Dceři je v posteli neustále zima

7
2.1.24 14:57

Dceři je v posteli neustále zima

Ahoj Holky mám na vás dotaz. Mojí dceři (17let) je v posteli neustále zima. Když jsem jí dalateplé povlečení byla jí zima furt nenapadá vás co jí dát do postele aby jí nebyla zima popřípadě jak jí zahřát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16240
2.1.24 15:00
@Anon958 píše:
Ahoj Holky mám na vás dotaz. Mojí dceři (17let) je v posteli neustále zima. Když jsem jí dalateplé povlečení byla jí zima furt nenapadá vás co jí dát do postele aby jí nebyla zima popřípadě jak jí zahřát

A co má oblečené na sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65147
2.1.24 15:03
@Anon958 píše:
Ahoj Holky mám na vás dotaz. Mojí dceři (17let) je v posteli neustále zima. Když jsem jí dalateplé povlečení byla jí zima furt nenapadá vás co jí dát do postele aby jí nebyla zima popřípadě jak jí zahřát

proč jí nekoupíš stejnou dečku jako synovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartinL45
2.1.24 15:04
@Anon958 píše:

Zkus mikroplyšové povlečení.. To je prý hodně hřejivé. A samozřejmě zimní peřiny.

• Citovat
  • Upravit
7
2.1.24 15:05

@vokishka to jsem jí nabízela nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
2.1.24 15:07

Tak asi doma málo topíte, když je všem zima :nevim: slabý peřiny, nemá pyžamo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
2.1.24 15:12

Termofor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
2.1.24 15:25
@Anon958 píše:

Taky mi je furt zima. :mrgreen: Pomohly mi takové ty velké chlupaté deky z vietnamských hadráren (dají se určitě koupit i v normálních obchodech) - jednu mám pod sebou jako prostěradlo, jednu přímo na těle a teprve na ní mám normální deku. :palec:

A když je zima ještě větší, tak si v mikrovlnce nahřeju větší polštářek s třešňovými peckami a vezmu si ho pod peřinu, vydrží tam hřát dost dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
2.1.24 15:38

Deku. Takovou tu obyčejnou, nejlevnější, do té se zamuchlá a až potom přikryje peřinou. A nejlíp jednu dospod prostě každé prostěradlo i povlečení studí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
2.1.24 15:38

Kolik tam mate stupňů? Ona v 17 letech nevi co si obléct, aby ji bylo teplo? Me byva zima když jsem nemocná. Nema vecer teplotu!

• Citovat
  • Upravit
Uslava
2.1.24 15:39
@alun-ka píše:
Deku. Takovou tu obyčejnou, nejlevnější, do té se zamuchlá a až potom přikryje peřinou. A nejlíp jednu dospod prostě každé prostěradlo i povlečení studí.

Froté nestudi. Flanel taky me.

• Citovat
  • Upravit
7
2.1.24 15:43

@Uslava vý co si má obléct a doma máme přes den 22 v noci 17-19°C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
2.1.24 15:44

@Anon958 nejprve jim vezmi za lékařem - stitna žláza, železo, a další hodnoty. Vc tlaku. Pak laboruj s dekou. Mmch, nejhrejivejsi jsou ty ovčí - a když koupíš zimní variantu, mohlo by to pomoci.

• Citovat
  • Upravit
16240
2.1.24 15:56
@Anon958 píše:
@Uslava vý co si má obléct a doma máme přes den 22 v noci 17-19°C

A co si teda obléká na spaní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
2.1.24 16:29

@Uslava V tom jsem fakt žila taky. Než jsem si začala dávat ty deky ( k tomu froté a flanelu ještě) od té doby si neberu ani ponožky jako dřív. Ale to si musí člověk zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí