Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AniNevim píše:
@Anna766 tak v teto diskuzi se celkem naznacilo vysvetleni tohoto pristupu - delaji to z nich sami rodice. Deti casto nejsou vedeny k poznavani hodnoty penez…
Smutne, ale „jaky si to udelas, takovy to mas“ - ted to neni na Tebe, samozrejme
Hodnotu peněz nezjištíš podle míry vděčnosti rodičům, kteří mají že zákona povinnost se starat. Druhá věc je věc pokory, ta neznamená strach z katana, který ti hrozí vyhazovem a nutí k poslušnosti…
@Danka48 píše:
Hodnotu peněz nezjištíš podle míry vděčnosti rodičům, kteří mají že zákona povinnost se starat. Druhá věc je věc pokory, ta neznamená strach z katana, který ti hrozí vyhazovem a nutí k poslušnosti…
Zakladatelka sem nechodí. ![]()
@Danka48 píše:
A co? Zdraví Jája
také zdravím Jáju, Jájo, zakladatelce je teď cca 33 let, tak už se opravdu nemusíš dojímat nad jejím mládím a studiem - snad už má dávno svůj rodinný spokojený život - je tu spousta nových diskusí s aktuálními problémy ![]()
@Danka48 píše:
A co? Zdraví Jája
Ty tu trollíš? Proč odpovídáš na staré diskuze? I přes 10 let. ![]()
@stinga píše:
také zdravím Jáju, Jájo, zakladatelce je teď cca 33 let, tak už se opravdu nemusíš dojímat nad jejím mládím a studiem - snad už má dávno svůj rodinný spokojený život - je tu spousta nových diskusí s aktuálními problémy
Ona odpovídá na staré diskuze i přes 10 let. Zakladatelky tématů nejsou již ani aktivní na Emiminu. ![]()
@topazio píše:
Ona odpovídá na staré diskuze i přes 10 let. Zakladatelky tématů nejsou již ani aktivní na Emiminu.
Jj, jsem postrach diskuzí, neberu na nic ohledy a ještě jsem drzá a odmlouvám! ![]()
Ale je fakt že, že diskuze vždycky nějak vygooglim nebo mi naskočí na minimu samy..tak nevím, ![]()
Příspěvek upraven 17.05.23 v 15:51
@stinga píše:
také zdravím Jáju, Jájo, zakladatelce je teď cca 33 let, tak už se opravdu nemusíš dojímat nad jejím mládím a studiem - snad už má dávno svůj rodinný spokojený život - je tu spousta nových diskusí s aktuálními problémy
Jj, kde jsou, já jsem odborník na životní situace. ![]()
To je smutné. Zkazili ti život. Mohla jsi mít stipendium a jít až na 2 roky na studium v zahraničí…zaplatilo by se to..