Dedra

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8283
25.10.11 13:13

od oriflamu jsem taky utekla, i Avon jsem dělala a taky nic moc, ta Dedra se veze dobře, a jsem se bála, že budu muset sama běhat a nabízet ale oni ty lidi už volají a chodí at jim dám katalog, takže super, já jsem spokojená

• načítám...
Lilišák
25.10.11 13:17
zanetka2712 píše:
Ahoj, chtěla bych založit tuto diskuzi, pokud mi to admin teda dovolí

já jsem dedruška něco přes rok a baví mě to…

Ráda bych , kdybychom si tu pomáhali radili

já třeba ted sháním katalogy, jestli doma někdo má, chci čekat na velkou objednávku ale zájemců je plno na katalog ale nechci je objednávat samostatně

Asi se budu ptat blbe ale nic o tom nevim, funguje to teda tak ze ty znamym nebo nekomu prodavas drogerii pricemz ji sama odebiras levneji? nebo jak to je?

• Upravit
8283
25.10.11 13:19

mám procenta z prodeje a ten rozdíl je můj, stejně jako avon

• načítám...
8283
25.10.11 13:20

udělám objednávku za 3000 a z toho je 750 mojich dostanu od zájemců 3000 ale fakturu mám jen na 2250

• načítám...
8283
25.10.11 13:23

tak už jsem napsala na facebook a už se mi paní ozvala, jééé už se těším na objednávky

• načítám...
Lilišák
25.10.11 13:26
zanetka2712 píše:
udělám objednávku za 3000 a z toho je 750 mojich dostanu od zájemců 3000 ale fakturu mám jen na píše: Více

ale objednavka za 3tis to musi byt strasne moc veci ne?
kde vsude to nabizis, kamaradkam, sousedkam apod.? :think:

nejak si to vubec nedokazu predstavit.. a je tam i znama kvalitni drogerie nebo jen jejich?
jako jestli maji v nabidce distribuci i neceho ,,kvalitnejsiho,, v ramci toho ze jsou drogerie nebo jestli to jsou jen ciste jejich vyrobky?

• Upravit
8283
25.10.11 13:31

jsou to jen jejich výrobky,a hlavně ekologické, které jinde nenajdeš, ale nemá jen drogerii ale i bytovou kosmetiku a ted i nově oblečení, měla jsem objednávku kde jsem prodala 2 obrazy který stojí 1490 takže objednávka nad 3000 byla hned

dřív jsem to dávala kamarádkám, atd ale přítel mi to bere do práce, kde se ten katalog hejbe krásně, chvíli jeden pak si ho pujčí někdo jiný ukáže zase svým známým atd

• načítám...
8283
25.10.11 13:33

takhle drogerie je čistě jejich a vím že to oblečení a boty, spolupracujou s nějakou firmou která jim to dělá na zakázku ale nikde jsem jejich věci neviděla prodávat než v Dedře

jestli se pletu tak mě dedrušky opravte :think:

• načítám...
Lilišák
25.10.11 13:42
zanetka2712 píše:
jsou to jen jejich výrobky,a hlavně ekologické, které jinde nenajdeš, ale nemá jen drogerii ale i bytovou kosmetiku a ted i nově oblečení, měla jsem objednávku kde jsem prodala 2 obrazy který stojí 1490 takže objednávka nad 3000 byla hneddřív jsem to dávala kamarádkám, atd ale přítel mi to bere do práce, kde se ten katalog hejbe krásně, chvíli jeden pak si ho pujčí někdo jiný ukáže zase svým známým atd

aha, tak to ja bych si teda kamaradce o zadnou provizi rict nedokazala. :roll: a jestli je to jen to jejich tak to by bylo k nicemu i me samotny ze bych mela ,,neco levneji,, :-?

• Upravit
132
25.10.11 13:45

Ano je to drogerie čistě jejich, je to kvalitní česká drogerie.
Myslím že zrovna prášky jsou hodně kvalitní, dává se tam toho malinko a pere zázračně.

• načítám...
132
25.10.11 13:50
Lilišák píše:
zanetka2712 píše:
jsou to jen jejich výrobky,a hlavně ekologické, které jinde nenajdeš, ale nemá jen drogerii ale i bytovou kosmetiku a ted i nově oblečení, měla jsem objednávku kde jsem prodala 2 obrazy který stojí 1490 takže objednávka nad 3000 byla hneddřív jsem to dávala kamarádkám, atd ale přítel mi to bere do práce, kde se ten katalog hejbe krásně, chvíli jeden pak si ho pujčí někdo jiný ukáže zase svým známým atd
aha, tak to ja bych si teda kamaradce o zadnou provizi rict nedokazala. :roll: a jestli je to jen to jejich tak to by bylo k nicemu i me samotny ze bych mela ,,neco levneji,, :-?

Mohu se zeptat proč Vám osobně by to bylo k ničemu?
Je tam z drogerie úplně všechno, prášky, aviváže, mycí prostředky. Prostě vše.
Můžete přejít z komerčních výrobků a kupovat tyto se slevou.

Jinak to že si kamarádce neřeknete o provizi. Kamarádka v katalogu vidí kolik to stojí a za tu cenu to objednává, to že vy platíte míň jí přece nevadí, je to podnikání jako každé jiné.

• načítám...
132
25.10.11 13:52
zanetka2712 píše:
tak už jsem napsala na facebook a už se mi paní ozvala, jééé už se těším na objednávky

No vidíš, jak to bylo rychlé :-D

• načítám...
8283
25.10.11 13:56
Petrushka83 píše:
Lilišák píše:
zanetka2712 píše:
aha, tak to ja bych si teda kamaradce o zadnou provizi rict nedokazala. :roll: a jestli je to jen to jejich tak to by bylo k nicemu i me samotny ze bych mela ,,neco levneji,, :-?

Mohu se zeptat proč Vám osobně by to bylo k ničemu?
Je tam z drogerie úplně všechno, prášky, aviváže, mycí prostředky. Prostě vše.
Můžete přejít z komerčních výrobků a kupovat tyto se slevou.

Jinak to že si kamarádce neřeknete o provizi. Kamarádka v katalogu vidí kolik to stojí a za tu cenu to objednává, to že vy platíte míň jí přece nevadí, je to podnikání jako každé jiné.

taky nechápu proč by to mělo být k ničemu, někdo dává přednost ekologické drogerii, která je česká a osvědčená a o provizi si říkat nemusíte

• načítám...
5437
25.10.11 13:59

holky…hold na to není reklama v tv, tak to není zaručeně dobrý…už jsem se bohužel i s takovými lidmi setkala. Dala jsem jim vzorek a pak už nic jiného nechtěli :wink: .

• načítám...
8283
25.10.11 14:01

clarito já taky vzorkuju co jde, ted jsem zvědavá na ty jejich parfémy

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová