Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@klafina123 píše:
Mimo jiné..mám pocit, že tazatel má ze všech odpovědí pěknou srandu a kdo ví, co u čtení dělá s rukama. Takže já se loučím a užijte si to!
sedí na nočníku? ![]()
@klafina123 píše:
Mimo jiné..mám pocit, že tazatel má ze všech odpovědí pěknou srandu a kdo ví, co u čtení dělá s rukama. Takže já se loučím a užijte si to!
myslíš, to co já?
no fuj, za bílého dne ![]()
Holky ja se tu asi taky pocuram…
je to tu zamotany
jestli vyřešíte tohle tak by se i mentalista měl před vama klanět…
![]()
@klafina123 Nemela umim chodit. @Semyaza Si nedelam srandu a jak si nedelam dobre ani prstem ani o rozek deky,…tak mi dela dobre to ze chodim, coz jsem zjistila az dnes protoze jsem se malem pomocila a bojim se zese pomocim. Takhle to je. Kulicky nepouzivam.
@paja732 po yx a naposledy ti říkám (páč mi dochází trpělivost - a věř, že málokdy mě to přestane bavit tak brzo) ZAJDI SI K DOKTOROVI
tím to končím diskuzi s tebou ![]()
@paja732 a jak často máš sex?? nebo masturbuješ - není to nemoc jak jsi psala ale to to výraz pro dělat si dobře
![]()
@mamkyjáryk píše:
Holky ja se tu asi taky pocuram…![]()
![]()
je to tu zamotany
![]()
jestli vyřešíte tohle tak by se i mentalista měl před vama klanět…
![]()
![]()
přidávám se
![]()
@mismurka tohle je fakt terno… ![]()
teď se budu bát chodit abych si někde neucvrnkla… ![]()
@paja732 jezdis na kole? Ta sedačka by ti taky udelala dobře a zároveň by ti primackla trubice a ty se nepomocis…
![]()
Vidíš co děláš? všechny si otrávila dřív než to začalo a už to začalo i vypadat nadějně ža tu bude srandy kopec ach jo no
![]()
@mamkyjáryk
mě by zajímalo jestli třeba mu slečna před sexem na zklidnění a na podpoření nezpívá: Mám jednu ruku dlouuuhou
![]()
@samanta2208 to by bylo opravdu povzbuzující…
to by mě rozpalilo do ruda
a taky by mě zajímalo kterou tu nohu má kratší… ![]()