Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, je u někdo z Děčína, kdo by mi poradil, zda je dobrý nápad se přestěhovat do Boletic. Nečetla jsem o této oblasti nic moc dobrého, ale kvůli financím je to, zdá se,
jediná možnost, kde v Děčíně bydlet. Předem děkuji za jakoukoli odpověď ![]()
@nikol123456789 byla ses tam někdy projít??? Když jsme na severu bydleli, tak to byla jedna z lokalit, kam bych nešla ani za zlaté prase… Manžel tam dřív bydlel nakonec se přestěhovali jinam.
Sice je tohle téma starší a otázka už není aktuální, ale pro případ, že by někdo vyhledával podobný dotaz - já tady žiju od 12 let a vše v pořádku, žádná šikana, žádné konflikty. Ano, Romové tady jsou a budou kvůli levnějším bytům, ale právě pro lepší dostupnost se sem stěhují i „bílý“
třeba v našem paneláku nebydlí žádná romská rodina. A i kdyby, asi mi to ani nevadí, když jsem čekala dceru a šla jsem do krámu, tak mě čas od času někdo zastavil a řekl mi „a pani vy čekáte miminko, ať vám žehná bůh za to!“
jediná nevýhoda - nenajdete tady ani jedno dětské hřiště. Ale my tady máme zahradu, kde jsme dceři menší hřiště a bazén udělali. A pozor, nikdy nevykradena:)) vážně to není tak zlé, jak se o tom vypráví. Mimochodem jsem chvíli bydlela v Podmoklech a tam jsem se po 18.hodině bála jít vynýst i smetí, všude nafetovaný, agresivní individua, hnus.