala zpátky a nějak mi je přitáhl že nešly sundat ani ztratit.
Co by se na tom mohlo rozbít jestli to není nějak vadný kus nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.11.18 18:21

Ocelové… Ne, že by se nedaly ztratit, ale nejsou tak drahé.
Já ráda „tvořím“, takže dcera nosí všelijaké korálkové náušnice, dávám jí háčky z oceli.
Tam záleží na materiálu, většinu má tak do 50,– za pár (malé Swarowski kamínky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.11.18 19:43

@Pipet Jenže tyhle háčky se musí na spaní sundávat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.11.18 21:40

Blbě jsem to napsala…
Jmenuje se to „francouzské zapínání“.
Tak ono každá náušnice by se měla na spaní sundávat. Dcera sundává jak které, malé si klidně nechá, větší sundá - teď má oblíbené takové chrastící z perleťových placiček, tak v těch se fakt spát nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.11.18 22:57

@Pipet Aha tak to jo. Já měla jako dítě s jediným sundáním asi 8 let jako malá. Žádné sundávání na spaní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí