Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj Holky mám na vás dotaz. Mojí dceři (17let) je v posteli neustále zima. Když jsem jí dalateplé povlečení byla jí zima furt nenapadá vás co jí dát do postele aby jí nebyla zima popřípadě jak jí zahřát
@Anon958 píše:
Ahoj Holky mám na vás dotaz. Mojí dceři (17let) je v posteli neustále zima. Když jsem jí dalateplé povlečení byla jí zima furt nenapadá vás co jí dát do postele aby jí nebyla zima popřípadě jak jí zahřát
A co má oblečené na sobě?
@Anon958 píše:
proč jí nekoupíš stejnou dečku jako synovi.
@Anon958 píše:
Zkus mikroplyšové povlečení.. To je prý hodně hřejivé. A samozřejmě zimní peřiny.
Tak asi doma málo topíte, když je všem zima
slabý peřiny, nemá pyžamo
@Anon958 píše:
Taky mi je furt zima.
Pomohly mi takové ty velké chlupaté deky z vietnamských hadráren (dají se určitě koupit i v normálních obchodech) - jednu mám pod sebou jako prostěradlo, jednu přímo na těle a teprve na ní mám normální deku. ![]()
A když je zima ještě větší, tak si v mikrovlnce nahřeju větší polštářek s třešňovými peckami a vezmu si ho pod peřinu, vydrží tam hřát dost dlouho.
Deku. Takovou tu obyčejnou, nejlevnější, do té se zamuchlá a až potom přikryje peřinou. A nejlíp jednu dospod prostě každé prostěradlo i povlečení studí.
Kolik tam mate stupňů? Ona v 17 letech nevi co si obléct, aby ji bylo teplo? Me byva zima když jsem nemocná. Nema vecer teplotu!
@alun-ka píše:
Deku. Takovou tu obyčejnou, nejlevnější, do té se zamuchlá a až potom přikryje peřinou. A nejlíp jednu dospod prostě každé prostěradlo i povlečení studí.
Froté nestudi. Flanel taky me.
@Uslava vý co si má obléct a doma máme přes den 22 v noci 17-19°C
@Anon958 nejprve jim vezmi za lékařem - stitna žláza, železo, a další hodnoty. Vc tlaku. Pak laboruj s dekou. Mmch, nejhrejivejsi jsou ty ovčí - a když koupíš zimní variantu, mohlo by to pomoci.
@Anon958 píše:
@Uslava vý co si má obléct a doma máme přes den 22 v noci 17-19°C
A co si teda obléká na spaní?
@Uslava V tom jsem fakt žila taky. Než jsem si začala dávat ty deky ( k tomu froté a flanelu ještě) od té doby si neberu ani ponožky jako dřív. Ale to si musí člověk zkusit.