Manžel nesouhlasí...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26244
12.1.16 17:16
@ivašot. píše:
Já jsem se teda s manželem domlouvala i na tom jestli mají děti začít chodit do školky ve 3,5 letech nebo ještě později. Asi jsem divná, ale přišlo mi, že do toho má taky co mluvit :nevim:.

a domlouvala ses s ním taky na tom, kdy ho budeš ty vyzvedávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.16 17:16
@neumisa píše:
Proč mám pocit, že si z nás někdo opět dělá zádel?eidamku otče, ty máš být do 18:30 v práci, co děláš tady? to ti manželka zatepla sděluje, co jí radí ženské na emiminu nebo jen tak ze srandy projíždíš v pracovní doma miminovský web?

Jsem v práci. Ale jsem taky vytocenej, navíc jsem se musel ještě kvůli tomu zaregistrovat sem :-) Manželka mi řekla, že většina souhlasí s ní, tak jsem si to šel přečíst. Ale jsem rád, že pár lidí má stejné názor, takže snad nejsem úplně vadnej, když o tom nechci nechat rozhodovat jen manželku, ale chci se domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
12.1.16 17:17

@Eidamek-otec

tak se domluv - slušně vyděláváš, tak zaplať chůvu, která to dítě dovede po obědě domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
12.1.16 17:18
@neumisa píše:
a domlouvala ses s ním taky na tom, kdy ho budeš ty vyzvedávat?

Ne, vyzvedávala jsem vždycky po obědě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.16 17:19
@arinecka píše:
@Eidamek-otec No a co ti tedy na tom vadí? Vyspí se v klidu, dostane sváču a v klidu jde domů :think: on tam spát nechce?

malej tam spát nechce a zatím pokaždé brečel - spal tam 2×…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
@Eidamek-otec píše:
Syn ve školce spát nechce a pokaždé zatím brečel. Doma odpoledne nespí.

Zajímavé, že tuhle zásadní informaci manželka zamlčela, a z chlapa dělá prudérního sobce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi

Ne, nechápu to. Kdybych měla tolik peněz, tak nájmu chůvu na pomoc a manželku nechám trochu odpočinout. Asi ziju v jiné dimenzi.

• Citovat
  • Upravit
4984
12.1.16 17:21

Rekla bych manzelovi „ano odkladam“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
12.1.16 17:23
@Eidamek-otec píše:
Jsem v práci. Ale jsem taky vytocenej, navíc jsem se musel ještě kvůli tomu zaregistrovat sem :-) Manželka mi řekla, že většina souhlasí s ní, tak jsem si to šel přečíst. Ale jsem rád, že pár lidí má stejné názor, takže snad nejsem úplně vadnej, když o tom nechci nechat rozhodovat jen manželku, ale chci se domluvit.

Pletichy na emiminu. :roll: vy jste teda povedena rodinka. Si to reste doma jestli to vubec umite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
12.1.16 17:24

Za chvíli očekávám příchod zakladatelky s prosbou o to, jak se sepisuje rozvod a na jaké dávky má nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
@GeromaDaPraga píše:
Tak to je normální, že děti brečí, když ve školce začínají, zvlášť když byly doma zvyklé jenom s mámou. Časem si zvyknou, některé hůř, jiné líp.

Mně to normální nepřijde. Mé děti jsou od sebe tři roky a starší ve školce nespal. Naopak jsem se mu snažila maximálně věnovat, když mladší spal. Pomáhal mi s kde čím a asi i proto mají kluci super vztah, starší se nikdy necítil odstrčený a nikdy na sebe nežárlili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Já bych se rada k tématu přidala a znala názor (myšlení) muze. Jsem na mateřské šest mesicu, mám na starost miminko, celou domácnost (dum, jehož úklid zabere několik hodin) dva velké psy ( kteří jsou doma, takže úklid je neustálý), nákupy, vaření, žehlení, veškeré zrizovani, začínající podnikani. Můj muž také domů nosí hodně vysokou výplatu a jednou za čas mi připomene, že on je ten vydelajici a já sem ta na „dovolené“ takže nechápe jak si mužů stěžovat na občasnou únavu. Nechapu jeho myšlení, přes vánoce mi se vsim pomáhal a po dvou dnech padal na hubu… Ale včera začal zase, že mám na starost jen dítě, tak co jsem nervozni a unavena…pánové proč si myslíte, že je to doma procházka růžovou zahradou?

• Citovat
  • Upravit
9658
12.1.16 17:25

@GeromaDaPraga tak normalni to neni. Dali jsme syna ve 4,5 letech a nebrecel ani jednou a beru ho taky po obede. Spat tam nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
12.1.16 17:25

Dorazí ještě babičky, dědečkové, tety?? :mrgreen: Hujerovi- o patro výš-kreslírna :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.16 17:26
@Mango_Lassi píše:
Ne, nechápu to. Kdybych měla tolik peněz, tak nájmu chůvu na pomoc a manželku nechám trochu odpočinout. Asi ziju v jiné dimenzi.

Jenže já nechci, aby dítě trávilo čas s chuvou. A navíc teď máme domluvu, že celou sobotu se starám o dítě já s babičkou a manželka má volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí