Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ja mam chlapecka a ten jak nema plinku tak si taha za pindika. Tedka poznal ze na konci je dirka a strka si tam prstik. No prijde mu to strasne vtipny ![]()
@pansy píše:
No Pekny, mame se na co tesitJinak nase mala-7 mesicu nema vubec zajem si sahat na nozicky, zkoumat je atd, naximalne si drzi kolinka, parkrat si strcila nohu do pusy, ale je to proste nuda…za to, jak je bez plinky, tak hned ma rucicky na frnde a vydrzi si tam „hrat“ i nekolik minut…chapu no…je to lepsi zabava, ale nasi pediatricku tim asi neoslni, ta chce videt rucicky na mozickach…
![]()
ja mam kluka 16m, casto si leha celem k zemi a taky „to dela“, narazi panvi do zeme. pak mi jeste v jednom kuse saha do vystrihu a snazi se mi tahat za bradavky ![]()
@Lucie. t píše:![]()
ja mam kluka 16m, casto si leha celem k zemi a taky „to dela“, narazi panvi do zeme. pak mi jeste v jednom kuse saha do vystrihu a snazi se mi tahat za bradavky
Jedna taková diskuze tu už byla, zkus juknout tam..
https://www.emimino.cz/…jencu-32507/
@terinka4444 píše:
U nás v rodině malá dosahovala orgasmů, kidně 10× za den, už od roka, dala i v plence nohy křížem, dělala takový kolíbavý pohyb, pak to vypadalo, že dostává křeče, očíčka v sloup, 4 měsíce se s ní běhalo po doktorech, skončila v Praze na neurologii, až se sešlo konzilium, prý to byl trapas, přišlo asi 10 kapacit, že už tedy ví, co to je, že to není nic s mozkem, že malá onanuje a takhle vypadá její orgasmus![]()
ono to vypadá úsměvně, ale byl s tím tuhý boj, ona sedla k postýlce, třela se o šprušli, pořád dokola. Až kolem druhého roku se podařilo vysvětlit, že dělat jen sama v pokojíku, do té doby jako těch trapných situací
![]()
![]()
![]()
tak bude asi v dospělosti hodně náruživá ![]()
16:51:08 paja732: Ahoj jak se tu pani ptala jestli si holcicka dela dobre a jak tamta psala ze ta mala ma orgasmus,…co to je u me? Jsem to delala jako mala, jsem lezela na brise pod sebou rozek periny ci neco a zvedala nohy. Delalo mi to dobre pak se mi chtelo hned curat.Je to orgasmus nebo delani si dobre? Jsem to jednou delala jako mala na pisku na perince z kocarku pro panenku mamka me nacapala a zbila me.To delavam znovu ale ne na verejnosti.Sama kdyz me nikdo nevidi.Jsem mela i z nedele na pondeli v noci otevrene dokoran okno, byla kosa jako prase jsem se klepala zimou se mi nechtelo vstat a pak jsem ho zavrela. Myslite ze jsem prochladla? Me drazdi mocova trubice na curani mam strach ze se pocuram.Ale co, jak si delam dobre o rozek deky, o rucnik, ci tak o neco a zvedam nohy i jak si delam dobre prstem tak me to tez drazdi a se bojim toho ze se zacnu pomocovat.Vazne.Muze se mi to stat? To nechci.Jsem ale sla z prace, a jsem zjistila ze mi dela dobre aji chuze tak ze jsem se opravdu malem pomocila.To neni mozne.Jde s tim neco delat? Co? Pred menstruaci a po ni myvam chvilku bily vytok, ho mivam ale porad.Jsem to rikala mamce ze asi skrz to budu muset nosit slipi vlozku at se citim sveze a ona ze to je normalni ze jsem vlhka ze me to tam proste drazdi.To nechci. Je mi trapne.Da se s tim neco delat? Co? Je to ostuda? Me strasne pritom drazdi ta mocova trubice pritom delani si dobre ci orgasmu a citim v pochve pritom i kdyz chvilku prestanu cukani.
Příspěvek upraven 28.06.13 v 17:34
Tak nevim, jestli se nad timhle příspěvkem smát nebo brečet
nicméně je to tragický v obou případech ![]()
Me strasne pritom drazdi ta mocova trubice pritom delani si dobre ci orgasmu a citim v pochve pritom i kdyz chvilku prestanu cukani.
Da se s tim neco delat? Co? Je to ostuda?