Dcera žárlí na otce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2649
16.12.14 17:27

Bývalý přítel byl hrozně vtipnej :,, proč si mi nepomohl? já myslel, že nechceš/nechtěl jsem překážet…"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
16.12.14 17:35

@Manuelan No z toho důvodu nespí s náma v ložnici, prej aby malou nebudil.. Ale jinak mám pocit, že s ní prostě být nechce. Teď mi tvrdí, že můžu jít na firemní vánoční večírek, že jí pohlídá, ale to teda vážně nevim. Neumí malou přebalit a musel by ji večer nakrmit, což taky nikdy nedělal, ale přesvědčuje mě, že to zvládne. Kdybych byla trochu víc krkavčí matka, tak bych na tu akci šla, ať si to zkusí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
16.12.14 18:20
@Suzuveverka píše:
@Manuelan No z toho důvodu nespí s náma v ložnici, prej aby malou nebudil.. Ale jinak mám pocit, že s ní prostě být nechce. Teď mi tvrdí, že můžu jít na firemní vánoční večírek, že jí pohlídá, ale to teda vážně nevim. Neumí malou přebalit a musel by ji večer nakrmit, což taky nikdy nedělal, ale přesvědčuje mě, že to zvládne. Kdybych byla trochu víc krkavčí matka, tak bych na tu akci šla, ať si to zkusí :mrgreen:

At si to zkusí jeden vecer nanečisto - budeš si doma číst a uvidíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
16.12.14 18:20

@Suzuveverka pokud miminko chtěl a těšil se, tak určitě nebude všechno špatně ;). Trošku to „zahraj“ a dávej mu jí víc - tu pochovat, tu položit k němu do postele, tu přebalit, nakrmit atd. Postupně a opatrně. On má asi pocit, že to je složité, že by to nezvládl, navíc se mu do toho moc nechce a když ho dcerka odmítá, tak tuplem ne. Opatrně po krůčcích bych ho postrkovala, řekni mu, jak si s ní má chvíli hrát, ukaž jak se přebaluje a nakrmí. Ono to přijde, já bych se nebála ;) A donuť ho, ať je s vámi víc doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
16.12.14 21:01

@Suzuveverka Jo jo na nečisto :pankac: nakrmí, přebalí, převleče :dance: a přesně ať je s vámi víc doma a o víkendu nikde netrajdá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
16.12.14 21:03

Ono to půjde :mrgreen: prostě mu jí dej a ať se stará :palec: já jsem to taky tak udělala a bylo vymalováno. Teď teda táta odmítá přebalovat tuhé bobky :lol: :P ale zase vím, že když jí bude hlídat pokaďěnou jí nenechá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
16.12.14 21:05

Jo a když táta moc dlouho spí už jí má v posteli :kytka: ta mu začne plácat do obličeje a je po spaní :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
16.12.14 22:01

Jo tak na večerní tatínkovo starání nanečisto bych si musela vzít špunty do uší :mrgreen: Já mu ji občas dám, ať se stará, hlavně večer, kdy chci trochu poklidit doma, abych nemusela všechno dělat, když mrně spí. Ale bez řevu se to neobejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
16.12.14 22:25

Já mám mimčo flegmatika ať si jí veme kdokoli, tak kouká. Pak jí zajímá nějaká kravina a začne se po ní sápat. Jak říká tchán návštěvní m :kytka: iminko. Ale tak na tátu je zvyklá, ale i moje babička a máma jí nevadí a to je viděla jen 2× za život (bydlí daleko)
Některý miminka se prostě s,,cizími" bavit nebudou. No musíš na chlapa i malou pomalu :-D asi jsou oba stejní :-D nebo si jí děj na klín a jeho nech ať jí ukazuje hračky nebo tak něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
16.12.14 22:34

Malá si „kámoše“ vybírá. U někoho je v pohodě, ale jsou lidi, včetně manžela, který prostě nechce. A je jedno, jestli toho člověka zná nebo ne, na první potkání si vybere, jestli se jí ten dotyčnej líbí nebo ne :-) Z rodiny snad snáší dobře všechny krom táty, s většinou mých kamarádů taky nemá problém.
A zyvkání tak, že já mám malou u sebe a chlap se jí věnuje bude asi dost oříšek… On si ji bere, jen když musí, když potřebuju odejít a tak, jakmile se vrátím a začnu se dítěti věnovat, sebere se a zmizí. Nestává se, abychom byli doma u mímoně oba najednou. A to mu to vysvětluju pořád, že by s náma měl bejt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
16.12.14 22:57

Tak to je normální, že chlap mizí. U nás to je taky tak. Přijdu a hup už je na pc, ale on se s ní rád mazlí a od jejího narození koupem oba. No chlap se dekuje, protože si asi s ní neví rady. Neumí jí zabavit… Prostě je to trhlej chlap. Třeba se to časem urovná a ti dva si k sobě najdou cestu. 8o. Jinak taky občas mluvím do dubu místo do chlapa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
17.12.14 23:06

Dneska zůstali hodinku a půl sami doma, malá ještě spala, když jsem si potřebovala zajet k doktorce, tak jsem ji nebudila. Z tý hodiny a půl mu teda hodinu spala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
17.12.14 23:18

@Suzuveverka
U nás to je taky. Když se chceme obejmout nebo dát pusu, tak syn i vnuk se mezi nás cpou.
Potom uděláme spolu „sendvič“, dáme jim :* a jsou spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
18.12.14 09:45

@Suzuveverka Jo u nás taky když táta hlídá, tak chrápe a to klidně 3 hodiny 8o :roll: takže on má laláč :cert: když se tak zamyslím, tak jí měl takhle v akci jen 2× :mrgreen:
A dneska bude zas :twisted: rozhodla jsem se nakupovat a chci sama :jazyk: konečně si užít nákup jako pořádná šílená ženská v obchoďáku s oblečením :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí