Dcerka druhačka - první láska. Jak zasahovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
851
24.8.20 14:41
@markytka3 píše:
ano slo o desetinou carku, ale ve 20tem stoleti do nas teda ten spenat diky zelezu jeste hustili :-)

Komunistovi nic rychle nevysvetlis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37265
24.8.20 14:43
@FraDeu píše:
Ještě tak před cca 2 lety tady byla diskuze, že 11 letá dcera souloží se stejně starým klukem. A mám zato, že většina žen (matek) tady tvrdila, že to nééé, to je strašné, to je ještě dítě, to není normální atd.
A tady je 12 leté dítě, které už „chodí“ s klukem (do jejích 13 let si určitě zasouloží) a to je teda v pořádku, navrhuje se antikoncepce, zodpovědnost atd.
To je fakt rozdíl souložit v 11 a ve 12? :think:
Kam se teda ta hranice souložitelnosti posune? Když můžou rajdit až od 15 let?
Jedna matka dokonce tvrdila, že její dcera nebude souložit, nejdříve v 16 letech a že si to ohlídá - prostě nebude! Diskuze už asi nebude dohledatelná ale na druhou stranu řešit antikoncepci pro 12 leté dítě mi přijde brzy.

Njn. Něco se nám někam posunulo a nám se to nechce zkousnout, protože jsou to naše děti. 8)
Jde to až tak daleko, že to smrdí kriminálem - v jednu chvíli to musí být logicky tak, že jednomu bude nad 15, jednomu pod. :roll: To fakt chceme? 8o :roll:
Myslím, že bychom se měli fakt vážně zamyslet. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
24.8.20 14:49
@markytka3 píše:
no ocividne jsi nepochopil ty me. mela jsem na mysli, ze kdyz se dostanou do prusvihu, budu tady pro ne a vse se da vyresit. ty asi nebudes mit spokojenou rodinu a vlastni deti, ze. opici laska je neco jineho (klasicke na hristich - oblekni se mamince je zima), pro me je dulezite, ze deti od mala maji moji duveru ve vsem a naopak oni plne duveruji me… starsi je ted v puberte a kdyz mohu porovnat jeho pubertu s vrstevniky, tak mam uplny lalac, on ode me jedine slysel „chovej se tak, at se za tebe nemusim stydet“ a vse ostatni nechavam na nem…

Tak si ještě něco zjisti o HA, je to drijak pro tělo. Holce tím ublížis. Já ti všechno vypisovat nebudu, mám pravdu. Najdi si informace.

Příspěvek upraven 24.08.20 v 14:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37265
24.8.20 14:54
@MelvinOsud píše:
Komunistovi nic rychle nevysvetlis…
:mrgreen: Komunista není maník, co sjel ze seriové linky. Existovalo spousta chytrých vych-ánků. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.8.20 14:55
@MelvinOsud píše:
Tak si ještě něco zjisti o HA, je to drijak pro tělo. Holce tím ublížis. Já ti všechno vypisovat nebudu, mám pravdu. Najdi si informace.Příspěvek upraven 24.08.20 v 14:54

jake holce? ja o cpani HA do ditete nic nepsala? bo jak pises, je to blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37265
24.8.20 14:55
@MelvinOsud píše:
Tak si ještě něco zjisti o HA, je to drijak pro tělo. Holce tím ublížis. Já ti všechno vypisovat nebudu, mám pravdu. Najdi si informace.Příspěvek upraven 24.08.20 v 14:54

„Najdi si informace!“ a „Pravdu mám já!“ není argument. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
24.8.20 14:58
@M_Vladim píše: :mrgreen: Komunista není maník, co sjel ze seriové linky. Existovalo spousta chytrých vych-ánků. :mrgreen:
:mrgreen:
Jak šlo o levarny, to se přemohli a omylem je napadl nápad..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
24.8.20 15:00
@M_Vladim píše:
„Najdi si informace!“ a „Pravdu mám já!“ není argument. :nevim:

Já zrovna s ní diskutovat nechci.
Já na jejím vzdělání nemám žádný zájem. Nebudu tu práci dělat za ní. Buď nechce být hloupa, nebo je ji to jedno.

Příspěvek upraven 24.08.20 v 15:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37265
24.8.20 15:05
@MelvinOsud píše: :mrgreen:
Jak šlo o levarny, to se přemohli a omylem je napadl nápad..
:roll: To je pěkná hloupost. A navíc nebezpečná. :cert: Tohle už radši neříkejte. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
24.8.20 15:06
@markytka3 píše:
jake holce? ja o cpani HA do ditete nic nepsala? bo jak pises, je to blbost.

Jakékoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
24.8.20 15:07
@M_Vladim píše: :roll: To je pěkná hloupost. A navíc nebezpečná. :cert: Tohle už radši neříkejte. :mavam:

Nebezpečni komunisti umí být, to ano. Proto je potřeba hrubá záplata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.8.20 15:21
@MelvinOsud píše:
Jakékoliv.

ocividne se v prispevcich ztracis nebo nerozumis psanemu textu. jasne pisi, ze ja bych zadnemu diteti antiko nepodavala,… o co ti prbh jde? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.8.20 15:24
@MelvinOsud píše:
Já zrovna s ní diskutovat nechci.
Já na jejím vzdělání nemám žádný zájem. Nebudu tu práci dělat za ní. Buď nechce být hloupa, nebo je ji to jedno.Příspěvek upraven 24.08.20 v 15:10

no jak se tu prezentujes - o tom, kdo pusobi jako hlupak, lze polemizovat. me treba pises uplne blbosti a podsouvas nazory, co jsem nikdy nepsala, hele, ze ty jsi stary mladenec, ktery si sem chodi zchladit zahu a reje do kazdeho bezesmyslu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
24.8.20 15:26
@markytka3 píše:
ocividne se v prispevcich ztracis nebo nerozumis psanemu textu. jasne pisi, ze ja bych zadnemu diteti antiko nepodavala,… o co ti prbh jde? :lol:

No,.psala to.@leylah nebo tak nějak… To sorry, na tebe bylo nicméně to o zjištění informací. Ha ovlivňuje výběr partnera a sexuální chování ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
24.8.20 15:30
@markytka3 píše:
no jak se tu prezentujes - o tom, kdo pusobi jako hlupak, lze polemizovat. me treba pises uplne blbosti a podsouvas nazory, co jsem nikdy nepsala, hele, ze ty jsi stary mladenec, ktery si sem chodi zchladit zahu a reje do kazdeho bezesmyslu?

Omyl, zamena dvou příspěvků…

Starý objektivně ne.
Smysl v tom je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby