Dedra

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5437
25.10.11 14:01

ty teda ještě nemám ozkoušený, ale asi si nějakej nadělím pod stromeček :)

• načítám...
132
25.10.11 14:03
Clarita píše:
holky…hold na to není reklama v tv, tak to není zaručeně dobrý…už jsem se bohužel i s takovými lidmi setkala. Dala jsem jim vzorek a pak už nic jiného nechtěli :wink: .

Přesně tak, nemá to reklamu = je to špatné
Jenže dobré výrobky reklamu nepotřebují :-) , dělají si jí sami

• načítám...
8283
25.10.11 14:26

já jsem jen zvědavá holky, kdy vyjde vánoční, tento katalog je v oběhu chvíli a přece před vánocema bývá nový, tak snad si neobjednám ted katalog a příští týden budou vydávat vánoční, to by mě asi kleplo :zed:

• načítám...
4151
25.10.11 15:00

A nemáte někdo nějaké vzorky? Vyzkoušela bych :palec: A jak ty vzorky pak získává dedruška? :think:

• načítám...
5437
25.10.11 15:19

zanet - vánoční katalog by měl vyjít v listopadu, ale přesný datum opět neřeknou…

• načítám...
5437
25.10.11 15:20
kamak píše:
A nemáte někdo nějaké vzorky? Vyzkoušela bych :palec: A jak ty vzorky pak získává dedruška? :think:

vzorky si Dedruška vyrábí sama ze zakoupených výrobků a lahviček

• načítám...
132
25.10.11 15:28
zanetka2712 píše:
já jsem jen zvědavá holky, kdy vyjde vánoční, tento katalog je v oběhu chvíli a přece před vánocema bývá nový, tak snad si neobjednám ted katalog a příští týden budou vydávat vánoční, to by mě asi kleplo :zed:

Vánoční katalog je teď ten vellký a měl by platit do 6.1.2012, ale v listopadu někdy začátkem má vyjít nová Vánoční příloha.
Také se moc těším a dofám že výrobky nebudou hned pryč. :-D

• načítám...
8283
25.10.11 15:39

ahaaa tak to se budu těšit aspon na tu přílohu :dance:

• načítám...
8283
25.10.11 15:50

holky založila jsem skupinu kdyby jste chtěli, vstupte :mrgreen: skupina dedra

• načítám...
Lilišák
27.10.11 15:48

a chtela jsem se teda jeste zeptat, to vam chodi postou domu a nebo to nekde vyzvedavate? mate nekde ten katalog nebo daji se nekde teda sehnat ty vzorky?

jinak jak jsem psala s tim ze by to bylo k nicemu tak by zalezelo jak moc by se to financne vyplatilo protoze mam skoro v kazde drogerii nejake slevy a i ty nejdrazsi vyrobky mivam za cenu tech neznackovych a levnych :think:

• Upravit
Lilišák
27.10.11 16:02

a chtela jsem se teda jeste zeptat, to vam chodi postou domu a nebo to nekde vyzvedavate? mate nekde ten katalog nebo daji se nekde teda sehnat ty vzorky?

jinak jak jsem psala s tim ze by to bylo k nicemu tak by zalezelo jak moc by se to financne vyplatilo protoze mam skoro v kazde drogerii nejake slevy a i ty nejdrazsi vyrobky mivam za cenu tech neznackovych a levnych :think:

• Upravit
132
27.10.11 16:52
Lilišák píše:
a chtela jsem se teda jeste zeptat, to vam chodi postou domu a nebo to nekde vyzvedavate? mate nekde ten katalog nebo daji se nekde teda sehnat ty vzorky?jinak jak jsem psala s tim ze by to bylo k nicemu tak by zalezelo jak moc by se to financne vyplatilo protoze mam skoro v kazde drogerii nejake slevy a i ty nejdrazsi vyrobky mivam za cenu tech neznackovych a levnych :think:

Katalog najdeš na www.dedra.cz.

Hlavně koukni na dávkování u výrobků protože na první pohled je opravdu dražší ale když vyzkoušíš tak uvidíš že vydrží strašně dlouho. Třeba prášek stojí 199kč 1,5kg ale je na 30 praní a dává se ho polovina na pračku než třeba arielu. Už ho mám 3 měsíce a peru fakt dost.
Zboží vozí PPL až domů na dobírku nebo můžeš platit předem kartou a poštovné nad 1200kč neplatíš jinak 99kč. A slevy jsou od 15-25% ale můžeš mít i 40% pokud se dostaneš do VIP ale to je jen na určitý výrobky stanovený na měsíc.

• načítám...
Lilišák
27.10.11 17:06

docela me zarazilo ze na to abych mohla dostat katalog a dostat se do ,,sveho uctu,, tak si musim nejdriv neco objednat? :roll:
to to nejde udelat nejak jinak, ze bych si rovnou objednala katalogy?

• Upravit
132
27.10.11 17:54
Lilišák píše:
docela me zarazilo ze na to abych mohla dostat katalog a dostat se do ,,sveho uctu,, tak si musim nejdriv neco objednat? :roll:
to to nejde udelat nejak jinak, ze bych si rovnou objednala katalogy?

Katalogy si samozřejmě můšeš objednat, tím se zaregistruješ a přijdou ti přihlašovací údaje, ale je to škoda, je lepší si najít někoho kdo tě tím provede, poskytne katalog a vysvětlí spolupráci, bez takového člověka totiž nově nemáš ani nárok na slevy, je to ochrana pro koordinátory že je lidi obcházeli, nechali si zaslat katalogy a pak se přihlásily sami.
JInak pokud první objednávkuuděláš za 2500kč dostaneš dárky v hodnotě 695kč a 25% slevu.
Dárky jsou vzorky aviváží, parfémů, katalog, podložka pod myš a metr.
Ale samozřejmě můžeš objednat i za méně.
Pokud se chceš registrovat tak mé jméno je Petra Plešková a číslo 118625.
Pokud by jsi chtěla jen katalog můžu zaslat ale stojí 49kč a nějakých 30kč je obyč poštovné.
odkaz na katalogy:
http://katalogy.dedra.cz/katalog-2012/#…
http://katalogy.dedra.cz/CATALOGUE-II/#…
 http://katalogy.dedra.cz/…vanoce-2011/#…

• načítám...
8283
27.10.11 18:46

teda vy jste se tu rozjeli :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová