Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ty teda ještě nemám ozkoušený, ale asi si nějakej nadělím pod stromeček ![]()
Clarita píše:
holky…hold na to není reklama v tv, tak to není zaručeně dobrý…už jsem se bohužel i s takovými lidmi setkala. Dala jsem jim vzorek a pak už nic jiného nechtěli.
Přesně tak, nemá to reklamu = je to špatné
Jenže dobré výrobky reklamu nepotřebují
, dělají si jí sami
já jsem jen zvědavá holky, kdy vyjde vánoční, tento katalog je v oběhu chvíli a přece před vánocema bývá nový, tak snad si neobjednám ted katalog a příští týden budou vydávat vánoční, to by mě asi kleplo ![]()
A nemáte někdo nějaké vzorky? Vyzkoušela bych
A jak ty vzorky pak získává dedruška? ![]()
zanet - vánoční katalog by měl vyjít v listopadu, ale přesný datum opět neřeknou…
kamak píše:
A nemáte někdo nějaké vzorky? Vyzkoušela bychA jak ty vzorky pak získává dedruška?
vzorky si Dedruška vyrábí sama ze zakoupených výrobků a lahviček
zanetka2712 píše:
já jsem jen zvědavá holky, kdy vyjde vánoční, tento katalog je v oběhu chvíli a přece před vánocema bývá nový, tak snad si neobjednám ted katalog a příští týden budou vydávat vánoční, to by mě asi kleplo
Vánoční katalog je teď ten vellký a měl by platit do 6.1.2012, ale v listopadu někdy začátkem má vyjít nová Vánoční příloha.
Také se moc těším a dofám že výrobky nebudou hned pryč. ![]()
holky založila jsem skupinu kdyby jste chtěli, vstupte
skupina dedra
a chtela jsem se teda jeste zeptat, to vam chodi postou domu a nebo to nekde vyzvedavate? mate nekde ten katalog nebo daji se nekde teda sehnat ty vzorky?
jinak jak jsem psala s tim ze by to bylo k nicemu tak by zalezelo jak moc by se to financne vyplatilo protoze mam skoro v kazde drogerii nejake slevy a i ty nejdrazsi vyrobky mivam za cenu tech neznackovych a levnych ![]()
a chtela jsem se teda jeste zeptat, to vam chodi postou domu a nebo to nekde vyzvedavate? mate nekde ten katalog nebo daji se nekde teda sehnat ty vzorky?
jinak jak jsem psala s tim ze by to bylo k nicemu tak by zalezelo jak moc by se to financne vyplatilo protoze mam skoro v kazde drogerii nejake slevy a i ty nejdrazsi vyrobky mivam za cenu tech neznackovych a levnych ![]()
Lilišák píše:
a chtela jsem se teda jeste zeptat, to vam chodi postou domu a nebo to nekde vyzvedavate? mate nekde ten katalog nebo daji se nekde teda sehnat ty vzorky?jinak jak jsem psala s tim ze by to bylo k nicemu tak by zalezelo jak moc by se to financne vyplatilo protoze mam skoro v kazde drogerii nejake slevy a i ty nejdrazsi vyrobky mivam za cenu tech neznackovych a levnych
Katalog najdeš na www.dedra.cz.
Hlavně koukni na dávkování u výrobků protože na první pohled je opravdu dražší ale když vyzkoušíš tak uvidíš že vydrží strašně dlouho. Třeba prášek stojí 199kč 1,5kg ale je na 30 praní a dává se ho polovina na pračku než třeba arielu. Už ho mám 3 měsíce a peru fakt dost.
Zboží vozí PPL až domů na dobírku nebo můžeš platit předem kartou a poštovné nad 1200kč neplatíš jinak 99kč. A slevy jsou od 15-25% ale můžeš mít i 40% pokud se dostaneš do VIP ale to je jen na určitý výrobky stanovený na měsíc.
docela me zarazilo ze na to abych mohla dostat katalog a dostat se do ,,sveho uctu,, tak si musim nejdriv neco objednat? ![]()
to to nejde udelat nejak jinak, ze bych si rovnou objednala katalogy?
Lilišák píše:
docela me zarazilo ze na to abych mohla dostat katalog a dostat se do ,,sveho uctu,, tak si musim nejdriv neco objednat?
to to nejde udelat nejak jinak, ze bych si rovnou objednala katalogy?
Katalogy si samozřejmě můšeš objednat, tím se zaregistruješ a přijdou ti přihlašovací údaje, ale je to škoda, je lepší si najít někoho kdo tě tím provede, poskytne katalog a vysvětlí spolupráci, bez takového člověka totiž nově nemáš ani nárok na slevy, je to ochrana pro koordinátory že je lidi obcházeli, nechali si zaslat katalogy a pak se přihlásily sami.
JInak pokud první objednávkuuděláš za 2500kč dostaneš dárky v hodnotě 695kč a 25% slevu.
Dárky jsou vzorky aviváží, parfémů, katalog, podložka pod myš a metr.
Ale samozřejmě můžeš objednat i za méně.
Pokud se chceš registrovat tak mé jméno je Petra Plešková a číslo 118625.
Pokud by jsi chtěla jen katalog můžu zaslat ale stojí 49kč a nějakých 30kč je obyč poštovné.
odkaz na katalogy:
http://katalogy.dedra.cz/katalog-2012/#…
http://katalogy.dedra.cz/CATALOGUE-II/#…
http://katalogy.dedra.cz/…vanoce-2011/#…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat