Dcerka se počůrala

Napsat příspěvek
Velikost písma:
802
13.1.16 21:06

Jsou 3 lete deti, co jeste nosí treba na noc plenu..nikdy by me nenapadlo toto povazovat za problem…ja teda mam rok a pul leteho a na nacvicovani bez plenek se chystame az jaro-léto…ve 3 letech ho budu povazovat jeste za čerstve odplenkovaneho :P :oops:
A jeste kdyz se rozbrecela, chuderka… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
13.1.16 21:10

Je mi luto tvojej dcery, vidiet, ze si velmi nevyrovnana osoba, s tymto pristupom v nej vypestujes uzkostnu poruchu alebo neaky komplex. Chod sa prosim ta liecit, lebo jej tymto pristupom ublizis. Musis sa zmenit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.1.16 21:12

Loni jsem během roku nesla ze školky počůrané věci od kluka asi 5×. Podotýkám, že loni byl předškolák, letos je v první třídě. Nehody neměl, až v té předškolní třídě. No a co? Stane se. Pokud to má logický důvod (zabraná do hry, nestihla doběhnut apod.), tak není co řešit. U nás to byly 3× zauzlovaná tkanice na teplácích…nestihl rozmotat, jednou byl naštvaný a trucoval tak svědomitě, že prostě nedošel a jednou to bylo na procházce, když chtěl vydržet až do školky, protože venku nejsou umyvadla, kde by si po čůrání umyl ruce :lol:

A že bych se za něj styděla… zatím jsem neměla šanci poznat, co je to stydět se za dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.1.16 21:15
@Veve79 píše:
Tak to bych neřešila vůbec. Dcera bude mít za 2 měsíce 3 roky a občas se počurá. Na spaní má dokonce plenky. :nevim:

Holka se na noc odplenkovala ve třech letech. Bez nehod a bez nočních plen byla do čtyřech a teď už zase na noc plínkujeme. Už půl roku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
13.1.16 21:16

Ve třech letech se to může občas stát. Vím, že dcerka ze školky chodila sem tam s tím, že se nějaké dítko počůralo, nebo pokakalo. Spíš bys se měla zamyslet nad tím, jak jsi svojí dceru v té chvíli podpořila. Podle popisu ti šlo spíš o tvoje pocity tarpnosti a na pocity dcerky jsi nepomyslela. Ty bys měla být ta, která takovéhle situace dokáže ustát a učit to dcerku. Jen pro zamyšlení. Rozhodně bych z toho nedělala vědu, aby pak z toho neměla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
13.1.16 21:17

Tak to tu radši ani nebudu psát, kolik mi bylo, když se mi stala poslední čůrací nehoda v dětství. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.1.16 21:23
@Akivasha píše:
Tak to tu radši ani nebudu psát, kolik mi bylo, když se mi stala poslední čůrací nehoda v dětství. :oops:

a bylo to ještě dětství? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
13.1.16 21:28
@Akivasha píše:
Tak to tu radši ani nebudu psát, kolik mi bylo, když se mi stala poslední čůrací nehoda v dětství. :oops:

Nenech se premlouvat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
13.1.16 21:33

Vůbec bych neřešila, nám se kolem 3 roky taky občas podařila nehoda, ale nikdy jsme z toho vědu nedělala, natož aby mi z toho bylo trapně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
13.1.16 21:33

Jo a na noc jsme měli pleny do 4 let ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
13.1.16 21:37

Čekala jsem, že pointa bude v tom, že je dcera minimálně v 5. třídě a ono ne, má 3 roky. Potom nechápu smysl diskuze. Zakládat diskuzi kvůli tomu, že se 3letá dcera počůrala? A?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
13.1.16 21:49

Tříletá s jednou nehodou, to je teda sranda… I wish I had tvoje starosti.. :mrgreen: To je jak zakládat diskusi, že mě zarazilo, že je na Sahaře písek.. :lol: :lol:
Někde jsem četla, že občasné nehody jsou ok do šesti.. :nevim: Tak coby ne. U nás ve školce se věčně někdo počůrává nebo jak psaly holky výše - i něco horšího. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
13.1.16 21:50

Mě se kluk počůral v noci minulej týden 3×. Je mu 5 a ráno o ničem nevěděl. Spal prostě tak tvrdě, že ho to v noci nevzbudilo. Stane se a ve 3 letech bych to neřešila vůbec.
edit : Venku je dost chladno, mohla být promrzlá a jak se dostala do tepla, tak se prostě stalo, nebo trochu nachlazená. Asi to řeknu blbě, ale ve 3 letech na to snad má i právo občas si učůrnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
13.1.16 21:59

Dyť má jenom 3 roky, to někdy ještě některé děcka ani nejsou odplínované :nevim: Navíc teď je zima, to se prostě chce někdy tak nějak víc. Nic trapného na tom nevidím, neblbni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
14.1.16 05:06
@Anonymní píše:
Ahojky. Dceri jdou 3 roky, chodi do školky. Dneska odpoledne jsme jeli nakupovat a jeste jsme se zastavili na návštěvu. Kdyz se dcera hrala s kamaradkou tak se pocurala. Ja se ji ptala proc nerekla ze se ji chce curat a ona se rozplakala a museli jsme jit domu. Jeste nikdy se nam nic takoveho nestalo vzdy si rekla a ani v noci se nepocurava. Bylo mi strasne trapne a stydela jsem se ze se 3 leta holka pocurala. Byli jsme tam 2 druhe, tak jestli se stydela. Ale nevynadala jsem ji, pozbudila a bylo mi ji fakt moc lito. Ted mi je to lito co se ji stalo.

Moje holka se ve trech letech ucurava taky a bohuzel dost casto. Jeste porad maji narok. ;) Bud v klidu a hlavne se za ni nestyd. Zni to hrozne. A na noc mame pleny. Proste se nevzbudi a nepomaha nic. A jak sama vidis, je nas takovych hodne. A pokud narazis na maminy stylu…moje dite uz tohle umi, tve by melo taky. Tak se na ne vyprdni. Mej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí