Dcera žárlí na otce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4151
15.12.14 01:15
@Suzuveverka píše:
@mojmira Bohužel to myslím vážně, manžel poněkud zaspal, až teď se mi podařilo ho přesvědčit, že by s náma měl aspoň občas trávit čas. Od porodu se nám vyhýbal, sice žijem v jednom domku, ale úspěšně jsme se míjeli, dcerku ani nepochoval, nic. Proto se taky obávám, že má teď malá tátu za nějakého divného spolubydlícího a strejdu, kterej pochová, zablbne a pohraje si, má ráda jako tátu.

Smutný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
15.12.14 09:15

@terien No, já taky mimina nemusím, ale když nechci zůstat bez dětí, musím to období nějak přežít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
15.12.14 17:40

Tak dneska jsem schválně dávala větší pozor na malou, když přijel brácha z víkendu. Malá byla úplně u vytržení, hned za ním lezla, bývala by snad šla až ven k autu, kdybych ji na chodbě neulovila :think: Na manžela takhle nereaguje, toho spíš ignoruje. Taky když ji mám v ruce a brácha se k nám přiblíží, tak dcerka nic nedělá, necpe se mezi nás, naopak ho k sobě někdy přitahuje. Ach jo, to bude asi ještě boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
15.12.14 17:47

@Suzuveverka tvůj chlap je trochu tele :roll: měla jsi ho do toho trochu dokopat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
15.12.14 18:00

Měla dokopat… Ne že bych se nesnažila, chtěla jsem o tom mluvit, dokonce jsem přesvědčila kamaráda, aby s ním promluvil on, všechno marný. Teď nedávno mi ujely nervy a řekla jsem něco, co ho asi ranilo, pak teprv si nás začal všímat, asi jsem měla bejt ráznější už dřív. Dcera je hodně náročný dítě a moc energie na řešení dalších rodinných problémů mi nezbývá, tak to dopadlo, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
15.12.14 18:24

@Suzuveverka jeden můj bývalý přítel mi po rozchodu řek, že jsem mu ten problém měla říct důrazněji, nebo na něj řvát :zed: no já nevím někteří chlapi asi potřebujou scénu, aby začali fungovat :zed: někdy je to s něma jak u blbejch na dvorku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
15.12.14 18:30

@Suzuveverka u nás máme zavedené večerní krmení s tátou. Zkuste taky něco podobného :palec: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
15.12.14 19:59

@Manuelan U nás táta koupe, ale ani jeden z nich to moc neprožívá. Dá malou do vaničky, umeje ji a nechá ji, ať si sama blbne :nevim:
Jo a jak mi ujely nervy, tak jsem mu dost důrazně řekla, že je sobeckej haj. l a vzít si ho a mít s ním dítě byly největší chyby mýho života. K tomu jsem ještě práskla dveřma tak, že se rozbily futra :oops: Nikdy bych to do něj neřekla, je to klidnej programátor, ale asi vážně patří k těm, který je potřeba praštit pořádně, aby něco pochopili :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
16.12.14 00:05

No asi prostě potřebuje po čenichu. Ale jestli se o dceru stará z povinnosti, tak nevím jestli se jejich vztah někdy zlepší. Ten prcek to cítí.
Můj muž se s dcerou hrozně rád mazlí a ona je z něj hotová. Tak jak se k dceři chová tvůj bratr, tak by se měl chovat její otec a tak bych mu to i řekla. Ať trochu žárlí.
Já jsem trochu rázná žena a když se mi zdá, že se muž málo věnuje, tak už jí má v náruči. Ale já to tak dělala od jejího narození. Řekla jsem, že nemám čas a už se staral :-D a já šla třeba vařit. A k doktorce bych s ní nikdy nešla. Taky se staral muž. ;-) to se musí podchytit od začátku a pak ho velice chválím, jak to bezchybně zvládl. On je rád, já jsem ráda, malá je ráda… Chlap je v některých věcech jak malé děcko. Co se mu neřekne to neudělá a kkdyž to udělá, tak chválit až do nebe ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
16.12.14 08:02

@Suzuveverka myslim, ze v 8m je docela normalni, ze se chlap moc nezajima. Resp. pochovat atd. ano, ale nejaka velka pece moc ne.
U nas to bylo podobne, jako pochoval ho, to jo, obcas ho uspal, pokud to slo, obcas pohlidal na par hodin. Ale takove nejake blbiny atd. to zacalo az po druhem roce, kdy uz sám chodil a byl takovy lepe obsluznejsi. Od ty doby jsou to partaci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
16.12.14 09:30

@AnastazieB U nás chlap právě ani nepohlídá, abych mohla dělat něco jiného, nepochhová, nestará se, donedávna malou úplně ignoroval. :nevim: Nečekám, že se bude s nadšením starat a hrát si, ale on je pro to dítě vpodstatě cizí člověk.

@Manuelan Já bych mu ji dala do náruče, kdyby byl doma, taky jsem ráznější, ale ono nebylo komu. V týdnu chodil z práce pozdě, na víkendy mizel za kamarádama a když už byl doma, většinou jsme se potkali jenom když se přišel do kuchyně najíst. Pak postupně ho malá začala odmítat, jak ji měl v ruce, začala řvát a to tak nějak trvá doteď, akorát neřve, ale začne se vztekat a utíkat za mnou.
A když jsem ji odmítla vzít třeba na ORL, kam jsem musela se zánětem dutin, tak s ní nezůstal doma, naložil nás obě do auta, odvezl k doktorovi a čekal s ní v autě. Takže malá byla dvě hodiny přivázaná v autosedačce ve stojícím autě a neskutečně protivná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
16.12.14 11:09

Holka co ti mám na to říct… Já bych ho asi už kopla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
16.12.14 13:10

@Suzuveverka manžel si k dcerce nevytvořil žádný vztah a těžko to budou napravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
16.12.14 14:04

@Manuelan Já bych to udělala, ale s dítětem a rodičovskou si moc vyskakovat nemůžu :) Před dítětem takovej nebyl a na dítko se těšil, takže nevím, co mu to pak přelítlo přes nos :pocitac:

@mojmira Jen jestli se to vůbec dá napravit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
16.12.14 17:23

@Suzuveverka Neměla jsem samozřejmě co dělat kromě vaření a starání se o malou a tak jsem nad vámi přemýšlela :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: nevyhýbá se vám z důvodů neoptěžování? :think: jestli si nemyslí, že je na obtíž a zavazí :cert: oni někteří chlapi mají IQ houpacího koně v tomhle ohledu :mrgreen:
a nemyslela jsem opustit :mrgreen: jen obrazně řečeno nakopnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí