Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@ivašot. píše:
Já jsem se teda s manželem domlouvala i na tom jestli mají děti začít chodit do školky ve 3,5 letech nebo ještě později. Asi jsem divná, ale přišlo mi, že do toho má taky co mluvit.
a domlouvala ses s ním taky na tom, kdy ho budeš ty vyzvedávat?
@neumisa píše:
Proč mám pocit, že si z nás někdo opět dělá zádel?eidamku otče, ty máš být do 18:30 v práci, co děláš tady? to ti manželka zatepla sděluje, co jí radí ženské na emiminu nebo jen tak ze srandy projíždíš v pracovní doma miminovský web?
Jsem v práci. Ale jsem taky vytocenej, navíc jsem se musel ještě kvůli tomu zaregistrovat sem
Manželka mi řekla, že většina souhlasí s ní, tak jsem si to šel přečíst. Ale jsem rád, že pár lidí má stejné názor, takže snad nejsem úplně vadnej, když o tom nechci nechat rozhodovat jen manželku, ale chci se domluvit.
tak se domluv - slušně vyděláváš, tak zaplať chůvu, která to dítě dovede po obědě domů.
@neumisa píše:
a domlouvala ses s ním taky na tom, kdy ho budeš ty vyzvedávat?
Ne, vyzvedávala jsem vždycky po obědě ![]()
@arinecka píše:
@Eidamek-otec No a co ti tedy na tom vadí? Vyspí se v klidu, dostane sváču a v klidu jde domůon tam spát nechce?
malej tam spát nechce a zatím pokaždé brečel - spal tam 2×…
@Eidamek-otec píše:
Syn ve školce spát nechce a pokaždé zatím brečel. Doma odpoledne nespí.
Zajímavé, že tuhle zásadní informaci manželka zamlčela, a z chlapa dělá prudérního sobce. ![]()
Ne, nechápu to. Kdybych měla tolik peněz, tak nájmu chůvu na pomoc a manželku nechám trochu odpočinout. Asi ziju v jiné dimenzi.
@Eidamek-otec píše:
Jsem v práci. Ale jsem taky vytocenej, navíc jsem se musel ještě kvůli tomu zaregistrovat semManželka mi řekla, že většina souhlasí s ní, tak jsem si to šel přečíst. Ale jsem rád, že pár lidí má stejné názor, takže snad nejsem úplně vadnej, když o tom nechci nechat rozhodovat jen manželku, ale chci se domluvit.
Pletichy na emiminu.
vy jste teda povedena rodinka. Si to reste doma jestli to vubec umite
Za chvíli očekávám příchod zakladatelky s prosbou o to, jak se sepisuje rozvod a na jaké dávky má nárok.
@GeromaDaPraga píše:
Tak to je normální, že děti brečí, když ve školce začínají, zvlášť když byly doma zvyklé jenom s mámou. Časem si zvyknou, některé hůř, jiné líp.
Mně to normální nepřijde. Mé děti jsou od sebe tři roky a starší ve školce nespal. Naopak jsem se mu snažila maximálně věnovat, když mladší spal. Pomáhal mi s kde čím a asi i proto mají kluci super vztah, starší se nikdy necítil odstrčený a nikdy na sebe nežárlili.
Já bych se rada k tématu přidala a znala názor (myšlení) muze. Jsem na mateřské šest mesicu, mám na starost miminko, celou domácnost (dum, jehož úklid zabere několik hodin) dva velké psy ( kteří jsou doma, takže úklid je neustálý), nákupy, vaření, žehlení, veškeré zrizovani, začínající podnikani. Můj muž také domů nosí hodně vysokou výplatu a jednou za čas mi připomene, že on je ten vydelajici a já sem ta na „dovolené“ takže nechápe jak si mužů stěžovat na občasnou únavu. Nechapu jeho myšlení, přes vánoce mi se vsim pomáhal a po dvou dnech padal na hubu… Ale včera začal zase, že mám na starost jen dítě, tak co jsem nervozni a unavena…pánové proč si myslíte, že je to doma procházka růžovou zahradou?
@GeromaDaPraga tak normalni to neni. Dali jsme syna ve 4,5 letech a nebrecel ani jednou a beru ho taky po obede. Spat tam nechce
Dorazí ještě babičky, dědečkové, tety??
Hujerovi- o patro výš-kreslírna
![]()
@Mango_Lassi píše:
Ne, nechápu to. Kdybych měla tolik peněz, tak nájmu chůvu na pomoc a manželku nechám trochu odpočinout. Asi ziju v jiné dimenzi.
Jenže já nechci, aby dítě trávilo čas s chuvou. A navíc teď máme domluvu, že celou sobotu se starám o dítě já s babičkou a manželka má volno.