Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Ahojky. Dceri jdou 3 roky, chodi do školky. Dneska odpoledne jsme jeli nakupovat a jeste jsme se zastavili na návštěvu. Kdyz se dcera hrala s kamaradkou tak se pocurala. Ja se ji ptala proc nerekla ze se ji chce curat a ona se rozplakala a museli jsme jit domu. Jeste nikdy se nam nic takoveho nestalo vzdy si rekla a ani v noci se nepocurava. Bylo mi strasne trapne a stydela jsem se ze se 3 leta holka pocurala. Byli jsme tam 2 druhe, tak jestli se stydela. Ale nevynadala jsem ji, pozbudila a bylo mi ji fakt moc lito. Ted mi je to lito co se ji stalo.
jsou jí 3 roky, proč z toho děláš kovbojku?
@Kakika píše:
a bylo to ještě dětství?
Jo
Když teda nepočítám těhotenství a občasné učurnutí při zakašlání v 9. měsíci
![]()
Mno, dcera na podzim dokonce měla horší nehodu ve školce, učitelky zabalily kalhotky i pokladem a předaly babičce. Prostě se to občas v zápalu boje stane. Dcera nechce ve školce na velkou, protože se jí zřejmě nelíbí ty hromadné záchody. Ale holt přírodě pokaždé neporučí a protože je docela akční tak to holt neuhlídala. Ani to sama moc neřešila, jen jsem jí připoměla, že záchod by teda rozhodně byl lepší. Nicméně já jsem šťastná, že už od 3 nemá ani plínku na spaní.
@Anonymní píše:
Ahojky. Dceri jdou 3 roky, chodi do školky. Dneska odpoledne jsme jeli nakupovat a jeste jsme se zastavili na návštěvu. Kdyz se dcera hrala s kamaradkou tak se pocurala. Ja se ji ptala proc nerekla ze se ji chce curat a ona se rozplakala a museli jsme jit domu. Jeste nikdy se nam nic takoveho nestalo vzdy si rekla a ani v noci se nepocurava. Bylo mi strasne trapne a stydela jsem se ze se 3 leta holka pocurala. Byli jsme tam 2 druhe, tak jestli se stydela. Ale nevynadala jsem ji, pozbudila a bylo mi ji fakt moc lito. Ted mi je to lito co se ji stalo.
ježiš, tak se počůrala. To nemusí být nikomu líto nebo trapně. Prostě se převlíkne, uklidí a může si hrát dál. Nechápu, co na tom řešit nebo proč odjíždět z návštěvy domů. Pokud nemáš náhradní oblečení ty, tak snad kamarádka by jí nějaké tepláčky půjčila.