Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@markytka3 píše:
ano slo o desetinou carku, ale ve 20tem stoleti do nas teda ten spenat diky zelezu jeste hustili
Komunistovi nic rychle nevysvetlis…
@FraDeu píše:
Ještě tak před cca 2 lety tady byla diskuze, že 11 letá dcera souloží se stejně starým klukem. A mám zato, že většina žen (matek) tady tvrdila, že to nééé, to je strašné, to je ještě dítě, to není normální atd.
A tady je 12 leté dítě, které už „chodí“ s klukem (do jejích 13 let si určitě zasouloží) a to je teda v pořádku, navrhuje se antikoncepce, zodpovědnost atd.
To je fakt rozdíl souložit v 11 a ve 12?
Kam se teda ta hranice souložitelnosti posune? Když můžou rajdit až od 15 let?
Jedna matka dokonce tvrdila, že její dcera nebude souložit, nejdříve v 16 letech a že si to ohlídá - prostě nebude! Diskuze už asi nebude dohledatelná ale na druhou stranu řešit antikoncepci pro 12 leté dítě mi přijde brzy.
Njn. Něco se nám někam posunulo a nám se to nechce zkousnout, protože jsou to naše děti. ![]()
Jde to až tak daleko, že to smrdí kriminálem - v jednu chvíli to musí být logicky tak, že jednomu bude nad 15, jednomu pod.
To fakt chceme?
![]()
Myslím, že bychom se měli fakt vážně zamyslet. ![]()
@markytka3 píše:
no ocividne jsi nepochopil ty me. mela jsem na mysli, ze kdyz se dostanou do prusvihu, budu tady pro ne a vse se da vyresit. ty asi nebudes mit spokojenou rodinu a vlastni deti, ze. opici laska je neco jineho (klasicke na hristich - oblekni se mamince je zima), pro me je dulezite, ze deti od mala maji moji duveru ve vsem a naopak oni plne duveruji me… starsi je ted v puberte a kdyz mohu porovnat jeho pubertu s vrstevniky, tak mam uplny lalac, on ode me jedine slysel „chovej se tak, at se za tebe nemusim stydet“ a vse ostatni nechavam na nem…
Tak si ještě něco zjisti o HA, je to drijak pro tělo. Holce tím ublížis. Já ti všechno vypisovat nebudu, mám pravdu. Najdi si informace.
Příspěvek upraven 24.08.20 v 14:54
@MelvinOsud píše:
Komunistovi nic rychle nevysvetlis…
@MelvinOsud píše:
Tak si ještě něco zjisti o HA, je to drijak pro tělo. Holce tím ublížis. Já ti všechno vypisovat nebudu, mám pravdu. Najdi si informace.Příspěvek upraven 24.08.20 v 14:54
jake holce? ja o cpani HA do ditete nic nepsala? bo jak pises, je to blbost.
@MelvinOsud píše:
Tak si ještě něco zjisti o HA, je to drijak pro tělo. Holce tím ublížis. Já ti všechno vypisovat nebudu, mám pravdu. Najdi si informace.Příspěvek upraven 24.08.20 v 14:54
„Najdi si informace!“ a „Pravdu mám já!“ není argument. ![]()
@M_Vladim píše:Komunista není maník, co sjel ze seriové linky. Existovalo spousta chytrých vych-ánků.
@M_Vladim píše:
„Najdi si informace!“ a „Pravdu mám já!“ není argument.
Já zrovna s ní diskutovat nechci.
Já na jejím vzdělání nemám žádný zájem. Nebudu tu práci dělat za ní. Buď nechce být hloupa, nebo je ji to jedno.
Příspěvek upraven 24.08.20 v 15:10
@MelvinOsud píše:
Jak šlo o levarny, to se přemohli a omylem je napadl nápad..
@markytka3 píše:
jake holce? ja o cpani HA do ditete nic nepsala? bo jak pises, je to blbost.
Jakékoliv.
@M_Vladim píše:To je pěkná hloupost. A navíc nebezpečná.
Tohle už radši neříkejte.
Nebezpečni komunisti umí být, to ano. Proto je potřeba hrubá záplata.
@MelvinOsud píše:
Jakékoliv.
ocividne se v prispevcich ztracis nebo nerozumis psanemu textu. jasne pisi, ze ja bych zadnemu diteti antiko nepodavala,… o co ti prbh jde? ![]()
@MelvinOsud píše:
Já zrovna s ní diskutovat nechci.
Já na jejím vzdělání nemám žádný zájem. Nebudu tu práci dělat za ní. Buď nechce být hloupa, nebo je ji to jedno.Příspěvek upraven 24.08.20 v 15:10
no jak se tu prezentujes - o tom, kdo pusobi jako hlupak, lze polemizovat. me treba pises uplne blbosti a podsouvas nazory, co jsem nikdy nepsala, hele, ze ty jsi stary mladenec, ktery si sem chodi zchladit zahu a reje do kazdeho bezesmyslu?
@markytka3 píše:
ocividne se v prispevcich ztracis nebo nerozumis psanemu textu. jasne pisi, ze ja bych zadnemu diteti antiko nepodavala,… o co ti prbh jde?
No,.psala to.@leylah nebo tak nějak… To sorry, na tebe bylo nicméně to o zjištění informací. Ha ovlivňuje výběr partnera a sexuální chování ženy.
@markytka3 píše:
no jak se tu prezentujes - o tom, kdo pusobi jako hlupak, lze polemizovat. me treba pises uplne blbosti a podsouvas nazory, co jsem nikdy nepsala, hele, ze ty jsi stary mladenec, ktery si sem chodi zchladit zahu a reje do kazdeho bezesmyslu?
Omyl, zamena dvou příspěvků…
Starý objektivně ne.
Smysl v tom je.