Dědeček u porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85353
5.1.18 10:49

A on je nastydly nebo to je jen hypoteza?

Manzel mel pred porodem 40-ky, byl nachcipany, vedeli to, mel rousku a byl u cisare a i u ditete, nenakazil nas. Rousku nosil tyden.

Dedecka bych tam nechtela, to radeji uplne sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
5.1.18 10:59

Ja taky chtela u porodu pritele, moc se na to necitil ale nakonec kyvnul.cim vice se termin porodu blizil byl vice nesvuj a vice nervozni.tak jsem mu rekla ze jestli nechce byt u porodu ze ho nutit nebudu. nakonec jsme se domluvili tak ze nez me prevezou na porodni sal tak se mnou bude (na hekarne) ale primo u porodu ne.byl strasne rad a ja taky. nakonec to skoncilo tak ze kdyz jsme prijeli na prijem tak od tamtud jsem jela primo na porodni sal jelikoz jsem uz rodila. pritel byl na chodbe a hned po porodu za nama prisel.do porodu bych ho nenutila a stejne na tom porodnim sale jsem vubec nevnumala jestli nekdo u me je nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
5.1.18 11:23

Z tvého psaní cítím, že manžela bys tam chtěla, ale on se na to necítí. Nenuť ho, mohlo by to ve vašem vztahu nadělat paseku. Jeho postoj se může změnit klidně těsně před porodem a nakonec k porodu půjde rád. A dědečka tam podle mě nechceš, tak ho tam neber. Chlapi můžou počkat na chodbě. Porodit zvládneš i sama, za podpory personálu.
Já rodila dvakrát, třetí čekám. K porodu jsem partnera nechtěla a ani nechci. Potřebuju se věnovat sobě, prožívat si ten porod po svém, chlap by mě jen rušil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
5.1.18 11:35

Kdybych si měla vybrat, koho tam chci, tak děda by určitě první volbou nebyl, ale kdyby to byla jediná možnost tam někoho mít, tak za mě určitě lepší, než tam být sama :) Pokud děda chce, já bych to vzala, ale určitě bych nastavila nějaká pravidla - stát u hlavy, nechodit s tebou do sprchy a pod, i když třeba ja taky řekla chlapovi, ať nekouká mezi nohy, a nakonec tam stejně koukal a v tu chvíli mi to bylo úplně jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
5.1.18 11:49

Nevím proč někdo tahá k porodu partnera když on tam nechce :roll: a poslední člověk kterého bych tam vzala je otec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.18 13:19

Děkuji moc za názory, jsou velmi rozdílné, jak jsem předpokládala, co člověk to názor. Zatím to nechám asi tak trochu otevřené. Manžel má začínající nachlazení, ale těžko říct, jak se to vyvine, před Vánoci marodil dva týdny se zánětem průdušek a byl na umření, má poruchu imunity, tak všechno snáší hůř. Když se nebude psychicky cítit, tak ho tam brát nebudu, nebo ho pošlu pryč. Taťka by tam šel hrozně rád, on je takový sociální typ, umí podpořit a postarat se, když je člověku mizerně. Úplně tím těhotenstvím žije, protože od začátku byly problémy a nevypadao to dobře. Pro první vnouče by se rozkrájel. Řekla jsem mu, že kdyby se něco přihodilo, tak bude v záloze a uvidím, jak to budu cítit. Teď se nějak nedokážu rozhodnout, jak se to blíží, tak mám prostě čím dál větší strach a vrací se mi vzpomínky na ten první porod.

• Citovat
  • Upravit
5
18.1.18 23:14

Mě příjde taky v pořádku vzít si tam svého tatínka, pokud to Vám pomůže cítit se lépe. Naopak mi příjde krásné, že máte takový vztah. Jenom si s ním prostě vyjasněte, co od něj čekáte a kdy naopak uvítáte soukromí. A jestli s tím bude mít někdo problém? Koho to zajímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
18.1.18 23:20

Pokud mas s otcem dobry a zdravy vztah, nevidim v tom problem ani nic extra divneho, je to soucast rodiny a pokud umi byt dobrou oporou, bude pro tebe lepsi, nez jen nemocnicni personal. Ja mela u porodu manzela. Moji rodice jsou tezce nemocni a kdyby manzel nemohl, volila bych tchyni. Porad lepsi nez nejaka kamaradka (pokud nemas opravdu dlouholetou dobrou pritelkyni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
18.1.18 23:29

Jestli tam chce jít a byl by tam co platný, třeba v podpoře, komunikaci s personálem, někdo, kdo zachová zdravý rozum, skočila bych po tom. Kdykoliv ho můžeš poslat za dveře, když by tě jeho přítomnost omezovala. Lepší než nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.1.18 06:18
@GabinkaCh píše:
Nevím proč někdo tahá k porodu partnera když on tam nechce :roll: a poslední člověk kterého bych tam vzala je otec

přesně. Pak tu brečí, že s nimi už muž nechce spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
19.1.18 12:06
@Burj Chalifa píše:
přesně. Pak tu brečí, že s nimi už muž nechce spát.

Hold je to dnes moderní či co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.1.18 17:18
@GabinkaCh píše:
Hold je to dnes moderní či co

stádečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.1.18 17:27

Tak každá jsme jiná. Já byla vždy sama. Tátu ani mámu ani tchána bych nechtěla ani náhodou. No a nejistý manžel není výhra. Co prostě sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.1.18 17:28
@g.sandova píše:
Tak každá jsme jiná. Já byla vždy sama. Tátu ani mámu ani tchána bych nechtěla ani náhodou. No a nejistý manžel není výhra. Co prostě sama?

přesně. Copak jsou ženské nějaké třasořitky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
19.1.18 17:41

@Burj Chalifa Chlap u toho být chtěl :nevim: Mně to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí