Manžel nesouhlasí...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13073
12.1.16 17:04
@Eidamek-otec píše:
Syn ve školce spát nechce a pokaždé zatím brečel. Doma odpoledne nespí.

potřebovala bych ještě vyjádření třetího člena vaší rodiny, abych si mohla udělat ten správný názor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.16 17:04
@neumisa píše:
Pokud manžel nesouhlasí, může dítě po obědě vyzvedávat sám. V tomto případě bych ho poslala k šípku, neboť někoho, kdo se vrací domů až k večeři, bych si do organizace celého dne kecat nenechala.Vyzvedávání ve 14:15 mi nepřijde jako odkládání dítěte do školky na celý den.

Vyzvedevat ho nemůžu, protože pracuju 100km daleko. Domů nosím sestimistnou sumu, kterou si nenechávám pro sebe, tak bych snad do toho mluvit taky mohl, ne? Do školky ho obden vodím :-)

Příspěvek upraven 12.01.16 v 17:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.1.16 17:05
@eidamek píše:
Fakt jsem vytočená, chci to dělat, jak mi to vyhovuje a místo toho si vyslechnu, že jsem sobecká a myslím jen na to, jak bych si to ulehčila a staršího se zbavila.

tak to tak dělej - pokud přichází domů v 18:15 tak příliš velké hlasovací právo nemá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
12.1.16 17:06
@Eidamek-otec píše:
Vyzvedevat ho nemůžu, protože pracuju 100km daleko. Domů nosím sestimistnou šumu, kterou si nenechává pro sebe, tak bych snad do toho mluvit taky mohl, ne? Do školky ho obden vodím.

hele, tak s takovým platem dítě nemusí manželka vyzvedávat, když to nestíhá, ale nech jí ho vozit vaším řidičem domů, ne?
Ještě nějaké problémy potřebujete vyřešit? :lol:

Příspěvek upraven 12.01.16 v 17:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.1.16 17:07

A manžel je podle 90% zdejších diskutujících nesveprávný? Nebo má jako druhý rodič nějaká omezená práva? 8o Snad se může taky vyjádřit. Jak je vidět, v práci tráví 12h denně, to není zrovna málo.
To všechny jednáte doma stylem „drž pusu, nebo si ho vyzvedni sám“??? :roll:

To, že mimino doma spí opravdu není vážný argument, proč tam to starší musí spát. :nevim: Buď bych si upravila denní režim, a vyšla manželovi vstříc, nebo bych se o to aspoň pokusila. Ale to né jen kvůli manželovi, ale kvůli staršímu prckovi, proč byl měl být celé dny odstrčený ve školce.

Jak ti pak večer usíná, když spí přes den ve školce? (Náš nespí od 2 let, kdyby spal, usne až po 22h.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
12.1.16 17:08

@WaIl amen :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
12.1.16 17:08
@Eidamek-otec píše:
Vyzvedevat ho nemůžu, protože pracuju 100km daleko. Domů nosím sestimistnou sumu, kterou si nenechávám pro sebe, tak bych snad do toho mluvit taky mohl, ne? Do školky ho obden vodím :-)Příspěvek upraven 12.01.16 v 17:06

a tvá žena si doma válí zadek na gauči, že. Jí vyhovuje (i kvůli péči o druhé dítě), aby byl starší ve školce o dvě hodiny déle. Pokud s tím máš problém, vyřeš ho. Ale ne tím, že svou ženu označíš za sobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.1.16 17:09
@eidamek píše:
Ahoj, manžel nesouhlasí, abych syna 3,5 roku nechávala ve školce spinkat a vyzvedávala ve 14.15. Máme roční druhé, které přes poledne spí a je pro mě problematické být ve školce ve 12.15. Prostě chci, aby tam starší spal a tvrdě jsem narazila u manžela. Prý ho tam odkládám…Nějaké rady?

odložit manžela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.1.16 17:09
@Eidamek-otec píše:
Vyzvedevat ho nemůžu, protože pracuju 100km daleko. Domů nosím sestimistnou sumu, kterou si nenechávám pro sebe, tak bych snad do toho mluvit taky mohl, ne? Do školky ho obden vodím :-)Příspěvek upraven 12.01.16 v 17:06

hm.. ty vyděláváš ( šestimístnou sumou se neoháněj to není argument) ona se stará o vaše děti - každý se podílíte jinak… nebo ona ti taky mluví do tvé práce? :think:
jak si představuješ spaní mladšího dítěte tedy? A když žena nestíhá tak si zaplaťte důchodkyni na vyzvedávání po obědě a je to 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
12.1.16 17:10
@fashion_victim83 píše:
@tamata jo mam a nechapu, co se ti nezdá…některé matky svou opici láskou dite do školky ani nepustí, vlastně jsou tu exempláře co zárli i na babičky, tak co je divného na mem názoru?

seš chlap. Tady nikoho tvůj názor nezajímá. Jasně sis tu mohl přečíst, že manžel nemůže mít žádný názor. Nazdar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi

Tvl. To je tu telenovela.
Jdu pro popcorn.
Sedmi místní suma? Proč si neporidite chůvu?

• Citovat
  • Upravit
5724

@Eidamek-otec Nemáš být náhodou v práci a vydělávat? :roll: :zed: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
12.1.16 17:12
@fashion_victim83 píše:
@tamata jsem ženská :lol:

já myslela, že odpovídá manžel. Už se tu v tom nevyznám, kdo je kdo. Potřebuju ještě názor tchýně a sestry manželky. Takhle jsem zmatená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
12.1.16 17:14

Já jsem se teda s manželem domlouvala i na tom jestli mají děti začít chodit do školky ve 3,5 letech nebo ještě později. Asi jsem divná, ale přišlo mi, že do toho má taky co mluvit :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33773
12.1.16 17:14

@Eidamek-otec No a co ti tedy na tom vadí? Vyspí se v klidu, dostane sváču a v klidu jde domů :think: on tam spát nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí