DCERY vs MATKY aneb JAK TO MÁTE VY?

30309
23.11.10 14:28

DCERY vs MATKY aneb JAK TO MÁTE VY?

Ahoj,
narazila jsem na hodně zajímavý článek. Na mně a mou mamku sedí jako ‚zadek na hrnec‘ a zajímalo by mně,zda se i vy ostatní v něm najdete......
Díky za reakce! 8-)

http://www.novinky.cz/…vdecime.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
23.11.10 14:36

Ahoj, tak článek jsem celý nečetla, ale já bych se v tom asi nenašla. S mámou mám spíš kamarádský vztah a tak nějak je mi jedno co dělá, je to její věc.

Ale co je, tak to, že šíleně toužím po holčičce, opravdu mam takový pocit, že by mi byla mnohem blíž než je syn. Možná to bude znít sobecky, ale svýho syna miluju, ale vím, že holčičku bych milovala ještě víc. Asi za to bude moct moje dětství. Jediný chlap ke kterýmu nejsem odtažitá je přítel, jinak jakýkoliv jiný se mi protiví a nevim co bych si s nima měla povídat, jako s přítelovym tátou, s jeho mámou si pokecáme vždycky parádně.

Takže já a máma - spíš kámošky, já a moje dcera, tam bych se našla, ale bohužel ta dcerka chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.10 14:36

ahojky mi máme s mamkou vzat kamarádka, je to asi tím že me vychovávala po rozvodu babička a mamka byla doma jenom o víkendech takze jsme si jenom uzivali, zadna skola zadny stresy.. pracovala daleko od domu.. ale nijak mi to nevadilo a ani jsem nestrádala.. zajímalo by me do ktere kategorie me za par let zaradí syn… :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10351
23.11.10 14:37

Tak na mě s mámou to bohužel nebo bohudík? nesedí vůbec. Nikde totiž není zmínka o matce podrazačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.11.10 14:39

aaa to nemel byt anonym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
23.11.10 14:44

Pěkný článek,ale mou matku moc nevystihuje,je jedinečná :mrgreen: nejspíš depresivní narcistická histriona se sociální poruchou,když vezmu v úvahu ty možnosti.. :lol: .Nevycházíme spolu vůbec,nejradši bych se s ní nestýkala,ale je mi jí líto,tak ji občas přežiju u nás doma.Do mého dospívání to ještě šlo,ale od té doby,co jsem já ta rozumnější a dospělejší,která by se měla starat o neschopnou,nesamostatnou nezralou osobu,nemám zájem.Dělá za sebe ukřivděnou oběť,které ten zlý svět ubližuje a na to nemám čas ani náladu,mám svou „normální“rodinu :mrgreen: Tak manipuluje a zneužívá bratra a plno hodných lidí,než ji prokouknou..A to má 52,chová se na 80..Kolikrát si říkám,jak můžu být její dítě? Ale všechno zlé je k něčemu dobré,uměla jsem se o sebe sama postarat,od 17jsem se živila sama a osamostatnila se.Rodiče si člověk nevybere..Tak se snažím být lepším rodičem než ona a to není tak těžké :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
23.11.10 14:55

Tak na nás to nesedí. Máme spíše kamarádský vztah a ani v pubertě jsme si to nijak nerozházeli. Tam mi spíš pomáhala krotit svůj vztek na tátu :lol: Mojí mamču bych nevyměnila a naopak bych přála podobnou úplně každému :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
23.11.10 14:58

tak na nás taky nesedí ani jedna z možností. S mamčou máme super vztah, můžu za ní přijít kdykoli s čímkoli, miluje vnoučátka,prostě super. Ani v dospívání jsem s ní neměla nejmenší problém :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
23.11.10 15:10

Tak na nás s mámou sedí ten úzkostný.
V dospívání jsem s ní měla problémy.Teď dalo by se říct že dobrý.Ona je hlavně nadšená s vnoučka a to jí trošku změnilo.Už mi taky nekecá do výchovy a péče o malýho.Ale že by jsme měli kamárdský vztah to se říct nedá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
23.11.10 15:24

tak my z mojí mámou jsme se ´asi přímo nenáviděly,vztah byl hroznej co si vzpomínám ..ale jak jsem se odstěhovala a začala žít s přítelem tak vše je ůplně jiné jsme jak kamarádky a mám jí moc ráda!

• Citovat
  • Upravit
15404
23.11.10 15:43

Tak u nás nesedí taky nic :wink: Máme mezi sebou už od mého dětství velmi úzký vztah, ale spíš kamarádský, než dcera/matka…nikdy jsem se nemusela bát s ní řešit jakýkoli problém, průšvih, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
23.11.10 16:05

Jé, taky jsem to četla. Jsem jedna z žech cs mamkou moc nevychází a podle popisu je matka s antisociální poruchou chování. Pořád ve všem strašně důležitá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
23.11.10 16:17

Tak já se nebudu vyjadřovat k tomu, jaké máme vztahy s matkou, ale článek je dobrý, početla jsem si. A sáhla si do svědomí jako matka, ne jako dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
23.11.10 16:26

Ahoj, tak u nás asi nesedí nic. max. částěčně ta co pořád uklízí a dává rady! Což mě někdy dost točí :mrgreen: Ale jinak máme vztah pěkný. Někdy se štěknem, ale to je normální! Jsem spokojená a neumim si představit co budu dělat až tady nebude :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
23.11.10 17:30
dianda píše:
Pěkný článek,ale mou matku moc nevystihuje,je jedinečná :mrgreen: nejspíš depresivní narcistická histriona se sociální poruchou,když vezmu v úvahu ty možnosti.. :lol: .Nevycházíme spolu vůbec,nejradši bych se s ní nestýkala,ale je mi jí líto,tak ji občas přežiju u nás doma.Do mého dospívání to ještě šlo,ale od té doby,co jsem já ta rozumnější a dospělejší,která by se měla starat o neschopnou,nesamostatnou nezralou osobu,nemám zájem.Dělá za sebe ukřivděnou oběť,které ten zlý svět ubližuje a na to nemám čas ani náladu,mám svou „normální“rodinu :mrgreen: Tak manipuluje a zneužívá bratra a plno hodných lidí,než ji prokouknou..A to má 52,chová se na 80..Kolikrát si říkám,jak můžu být její dítě? Ale všechno zlé je k něčemu dobré,uměla jsem se o sebe sama postarat,od 17jsem se živila sama a osamostatnila se.Rodiče si člověk nevybere..Tak se snažím být lepším rodičem než ona a to není tak těžké :mrgreen: :wink:

No tak líp bych to nenapsala, naše matky si jsou zřejmě podobné až na to že tý mojí je teprv 44 a chvá se taky na 80 :zed: :cry: :pocitac: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová