Dcerka se počůrala

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.1.16 20:27

dcerka se počůrala

Ahojky. Dceri jdou 3 roky, chodi do školky. Dneska odpoledne jsme jeli nakupovat a jeste jsme se zastavili na návštěvu. Kdyz se dcera hrala s kamaradkou tak se pocurala. Ja se ji ptala proc nerekla ze se ji chce curat a ona se rozplakala a museli jsme jit domu. Jeste nikdy se nam nic takoveho nestalo vzdy si rekla a ani v noci se nepocurava. Bylo mi strasne trapne a stydela jsem se ze se 3 leta holka pocurala. Byli jsme tam 2 druhe, tak jestli se stydela. Ale nevynadala jsem ji, pozbudila a bylo mi ji fakt moc lito. Ted mi je to lito co se ji stalo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35734
13.1.16 20:29

Coby, v zapalu hry se zapomnela a pocurala. Zadnou tragedii bych v tim nehledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
13.1.16 20:33

Ve školce se někdo z tříletých počůrá minimálně jednou do týdne. A nejen to:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
13.1.16 20:33

Je to věc, která se vám může stát ještě mockrát a stejně tak už se nemusí nikdy opakovat. V každém případě je to naprosto normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.1.16 20:34

To se jí může stát ještě xkrát, jsou jí tři roky!
Nad tímhle bych se teda zamyslela, zní to hodně nezdravě: Bylo mi strasne trapne a stydela jsem se ze se 3 leta holka pocurala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.1.16 20:35

Počůrala se poprvé? Gratuluji.

Příspěvek upraven 13.01.16 v 20:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.1.16 20:35

Nedělala bych z toho takovou vědu, ve třech letech je to úplně normální, nehroutila bych se z toho ani o pár let později, pokud by se to stalo výjimečně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
13.1.16 20:37
@Anonymní píše:
Ahojky. Dceri jdou 3 roky, chodi do školky. Dneska odpoledne jsme jeli nakupovat a jeste jsme se zastavili na návštěvu. Kdyz se dcera hrala s kamaradkou tak se pocurala. Ja se ji ptala proc nerekla ze se ji chce curat a ona se rozplakala a museli jsme jit domu. Jeste nikdy se nam nic takoveho nestalo vzdy si rekla a ani v noci se nepocurava. Bylo mi strasne trapne a stydela jsem se ze se 3 leta holka pocurala. Byli jsme tam 2 druhe, tak jestli se stydela. Ale nevynadala jsem ji, pozbudila a bylo mi ji fakt moc lito. Ted mi je to lito co se ji stalo.

No co, to je úplně běžné, že se zapomene, v předškolním věku bych to vůbec neřešila. Já si v záchvatu smíchu čurnu i dnes :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29528
13.1.16 20:39

Běžně se to stává, že děti si hrají a nechce se jim hru opouštět a pak už to nestihnou. Včera se počůrala i dcera ve školce. Je jí pět. Vždycky to nechává na poslední chvíli, hrály si na zahradě, pak řekla učitelce až na poslední chvíli a šly ze zahrady do školky na záchod a dcera už to tak dlouho nevydržela. Někdy tam také vidím, že mají děti v pytlíku počůrané věci.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.16 20:39

Moje dcerka, když jí byly 4 roky, tak se v zápalu zábavy pokakala :lol:. Prostě byla tak zaujatá hrou, že se jí nechtělo od toho odcházet a protože bylo léto a měla jen krátké plandavé trenýrky, trousila za sebou bobky a než jsme si toho všimli, bylo jich všude plno :mrgreen:. Všichni to vzali s humorem, nikdo se nad tím nepohoršoval - počurání nebo pokakání se může stát i starším dětem. Teď už je holce 17 a když ji chytne puberťácká protivná, tak jí vyhrožuju, že až si přivede domů ženicha, napráskám mu to :mrgreen:. Anonym proto, že kdyby si všimla, že jsem to o ní tady napsala, nelíbilo by se jí to :srdce:

• Citovat
  • Upravit
851
13.1.16 20:40

Věnovala se hře, tak si prostě na čůrání nevzpomněla. Ale nechápu, proč se cítíš trapně? Dceři jsou 3 a ne 15…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
13.1.16 20:41

Tak to bych neřešila vůbec. Dcera bude mít za 2 měsíce 3 roky a občas se počurá. Na spaní má dokonce plenky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
13.1.16 20:44
@Anonymní píše:
Bylo mi strasne trapne a stydela jsem se ze se 3 leta holka pocurala.

Z této věty to není moc poznat, žes to zvládla úplně v pohodě a povzbudila si jí. Mám doma skoro 4 leťáka a dodnes mu nosím sebou náhradní oblečení, i když se mu nehoda stala párkrát. A když se stane, žádný problém, převleču do suchého a jedeme dál. Rozhodně by mi před kamarádkou nebylo trapně, není důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
13.1.16 20:55

U dcery se toto stalo s nastupem do skolky. Hrala si tak moc, ze nechtela odejit od hry a proste uz to nestihla. Stalo se to parkrat a pak uz ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
abver
13.1.16 21:06

Syn (za chvíli 4) se v zápalu hry také učůrne, i víc. Kolikrát má i ukáknuto, nebo vidím, jak už to drží silou vůle, tak ho donutím jít. Je prostě zabraný, nebo se nechce zdržovat. Není to tragedie, dcerka zapomene, nelámejte si s tím hlavu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML