Manžel nesouhlasí...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
12.1.16 15:34

Já taky nejdřív měla pocit, že tam staršího odkládám.. ale doma mi spát nechtěl, tím pádem nespal ani mladší, oba pak byli až do večera protivní.. ve školce usne hned, vyzvedávám ho mezi 2-3, doma toho víc stihnu.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.1.16 15:34
@eidamek píše:
Ahoj, manžel nesouhlasí, abych syna 3,5 roku nechávala ve školce spinkat a vyzvedávala ve 14.15. Máme roční druhé, které přes poledne spí a je pro mě problematické být ve školce ve 12.15. Prostě chci, aby tam starší spal a tvrdě jsem narazila u manžela. Prý ho tam odkládám…Nějaké rady?

Nařídit manželovi, aby si ho teda vyzvedával sám po obědě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.1.16 15:43

Jenže manžel odjede v 6.30 a vrátí se v 18.15, a já se prý nechci starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
12.1.16 15:50

Jako jestli se tam tomu děcku líbí tak co? Já jsem taky doma s dcerou a pro syna jezdím ve 14:45 a to se ještě kolikrát dozvím, že on si chce ještě hrát a domů rozhodně nejde a musím ho zdlouhavě přemlouvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
12.1.16 15:51
@eidamek píše:
Ahoj, manžel nesouhlasí, abych syna 3,5 roku nechávala ve školce spinkat a vyzvedávala ve 14.15. Máme roční druhé, které přes poledne spí a je pro mě problematické být ve školce ve 12.15. Prostě chci, aby tam starší spal a tvrdě jsem narazila u manžela. Prý ho tam odkládám…Nějaké rady?

tak ať ti ho manžel doveze domů před spaním. Nebo ať je doma s dětmi on. Můj muž si nedávno vyzkoušel, jaké to je vypravovat ráno obě děti a byl z toho poměrně zklamaný, že to není tak jednoduchý, jak si myslel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.1.16 15:53

Fakt jsem vytočená, chci to dělat, jak mi to vyhovuje a místo toho si vyslechnu, že jsem sobecká a myslím jen na to, jak bych si to ulehčila a staršího se zbavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
12.1.16 15:53

@Tichošlápek třeba moje starší dítě mi vynadá, když pro něj přijedu dřív jak v 16h, protože,,mamíííí jsem si vůbec nehrál,, Ráda bych ho vyzvedávala i dřív, ale nechce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
12.1.16 15:55

Mám tříletého a půlroční miminko a nenapadlo by mě dávat kluka do školky. Souhlasím spíš s manželem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
12.1.16 15:56
@eidamek píše:
Jenže manžel odjede v 6.30 a vrátí se v 18.15, a já se prý nechci starat.

No jo, tak to je docela normálka když člověk chodí do práce, že není většinu času doma. No já nevím hele a chceš se tedy starat? :) Když jsi doma, tak proč starší chodí do školky? Jakože jestli tam chodí, protože to tam úplně miluje, tak to snad manžel musí vidět, že je tam to dítě rádo a je mu to prospěšné, tak nač to řešit. No a jestli nerado, tak proč, když nechodíš do práce?

Když je on o víkendu doma, je příkladný pečující otec, který dítě neodloží ani na minutu k televizi, Tebe nechá čas od času odfrknout si někde a je ochoten a schopen Tě plnohodnotně nahradit, starat se o obě děti naráz? Pokud ano, byla bych já ochotna o té spací věci diskutovat, a byla bych i ochotná jít místo něj do práce a přenechat rodičák jemu…

Příspěvek upraven 12.01.16 v 16:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
12.1.16 16:01
@eidamek píše:

Řekni manželovi, že s tím nesouhlasíš. Ani s tím, že dítě odkládáš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
12.1.16 16:05

@lleennttiillkkaa chci návod, jak se takové dítě vychová :mrgreen: já mám zatím jen 16měsíčního prcka, ale je jak můj stín a s druhým na cestě bych drobet té nezávislosti uvítala :lol:

@eidamek upřímně mi přijde i dost divné, že ti manžel vůbec něco takového řekne - tohle podle mne není v pořádku :nevim: primárně bych zjistila, proč si manžel vůbec myslí, že si ulehčuješ život odkládáním malého. Do chodu domácnosti bych si mluvit nenechala, ale mého muže by něco takového prostě ani nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
12.1.16 16:07
@Tichošlápek píše:
@lleennttiillkkaa chci návod, jak se takové dítě vychová :mrgreen: já mám zatím jen 16měsíčního prcka, ale je jak můj stín a s druhým na cestě bych drobet té nezávislosti uvítala :lol:

Můžu tě ubezpečit, že druhorozený bude pravý opak a už teď je mi jasný, že ten bude chtít domů dříve :D Je to asi v povaze dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
12.1.16 16:07

@eidamek já bych se zařídila dle dítěte, pokud je tam rád a nebrečí tak bych ho tam klidně nechala ale pokud by plakal tak bych brala po obědě ;). nejstarší nespal, ten byl vzat až jako předškolák, školka kousek od baráku ta nebyl problém. prostředního vozim do speciálky přes celé město, jedna jízda trvá půl h, takže vyzvedávat po půl 12 je blbost a on je tam strašně spokojený tak pro něj jezdim po 14 h a malá snad nastoupí do školky jako chodil nejstarší a manžel rovnou řekl že tam bude do odpoledne a bude se vyzvedávat až se pojed z města. Uvidíme jak to tam bude zvládat pokud by brečela tak bude chodit po obědě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
12.1.16 16:09
@eidamek píše:
Fakt jsem vytočená, chci to dělat, jak mi to vyhovuje a místo toho si vyslechnu, že jsem sobecká a myslím jen na to, jak bych si to ulehčila a staršího se zbavila.

samozřejmě a co si myslel? :mrgreen: Já tam to dítě taky odkládala abych si to ulehčila, to je snad normální, ne? A jako bonus tam měl kamarády, jiný hračky, program, byl tam tak spokojenej, že se mu kolikrát ani nechtělo domů, že to ještě nemá dohraný :-D. Chodil do školky od necelých tří let, i když jsem byla doma a v té době ještě byl jedináček…a já měla klid na zahradu, vaření, úklid, psy…všichni jsme byli spokojení, chodila jsem pro něj až před 4…Kdyby tam ale chodil nerad, tak bych ho nenutila, když není nutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.1.16 16:11

Rict manzelovi, at misro obeda v praci sjede do skolky a kluka ti priveze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí