Manžel nesouhlasí...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
12.1.16 15:10

Manžel nesouhlasí...

Ahoj, manžel nesouhlasí, abych syna 3,5 roku nechávala ve školce spinkat a vyzvedávala ve 14.15. Máme roční druhé, které přes poledne spí a je pro mě problematické být ve školce ve 12.15. Prostě chci, aby tam starší spal a tvrdě jsem narazila u manžela. Prý ho tam odkládám…Nějaké rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mango_Lassi
12.1.16 15:14

@eidamek poslat manžela na rodicovskou „dovolenou“, aby si to zkusil sám

• Citovat
  • Upravit
329

A jaký přesně je důvod jeho odporu k tomu? Vyzvedává ho snad on? Má snad on starosti s logistikou přes den? Bože :zed: Radu moc nemám, je to buď o kompromisu (ne každý den bude ve školce i spát) nebo si dupnout, ale každý je jiný a na někoho dupneš jen jednou… Zkusila bych se domluvit zatím jen třeba na dvou spaních týdně. Když to bude malému vyhovovat, manžel to sám uvidí, že i ty máš víc času a tak, a časem povolí… Snad. Přeju hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735

@eidamek nechat manzela, at si to s dvouma detma zkusi sam :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9013
12.1.16 15:16

Žádné, moje dítě teď čerstvě 5 tam taky spí, ob týden. Mám doma ani né dvouleťáka, který v tu dobu spí doma. Takže jeden týden dcera spí a jeden jí vyzvedávám v 11:50 hned po obědě a pak ženem domů je oba uložit. Ten týden co tam spí, si jí vyzvedne manžel cestou z práce v 15 hod. U nás s tím měla problém babička, proč to dělám, tak jsem jí řekla, že ať jí tedy vyzvedává sama, to se jí jaksi nechtělo. :mrgreen:
Manželovi řekni, že v zájmu mladšího dítěte a jeho spacím biorytmům si může pro staršího jezdit sám, když má problém :zed: :zed:

Příspěvek upraven 12.01.16 v 15:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
12.1.16 15:16

Taky je mi vždycky líto dětí, které mají mladšího sourozence a tvrdnou ve školce dlouho. Ale 14:15 je v pohodě podle mne. Vyzvedávala bych tak, jak vyhovuje tobě. Pokud to manželovi vadí, tak ať ti ho vždycky vyzvedne a hodí domu :mrgreen: Pokud jsi z těch žen, které manžela uznávají jako autoritu, tak holt nalož mladšího do kočárku a hodinku s ním courej venku než vyzvednete bráchu, aby se vyspal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
12.1.16 15:17

@eidamek
Rozumně mu vysvětli, proč to tak chceš dělat. Vyzvedávání ve 14,15 mi přijde naprosto dostačující, alespoň stihne ještě sváču.
Nebo můžeš zkusit, že se mu třeba líbí jak čtou před spaním pohádky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
12.1.16 15:18

A syn chce spinkat? Líbí se mu ve školce? Pokud ano, argumentovala bych tím…
Pokud tam pláče a je nešťastný, asi bych se rozhodla jinak. Máš tu možnost se rozhodnout, pracující ji nemají…Můžeš miminku pomaloučku přesunout spaní.
Pokud je synek spokojený, řekla bych chlapovi, že zkusíme spaní…a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.1.16 15:19

@eidamek vysvětlit mu, že když tam jedno nebude spát, nebude spát aji to druhé :think: nechápu ho.. pokud je tam tedy dítko dobrovolně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
12.1.16 15:23

@eidamek Tak ať ho manžel vyzvedává. A mimino bych mu přibalila jako bonus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
12.1.16 15:24
@eidamek píše:
Ahoj, manžel nesouhlasí, abych syna 3,5 roku nechávala ve školce spinkat a vyzvedávala ve 14.15. Máme roční druhé, které přes poledne spí a je pro mě problematické být ve školce ve 12.15. Prostě chci, aby tam starší spal a tvrdě jsem narazila u manžela. Prý ho tam odkládám…Nějaké rady?

Tipuju, že to nebude jediné, co ti manžel vytýká, že?
Doufám, že když má o ty děti takový zájem, je to vidět na jeho přístupu k nim, když přijde z práce. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10242
12.1.16 15:26

Tak dá se to řšit jednoduše - ať si manžel dítě po obědě ve školce vyzvedne a vezme s sebou do práce…

Bože, pořád mě překvapuje, co všechno někteří lidé dokážou svým partnerům nakazovat a zakazovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
12.1.16 15:29

Já teda dítko nechávám spát ve školce vyjjímečně, protože on tam nerad spí a já jsem stejně doma, ale jako dát mi to manžel příkazem, tak s ním velmi rychle vycukruju

ale tedy mě to i vyhovuje jít pro staršího do školky, protože malá se hezky vyspinká v kočárku na čerstvém vzduchu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
12.1.16 15:29

Já bych i chápala, kdyby třeba manžel chtěl, aby nechodilo dítko do školky zatím vůbec, když jsi doma s mladším (vždycky mě zaráží, jak chtějí mít všichni děti honem po sobě - že je to tak pro ně nejlepší a pak spolu vlastně skoro netráví čas, protože je starší ve školce a maminka doma s miminkem)…

U tohtohle se mi ale zdá, že když je ten čas o který jde strávený spánkem, tak je vlastně docela jedno, zda se vyspí doma, nebo ve školce. Asi bych to s manželem zkusila víc probrat, zda je opravdu problém v těch dvou hodinách spánku, nebo v docházce do školky jako takové. Prioritní by pro mne bylo, jak to zvládá či nezvládá dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
12.1.16 15:30
@Tichošlápek píše:
Taky je mi vždycky líto dětí, které mají mladšího sourozence a tvrdnou ve školce dlouho. Ale 14:15 je v pohodě podle mne. Vyzvedávala bych tak, jak vyhovuje tobě. Pokud to manželovi vadí, tak ať ti ho vždycky vyzvedne a hodí domu :mrgreen: Pokud jsi z těch žen, které manžela uznávají jako autoritu, tak holt nalož mladšího do kočárku a hodinku s ním courej venku než vyzvednete bráchu, aby se vyspal.

no co já bývala ve školce až do úplného zavření někdy. vozila jsem se uklízečce na vysavači nebo ji pomáhala :D a vždycky jsem si tam ráda hrála-jasně že to muselo přijít postupně a první dny jsem ve školce prořvala, ale jinak to bylo dobrý, někdy se mi ani nechtělo domů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí